Profilbilde Wetlillestrom 17-05-24, 11:52
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Huff det var et vanskelig spørsmål😂 Klarer faktisk ikke forklarer hvorfor. Så litt rart egentlig🙈

Profilbilde Agilis 17-05-24, 12:10
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg må si jeg ikke skjønner denne trangen til å påtvinge andre folk sine dårlige uvaner. Det samme det å påtvinge noe de selv liker selv om partner ikke liker og vil. 

Men jeg kan også si jeg ikke skjønner de som mener noe er greit den ene veien, men ikke den andre. Jeg kan heller ikke forstå at det skal være så vanskelig å avbryte om noen presser litt vel mye.

Min opplevelse er det er ganske få damer som åpenbart liker det å suge pikk. Det er veldig gjennomskuelig når de skal utføre etter som de er veldig opptatte av dette med at nå har du fått to ganger så nå skal jeg ha to ganger. Sikkert vel og bra dette, men for meg blir det lite lyst og mer kjøp og salg i dette dessverre.

Men ja jeg tenner veldig på at dama tar den i munnen og da suger igjennom en orgasme så finnes ikke noe som er bedre i min verden. Her blir jeg tilfredsstilt på alle mulige plan. Får jeg fylt dette behovet tror jeg at jeg nærmer meg verdens lykkeligste partner og du vil da bli verdens lykkeligste dame også utenfor senga. Men igjen er det ingen tvang  og derfor uteblir det også for hun hverken liker eller tenner på det. Det morsomme her er at hun liker å gjøre masse rart på meg som det å pisse, squirte og mye annet rart noe som jeg i voksen alder nå synes går helt greit så lenge det gir henne noe. Men den veien har hun et behov og det må da pleies, men om jeg som mann har et behov prøves ikke det å dekkes da det ikke gir henne noe. 

Men ja jeg har smakt på meg selv og finner ingenting feil med det uten at det kommer noe annet fra henne enn et nytt motargument for å slippe unna. Jeg synes det er helt greit at hun sier fra, men vennligst ikke lag drama når jeg går fordi jeg vil gå. Du har ikke lest instruksen godt nok til å begynne med. Hvis du hadde sagt fra begynnelsen når dette ble tema "jeg suger ikke pikk og tar ikke spermen din i munnen" så hadde du også sluppet dette problemet i det store og hele med meg fordi jeg hadde ikke inngått noen relasjon til deg. 

Jeg er også i den posisjonen at jeg er villig til å teste ut og evt. tøye strikken litt sammen med den/de rette selv om det innebærer en tur utenfor stien min.

Men igjen må dere damer sette større rammer og være mer tydelige på dette i forkant i fremtiden. Det vil medføre mindre tilgang, men føler det får stå sin prøve. Jeg prøver heller ikke å legalisere og gjøre andre menns overgrep legitimt for i min verden er slike ting pyton og helt forkastelig. Sex skal og bør være lystbetont uten noen innblanding av status og kjøp og salg. 



Profilbilde Agilis 17-05-24, 12:21
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Tenninga for meg som mann er når jeg vet dama liker å gjøre dette sammen med meg er at min orgasme får en helt annen oppbygging og effekt enn f.eks. ved penetrering. Det er snakk om 5 gangen sterkere og ikke minst bedre. Det er helt uten sidestykke faktisk og fremstår på en slik måte at det blir sort rundt meg. Besvimer nesten i eurforia i følelser både fysisk og psykisk. Akkurat i dette øyeblikket er som skyggelappene har kommet på for jeg enser bare meg selv og henne og ingenting rundt. Dette er så magisk som man kan få det. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert Trådstarter 17-05-24, 13:43
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Og igjen ramser du opp og babler i vei uten å svare på spørsmålet. Skal du skrive en avhandling, svar i det minste på tema i tråden. Denne gangen handla det ikke om damer liker å suge eller ikke, om å sette grenser eller påtvinge egne lyster,  men hvorfor å sprute i kjeften er ett must (for mange) samtidig som man nekter å smake egen sæd. Det er nesten som du er kronisk allergisk mot å svare på hva folk spør om

Profilbilde fyrfin 17-05-24, 13:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

For meg er det ikke viktig å komme i munnen eller at man svelger unna. De gangene det har skjedd har det vært på kvinnens initiativ. Jeg sier i fra når jeg nærmer meg, da er det digg å enten bli runket ferdig eller at hun slikker/suger på strengen(superfølsomt😋) At man svelger føler jeg blir litt vel porno og gir meg absolutt ingenting - hadde blitt mer imponert om du siterte et dikt på rim🙏🤭

Profilbilde Agilis 17-05-24, 13:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Hvis du leste hva jeg skrev ser du hva jeg mener. Men du m.fl. har bestemt dere for at jeg er en tufs og dermed misforstår med vilje. For min del går det helt fint for det bryr meg ikke. 

Det er mest det ihvertfall for min del å bli sugd igjennom en orgasme som er så pirrende og vanvittig deilig avslutning på den magiske oppbyggingen at det nesten ikke kan beskrives med ord. Da er medaljens bakside det når du suger igjennom at det kommer sperm i munnen. Hadde jeg kunnet gjort noe med det så hadde det ikke kommet noe som helst utav meg, men ikke sikkert det heller hadde behaget de fleste for da hadde de sikkert ikke skjønt eller trodd jeg var kåt nok?! 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 17-05-24, 14:36
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 4 / 0 / 0

Om en mann insisterer på å komme i min munn… da avbrytes alt tvert. Kan ikke tenke meg noe eklere faktisk.

Jeg er glad i å suge, gjør det gjerne, men sperm, nei takk. ‘Uhell’ innen dette er bare så til de grader ICK at jeg ikke klarer det. Og sånn funker jeg. 

Om jeg snur litt på det, ingen behov her for å bli slikket i hele tatt. Smakt på meg selv, helt ok det, men igjen, null stress om han ikke ønsker. 

Tvang/jeg vil fordi jeg vil/da er du drømmedama/ etc… jævlig egoistisk og har NULL med å strekke seg for partner. Det Jan faktisk gjøres på en dullion andre måter. Inkl utenfor sengen. 

Oppfatter at mange her kun er ute etter å tilfredsstille partner ETTER at man selv er tilfredsstilt. Huff. 

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Profilbilde nakendrøm 17-05-24, 14:40
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sex handler om lyst. Hvis du ikke har lyst, la være. Til den som maser, la være, mas tenner ingen.

Når en blir kåt nok, skjer alt naturlig.

Profilbilde Agilis 17-05-24, 16:06
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hufsa

Jeg kan bare svare for meg selv, men det er nok en del slike rundt om, men jeg er ikke en av dem. Jeg gjør det som dama ønsker og mere til. Problemet mitt er at jeg ikke maser og får da skjeldent noe tilbake annet enn å tømme pikken i musa hennes. For min del tømmer ikke det tanken min hverken på lyst eller behov. Hvis dette vedvarer over tid noe det faktisk har gjort i tidligere relasjoner blir jeg bare frustrert og innesluttet fordi jeg aldri blir tilfredsstilt på skikkelig måte. Ta en oljerunk da hvis du ikke liker å suge, men nei. Der er vi nok heller ikke fordi hennes vagina er ikke senter da og det vises veldig godt slik at jeg sier bare slutt det passer ikke eller noe annet. 

Så damer er nok på samme plan som menn når vi først kommer til stykket. 


Profilbilde I-Sofie 17-05-24, 16:20
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde nakendrøm

Så du mener damer som ikke ønsker ladningen i munnen for deretter å svelge ikke er skikkelig kåte? Du verden...

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.