Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 26-05-24, 12:19
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Wildcard

Godt sagt. Jeg er alltid nervøs når jeg skal møte noen for første gang. Jeg har ikke angst men får lettere hjertebank. Men jeg har enda ikke trukket meg om jeg har laget en avtale. 

Ting kan komme i veien. Og da gir man selvsagt beskjed. Og jeg har blitt forsinket. Parkeringstrøbbel og veiarbeid/kø. Men da melder jeg og sier ifra om hvorfor og hvordan jeg ligger an. Og beklager. 

Vet man at man sliter i slike situasjoner kan det være greit å si ifra på forhånd. Kanskje avtale at man får være den som får sette seg ned på en kafe først om man foretrekker å være den som er først på plass. 

Man vet vel gjerne selv hva som funker best. Å være ærlig på disse tingene kan være greit. Om man er redd for at noen da ikke vil møte en pga dette så tenker jeg at da får man heller vente på noen som kan møte deg på det. 

Jeg har selv mine ting som jeg trenger å bli møtt på. Er ikke vits i å sløse min eller andres tid på noen som vet at de ikke ønsker å gi meg det jeg trenger. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Visnæcks 26-05-24, 13:19
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Det er dessverre sånn at hundre meldinger tomlet på touch-skjerm er verdt mindre enn en kjapp klem. Alt før man har møttes må tas med en neve salt. Tekstbasert kommunikasjon er godt egnet til å trigge følelser og forventninger og man glemmer fort at man ikke vet noe som helst annet enn at dette er trykkingen på skjerm som vedkommende gjorde.

For å sitere min store helt Hugh Laurie i sangen Mystery:

"Taken a violent dislike to meeee

I´d be foolish to ignore the possibilityyyyy

That if we ever actually met you might have hated meee!"

;)

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 26-05-24, 13:31
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Skien
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hufsa

Veldig kjipt for deg. Det kan som påpekt føles ydmykende og flaut å bli sittende der alene. Det var et veldig dårlig tidspunkt å avlyse på, men hvis jeg skal peke på det positive, så synes jeg det er veldig bra at han er ærlig og sier at han ikke tør. 

Sånt kan skje, og det er veldig frustrerende -spesielt når du allerede er der, og forventer å møte han du har avtalt med. 

Vi må generelt bli bedre til å kommunisere og si ting som det er. Alle parter tjener på det 

Life is short, and we should respect every moment of it


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 26-05-24, 13:31
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hufsa

Det kan jo virke som om han hadde veldig lyst, men angsten tok overhånd. Det er gjerne litt tabu å snakke om. Vår venn kan bli invitert på grilling/middag til oss og ikke dukke opp i det heletatt, og vi er folk han kjenner uten noe romantisk opplegg. 

16 år har vi kjent hverandre, men enkelte dager er selv slik sosialisering med vår familie for mye. 

Du har også selvfølgelig lov å føle deg såret og vi har like stor sympati for deg. Når han var singel var det mer enn en gang han sto som en tulling i byen enten uten varsel, eller med varsel i siste liten. Ene gangen var han til og med i samme lokale men den han skulle møte svarte ikke før hun hadde reist videre. 

Så vi ser absolutt det fra begge sider. Du fikk i det minste beskjed, og å ikke tørre er i grunn det ærligste svaret man kan få. 

Lykke til videre vi håper du finner noen seriøse som dukker opp og gir deg en flott opplevelse du kan leve lenge på. 

Profilbilde Visnæcks 26-05-24, 14:13
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Vi har tulla mye om trusesalg. Begge syns konseptet er litt merkelig, men det har blitt til en halvintern spøk. Som endte med at hun ville gi bort en brukt truse uten betaling for å slippe å være «selger på forum»

Men det var lettere sagt enn gjort 😂De færreste ville følge de enkle reglene som lå til grunn: Trusa sendes i posten. Vi skal ikke ha en random fyr som møter på døra og skal ta den av henne selv eller liknende. 

Og for å sende i posten så trengs et navn og en postadresse. Da dette ble presisert ble mange stille 😂

Den ble omsider sendt i posten, men du verden så vanskelig det skulle være! Det manglet ikke på ønsker fra menn i det langstrakte land, men oppfølgingsviljen var det verre med. Hva forventer man da? At en truse sendes kryptert i posten? 😂

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Erea ID-Verifisert 26-05-24, 14:22
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 8 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Visnæcks

Kanskje dere må lage et skattekart? 🤓 “X marks the spot”. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Anastasi69 26-05-24, 14:28
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 12 / 0 / 0

Jeg tenker at det er en helt ærlig sak å ikke tørre plutselig. Men jeg syns også dette burde vært kommunisert til hufsa i forkant. For det er mest sannsynlig ikke noe som plutselig skjedde i det sekundet han tok i døra. Dette er vel noe han sliter med generelt. 

Nå er jeg kanskje litt slem men hvis man har så store problemer med å møte nye mennesker hvorfor er man da på en sånn side som dette eller en dating app. Har lurt på dette flere ganger for jeg har også snakket med menn som plutselig ikke tør eller bare ghoster meg rett før møte. Og har alltid vært mye meldinger i forkant. 

Er vi blitt sånn at bak tastene på tlf eller på pc så er vi tøffe men å møte folk face to face det tør vi ikke. 

Jeg skjønner deg så godt Hufsa at du føler deg såret og lurt for det er ikke gøy å oppleve sånt. 

Jeg har også laget en del sosiale event her inne. Har hatt meldinger med mange i forkant av eventet og mange sier de kommer. De er spent for det er første gang men nå skal de tørre. Noen få tør dukke opp men de fleste dukker ikke opp og  kommer med noen dårlige unnskyldninger i etterkant. 

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 26-05-24, 14:34
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anastasi69

Jeg sier det igjen. Det er oppmerksomhet de ønsker. Da er det egentlig ikke så nøye hvem som sitter på andre siden av skjermen. 

Og det er synd. For da blir jo vi som faktisk ønsker å møte noen litt mer kynisk for hver gang noen ikke stiller. 

Det er sløsing med tid til å gjøre seg klar, man vil jo gjerne se best mulig ut og tiden det tar å komme seg til avtalt sted og gjerne også penger med at man reiser et stykke. Reiseregning, bensin, bompenger, parkering. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Erea ID-Verifisert 26-05-24, 14:48
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 8 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anastasi69

Her er det jo mange perspektiver på hva som kan være grunnen, selvfølgelig. At man ikke er den man utgir seg for å være kan jo også være en mulighet. 

Men jeg tar utgangspunkt i at det er en genuin person, men som har sitt i ryggsekken. Her føler jeg at jeg kan forstå begge sider. Det er absolutt leit å sitte der og få den meldinga når man skulle møtes. Mange tanker som sikkert farer gjennom hodet også. Og ikke minst at man har brukt av tiden sin for å avtale dette møtet og så sitter man der med ingenting, liksom. 

Parallelt med det kan jeg også forstå hvorfor man er på slike sider/datingapper og likevel slite med å møtes på ekte. Det er ikke alltid det eksekutive står i samsvar med det man ønsker seg, dessverre. Vi er alle sosiale dyr (av forskjellig grad) og ønske om relasjoner kan være høyst tilstede selv om man sliter med diverse ting; Angst, depresjon, selvbilde, forventninger m.m. Det kan være mange grunner. Og allikevel så prøves det å komme over disse tingene; det tenker jeg er positivt. At man ikke gir opp. 

Så kan man selvfølgelig snakke om hvorvidt det er så veldig fint å avlyse rett før, for jeg ser absolutt den, det er ikke det. Kanskje trodde de virkelig at de skulle få det til denne gangen (endelig), men så gikk det ikke. Jeg tenker uansett at det er fint at en melding ble sendt, kontra å ikke si noe i det hele tatt, selv om det selvfølgelig er kjipt og frustrerende. 


Profilbilde Visnæcks 26-05-24, 14:49
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anastasi69

Og nå skal jeg være litt slem med deg 😘 Det finnes andre grunner til å være på forum eller dating-app enn at man vil/tør/skal møte noen. Det kan være tidsfordriv, fantasiliv, ensomhet og sosial angst osv. Det MÅ ikke bety at man vil møte noen. Dating-app litt mer enn forum, kanskje. 

Problemene med folks ulike motivasjoner oppstår når forventninger ikke møtes. Vi møter eksempelvis aldri noen fra forum for å ha sex med dem. Det samme gjalt da «vi» var «han» på forum. Det er ikke gitt at grunnen til at man er på forum er å møte noen man kan pule med. 

Vi liker å få skryt for bildene våre. Hun for hvor fin hun er og jeg for hvor flink jeg er til å vise henne fram 😉 Og hvis vi møter folk så er det alltid flere enn to. Og det er noe mat, drikke, slarv osv med. Hva som skal og ikke skal skje i løpet av et sånt møte er aldri bestemt på forhånd. 

Jeg har aldri sett på forum som en arena for å møte framtidige sexpartnere. Like lite som jeg ser på en bytur som et speidertokt etter neste ligg. 

Ok. Jeg sa jeg skulle være slem, men det ble visst ikke så slemt likevel 😂😘

Kikk på albumet vårt<3 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.