Profilbilde Neimi Trådstarter 30-05-24, 19:27
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei. Jeg er en mann som lurer på damers onanivaner i lange forhold, eller forklaring på spørsmål. Jeg lurer på vist smerte i kropp er hindring for sex i forholdet, er det da vanlig og  bruk av dildo isteden ? Sexlekene våre flytter på seg og er tydelig i bruk men spørr jeg forsiktig om det har vært egentid på gang🤪 nei da er det nekt for det og resulterer i dårlig stemning og veeeldig sure miner og en slaks overbevisning om at det ikke har blitt brukt. Tilbyr meg også hjelpe til oralt og med leker uten penetrering. Men det er ikke lengere tema selv om det var veldig populært i mange år.Er ikke så enkelt og være forståelsesfull mann bestandig🙈 håper på seriøse svar og ikke drittkasting om at jeg ikke er brukbar,og ting for og såre meg. Skal vist nok være brukbar sier hun ellers hadde hun ikke levd med meg i så mange år🤩

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 30-05-24, 19:36
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Mitt forslag som voksen, erfaren dame med kroniske smerter er å tro på det partneren din sier. Eventuelt akseptere at du ikke har noe med onanivanene hennes. Selv i langvarig forhold har man rett på privatliv.

💖 Ludder 💖

Profilbilde Neimi Trådstarter 30-05-24, 19:50
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FrøkenLucy

Ja jeg aksepterer det absolutt. Men er jo kansje en utdypende forklaring jeg ser etter uten og belaste henne for det siden hun blir sint. Har vel rett på ett tilfredstillende liv jeg uten smerter også. Men lurer jo på det for og fårstå enda bedre.🙂 men takk for at du svarer


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Du sier ingenting om hva som feiler henne, men vaginale smerter er ikke uvanlig, og varierer mye. Onanerer hun, så styrer hun alt selv. Om hun onanerer eller ikke, er helt opp til henne. 

Tolker det også slik at dere ikke har sex, og at du er ganske frustrert, til den grad at du leter etter tegn om at hun er seksuelt aktiv. Når du spør, så rører du ved et sårt område for dere begge - og det synes slik at seksualitet ikke er noe dere har samtaler om. 

Du har ikke krav på hennes seksualitet, like lite som hun har krav på din. Men om sex er viktig for deg, så må dere prate om det. Tilby nærhet og intimitet uten sex, gi henne rom nok til å ta initiativ - men ikke forvent at det skjer. 

Om sex er et stort savn for deg, og noe du ikke kan leve uten i et forhold, så må dere ta den praten også. Avslutte forholdet, åpne forholdet eller være kreative på en eller annen måte. Men uansett, så har du ikke krav på hennes seksualitet. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 30-05-24, 20:11
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Neimi
Det er ingen av oss som kan svare for partneren din, så om hun ikke vil snakke om det er det ikke så mye du får gjort. Men sånn jeg leser innlegget ditt virker det som du anklager henne for å onanere i stedet for å ha sex med deg, og at det er tema du har tatt opp flere ganger. Det er det i så fall ikke rart hun blir sint for. Onani og sex er to vidt forskjellige ting og det ene erstatter ikke det andre. Hvis det gjorde det kunne du bare onanert selv og vært fornøyd med det. 

💖 Ludder 💖

Profilbilde Neimi Trådstarter 30-05-24, 20:19
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Frykta jo for og bli missforstått. Sånn er det når man ikke er god på og skrive. Prøver og snakke men det er jeg alene om. for hun har ikke noe problem hun trenger og snakke om.  Rygg og diverse plager er årsak til di som lurte. Og vi har av og til sex men det blir ofte stopp midt i pga smærter men får liksom ikke delta i og tilfredstille henne lengere som jeg fikk før plagene ble permanent.

Men jeg innser at jeg feilformulerte da jeg forstår delen med sex og smærtene. Bare er nyskjerrig rundt den onani delen i ett langvarig forhold og at det er så topp secret greier. Eller privatliv som det heter

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Jegeren1974 ID-Verifisert 31-05-24, 08:37
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Min tidligere samboer hadde mye kroniske smerter, det ble bare mindre å mindre sex. Jeg spurte og kom med forslag men hun sa hun ikke klarte og det var bare noe jeg måtte akseptere,  om man elsker den en er sammen med så klarer en det å. Ja det var jævla kipt men kunne ikke falle meg inn å begynne å mase noe mere, vi hadde 20 flotte år sammen til hun døde i 2020😥 angrer ikke på de 3 årene i sølibat, ja det kunne være tøft til tider men bedre å være en gentelmann en egoist😉 sett fra min side👀

Profilbilde Visnæcks 31-05-24, 10:39
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Nå har vi diskutert dette ganske grundig og via digresjoner og både enigheter og uenigheter her. Det høres ut som dere har et ikke helt perfekt sex- og samliv. Men hvem har vel det? En ting vi er enige om er at partnerens onani og bruk av sexleketøy "privat" ikke drar partneren verken opp eller ned. Du bør ikke bry deg om hva hun gjør onanimessig med mindre du har de positive brillene på. Det dummeste, mest lavmål det er mulig å komme til må vel være å bli "sjalu" på en dildo ;)

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Neimi Trådstarter 31-05-24, 15:54
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for alle svar🙂 har godtatt hvordan det er, er bare åpenhet og komunikasjon som skaper forvirring i di mest kjipe periodene

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.