Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert Trådstarter 23-05-24, 21:44
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Vi er veldig glad i å se på filmer av henne med andre, og angrer alltid etterpå att det ikke ble filmet mer, men i kampens hete er film og fotografering det siste man tenker på. 

Så vi har vert inne på tanken om en egen kaneramann/kvinne slik att man kan filme herligheten uten å bli distrahert selv. 

Så langt virker det greit, men videre begynner vi å tenke, skal den med kamera også få være med, hvordan løser man det, gir man kameraet videre til den som har pause? 

Og så er det jo anonymisering dersom det deles og hele pakka. Finnes det noen grei måte å filme seansen uten att det blir en distraksjon?

Profilbilde Beverpelsern 23-05-24, 22:03
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Er det ikke bare å ordne 2 fotografer da (mann+dame)  så om en av de blir med på sexleken så er det fremdeles en fotograf som filmer? Men ser jo dilemma med at det fremdeles fort kan bli for få fotografer...

Livet er best ute'n klær

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 23-05-24, 23:12
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Spørs om du er opptatt av kameravinkel etc. Ellers er det jo bare å sette et stativ på passe avstand og trykke play og redigere etterpå.

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 23-05-24, 23:26
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Skien
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Det beste er helt klart én som kan filme i ulike vinkler og zoome inn og ut. Det må da gå an å få tak i én som filme uten å være med. Det kan man jo planlegge. 

Det er en god følelse å bli filmet og tatt bilder av med de man kjenner og stoler på. Deilig å få tilsendt etterpå 


Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert Trådstarter 23-05-24, 23:56
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Matheo

Ja det er jo vinklene som er viktig. Kamerastativ fanger ikke opp alt, blir enten fra siden eller bakfra liksom. Vi fikk melding fra en som drev med foto og ville være med oss, men hvilken side den er på nå er ikke godt å si da vi ikke husker nicket og har fått mye oppmerksomhet etter vi delte litt bilder. 

Vi er egentlig ikke så flink på moderate bilder, ser enkelte har veldig bra erotiske, vi har for det meste pornografiske 🙈

Profilbilde Agilis 24-05-24, 06:54
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg har tatt noen bilder under aktivitet, men jeg hadde klærne på. For å skape et "magisk" moment har du mer enn nok med kamera om du tenker på bildekvalitet. Så i min verden er fotografen ikkedeltagende og med klær på. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert 24-05-24, 09:25
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Vi har filmet masse opp gjennom tidene. Både POV (Point Of View med mobil), med tripod og lysring (og mobil) og forsøkt to ganger med kameramann. 

Alle sammen gir ganske forskjellige resultater, alt ut ifra hvilket "utrykk" dere ønsker egentlig. Begge er litt interesserte i dette, så her kommer et lengre svar fra oss. 

POV gir jo seeren en følelse av å være med, da man ser det fra den enes synsvinkel. Vi bytter gjerne på å holde kamera, men publikum liker nok best å se det fra mannens side. 
En stor fordel med dette, er at man har kontroll på objektet hele tiden. Man holder telefonen nærme, og ser hele tiden på skjermen hva man har "i fokus". Kan lett unngå å filme ansikt eller andre kjennetegn. Man kan også spille inn mange klipp forholdsvis enkelt, stoppe når man tar en liten pause, bytter stilling eller andre ting. Lett å redigere i etterkant også, ved å bare bruke de klippene man liker. 

Tripod med lysring gir bedre kvalitet, ettersom lysringen har innstillinger for hvor "varmt eller kaldt" lys man ønsker. Vi har erfart at lys har SÅ MYE å si. Mye vi har filmet med ring har blitt i meget god kvalitet (sånn bildemessig). Her blir jo Point og View statisk, ettersom stativet står på et sted. Vi trykker "record", og filmer gjerne hele akten uten å tenke på å gjemme ansikt eller noe som helst. Da forsøker vi heller å tenke på hvor kameraet filmer, og flytter oss litt rundt ut ifra det. Bakdelen med dette, er mye behov for redigering senere. Lange klipp blir fort kjedelig (bare se på hvor ofte en moderne film klipper). Så mye av disse har blitt liggende uredigert og kun for egen glede. 

En kombinasjon av stativ og POV er nok det enkleste til "hverdagsfilming".  

Vi har også hatt to skikkelige innspillinger med kameramann. Da har vi alltid søkt etter en som ikke har noen som helst interesse eller intensjon om å bli med på selve akten. Det ødelegger fokuset til vedkommende. Han siste vi brukte (som også er Fies faste når hun har fotoshoots), er superprofesjonell. Han har tatt litt regi, kan faget sitt og er en skikkelig gentleman som viser at han er opptatt av selve filmingen, motivene og hvordan vi tar oss ut, og ikke bruker det som en unnskyldning for å se på :)

Den første filmen vi spilte inn (med en annen kameramann), ligger godt på en minnepinne i en skuff. Den hadde ikke helt det "utrykket" vi ønsket, og det lærte oss at når man overlater filmingen til andre, så er det ikke sikkert man får se det resultatet man trodde man skapte da man holdt på. Den andre filmen ble fantastisk, men vi filmet med ansikt, så det er en som forblir vår private film :) Vi har planer om en ny film med samme kameramann, og da til mulighet for deling. 

Og så har vi filmet litt når vi er sammen med andre par. Da er man flere om å bytte på å holde mobilen, slik at alle kan filmes og bli med. I kombinasjon med stativet der, så blir det også mulighet for å bare sette i gang kamera, og slå seg løs også.  Lett kaotisk å se på mobilen etterpå, men gøye minner å ha :) 

Så mange muligheter. Vi ville startet med å kjøpe lysing med stativ på Clas Ohlson, og bare prøve dere frem litt :) Og til anonymisering bruker vi ganske enkelt noen fine øyebind. Sorte blondebånd som man kan se ut av. Men det beste er å bare ikke filme ansiktet egentlig :)  

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert Trådstarter 24-05-24, 09:55
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fie&Mr

Tusen takk for ett langt og informativt svar. Vi har lurt på sånn sele som monteres på mannen og filmer rett ned for å ha fokus på der det skjer. Mobil fikling har vi erfart er forstyrrende og fjerner litt fokus, spesielt de gangene hun har vert på vift på egenhånd. Så tripod med lysring høres ut som ett veldig godt alternativ. En proff kameramann høres jo absolutt best ut så det må vi undersøke mer. 

Redigerig og slik er gjerne ikke vår sterkeste side, men øvelse gjør mester og hun er veldig flink å tilegne seg kunnskap. 

En kombinasjon av tripod og kameramann kunne jo vert interessant så man får fanget flere sider på en gang. 

Så må vi finne vinklene, eller rett og slett sminke over tattoveringene hennes da de er veldig unike. 


Dette skal bli spennende, kommer nok til å dele på forumet om vi får det til. 

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert 24-05-24, 09:58
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Parvest9195

Lyco har sånn Tattoo Cover Up sminke som vi har brukt :) 

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert Trådstarter 24-05-24, 10:01
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fie&Mr

Takk for tips, det skal absolutt sjekkes ut. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.