Profilbilde morten92sf Trådstarter 07-06-24, 20:22
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hei, litt babling her.. har vært singel en god stund og har i grunnen ikke kommet i kontakt med noen å date. Jeg er på alle apper og nettsider, men vi vet vel alle hvor lite aktivt det kan være.
Jeg er mann 31 fra Sandefjord, ok kroppstype. Jeg vet hvor jeg vil i livet og lever fint alene. Jeg har ingen spesielle krav til dame, da jeg ser på personlighet og god kjemi, og tar det derfra. Jeg kunne selvfølgelig dratt ut på byen, men føler folk flest er ute etter et ligg enn noe mer. Så det er nok ikke stedet å lete.
Noen lurer nok på venner via venner. Kretsen min er ikke så alt for stor, og de/den ledige er allikevel ikke ledige, om det gir mening. Jobb er heller ikke et tema.

Så, er det noen som har tips til hvordan jeg kanskje kan få møtt noen utenfor apper og nettsider? Har ingen spesiell sosial hobby, btw. Er det kanskje bare igjen å gro litt baller?

takk for tips :)

Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 07-06-24, 21:01
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du, jeg tenker det finnes utallige måter å finne seg dame på. Du må bare finne den metoden som passer DEG. Her er noen tips fra en gammel traver:

- Oppdater profilen din! Vær åpen og utfyllende om hvem DU er. 

- På andre plattformer enn rene «sex -fora», legg inn bilder av deg som viser deg som håndverker eller andre ting som beskriver deg godt. 

- Har du ikke en hobby, så finn deg en! Spill gitar, dans, korps, idrett osv. 

- Tør å holde blikket til en dame i tre sekunder. Øv på dette og smil hyggelig. 

- Våg å være raus og lyttende. Dette er kanskje det viktigste tipset. 

Masse lykke til!

Profilbilde Visnæcks 08-06-24, 09:54
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Og man skal ikke kimse av å pule først og bli kjent etterpå. Jeg vet det er helt tabu å si i dag, men jeg står for det. Det går ikke an å planlegge hvem man skal forelske seg i eller hvem som skal forelske seg i deg. Ellers er jeg enig i alt det KrydderPetter sier (bortsett fra de første to punktene siden han spør om hvordan han skal treffe noen utenom digitale fora)

Du har vel noe du syns er gøy selv om du kanskje ikke kaller det en hobby? Jeg har interesser som hvis jeg skriver det rett ut vil framstå som litt sære, men likevel er inntrykket at det har vært mer positivt enn negativt på damefronten å være litt sær. Prøv det første som faller deg inn/appellerer til deg. Ikke nødvendigvis å dra på salsakurs hvis du hater å danse (som jeg hater) bare fordi noen "kloke hoder" har skrevet at det er en bra sjekkearena.

Og dette: - Tør å holde blikket til en dame i tre sekunder. Øv på dette og smil hyggelig.

Bare tenk på hvor mange som "møtes" hver dag som kunne blitt fantastisk men aldri ble noe mer enn to unnvikende blikk... Noen må gjøre noe. Eller da for å parafrasere deg: "Noen må gro baller!" Hvis/når det slår feil og du får noe á la: "Hvorfor ser du sånn på meg?" så kan du bare svare høflig at det var fordi du syns hun er pen.

Lykke til!

Kikk på albumet vårt<3 

Tagget brukere:
KrydderPetter
Profilbilde MoodyBrat 09-06-24, 13:46
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 5 / 0 / 0

1001- 1002- 1003…. Pule nå? 

Hvor er fu?

Profilbilde Johhannes ID-Verifisert 09-06-24, 18:41
Medlem siden: Jun 2024
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MoodyBrat

Hvorfor ikke 😉

Profilbilde morten92sf Trådstarter 09-06-24, 23:16
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Gode poeng, Takk for tips! :)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.