Profilbilde Agilis Trådstarter 11-06-24, 08:26
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Nå har jeg vært litt på dater`n igjen og merker at det går litt i perioder dette med folk hva de søker og ikke minst trenger. 

Det som slår meg er  at det er flere damer som ønsker det og sier at jeg som mann skal komme å tømme meg i henne. Første tanken min her er jo "hvilken lidenskap" og "innlevelse" overfor den andre parten du her viser? Er dette virkelig noe som menn som egentlig ønsker en fast relasjon over tid ønsker å være med på? For min del blir det såpass overfladisk og lite følelsesmessig innlevelse sett fra begges side at jeg heller avstår. Dette likestiller jeg med om jeg skulle ropt ut "få se fitta di for jeg vet du har"! Drar ikke mye damer med den. 

Vi er jo forskjellige sånn sett, men dette blir litt sånn "kjøp og salg" i min verden. Ikke det at jeg ikke ønsker å gjøre slike ting, men det er noe med dette å ordlegge seg på en måte som gjør at du gjør partneren spesiell og derfor unngår å degradere partneren til bare et random "kjedelig" ligg.

Er dette noe som kunne funket for deg hvis du tenker litt lenger enn en kveld eller to? 


Profilbilde RealHunter 11-06-24, 08:56
Medlem siden: Jun 2024
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det kommer vel helt an på hvordan hun er ellers. Hvilken setting det blir sagt osv. Kan være med på at det er litt vulgært, men det kan funke av og til det også.

Ofte er det turn on bare å vite at dama blir helt vill og ikke klarer og styre seg. Men om man får inntrykk at dette er noe hun sier til alle, hele tiden, så mister man litt illusjonen om at det man har er noe spesielt kanskje.

Blir litt usikker på om du prater med en dame som er keen på ons, mens du ser for deg rekkehus? Kommer ikke langvarig forhold av at man prater og finner felles interesser og verdigrunnlag? Det avgjøres vel ikke av sex. Selv om sex ofte kan være grunnen til at man ønsker å prate mer med noen.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 11-06-24, 09:02
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Tror jeg egentlig har til gode å flørte med en dame hvor hun sier at jeg skal "komme å tømme meg i henne"

Det er ikke helt normalt vokabular fra en kvinne spør du meg.

At menn kan finne på å si slikt er en helt annen historie, men blir likevel et relativt vulgært ordforråd som i mine øyne sier mer om personligheten til de involverte.

Men hey, jeg har blitt eldre, jeg aner jo ikke hva "ungdommen" gjør og sier i dag 🤔


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 11-06-24, 09:05
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Damer er forskjellige. Vi kan vel begynne der. 

Kunne jeg sagt det til noen? Jeg hadde ikke brukt ordet "tømme". Men jeg kan si noe sånt som at jeg elsker å bli sprutet i. 

Men det er ikke noe jeg tilbyr til noen tilfeldige. 

Jeg har ikke tenkt å dele mine innerste tanker om akkurat dette fordi det handler om noe personlig og intimt. 

Jeg lurer på om dette er en dame du har snakket med eller bare tekstet med. Og om det er tekst - er det faktisk en dame?

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Profilbilde Agilis Trådstarter 11-06-24, 10:21
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Jeg er klar over at damer er forskjellige.

Jeg synes din formulering er bedre fordi det degraderer ikke meg til en horebukk noe det å tømme gjør. Dvs. din fremstilling her inkluderer mer enn det å ekskludere. 

Jeg tenker ikke noe tilfeldig for når det kommer der så avbryter jeg med en gang. Nei dette er noen jeg har ønsker om en relasjon sammen med, men som da distanserer seg til de grader ved å sette meg i kjøp av sexgruppa mer enn det å vise meg at jeg er den spesielle som får være med henne. 

Som du skjønner har jeg truffet også og ikke bare chattet med disse og jeg må si jeg synes det er rart at menn hopper på dette? Men så kjøper jo menn sex av en person som egentlig ikke ønsker å ha sex med deg og ser ut til å like det. 

Jeg kan skjønne at det er personlig, men "tømme deg inni meg" er det egentlig personlig og intimt? Jeg tenker at som et rollespill eller noe når man har inngått en relasjon kan jo dette funke om det er HUN som ønsker det, men for min del er dette kun for hennes del og ingenting annet. 


Profilbilde Fønix 11-06-24, 12:21
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

"Disse"? 

Ser av flere innlegg at du refererer til kvinner i flertall de gangene du opplever utfordringer i datinglivet. 

Så første spørsmål fra meg blir som følger. Hvor mange kvinner er det snakk om? Noenlunde nøyaktig. 

Er det en? To? Ti?

Dater du flere kvinner på en gang? Eller én av gangen? Hvilket tidsperspektiv er det på datingen når du begynner å oppleve utfordringer? Tenker da på hvor lenge har dere pratet sammen før dere møttes? Hvor mange ganger har dere møttes? Hvor hyppig forekommer møtene? Og hvor hyppig forekommer dialog mellom dere utenom? 

Hvor mange kvinner har du vært i kontakt med for å forsøke å få en relasjon? Da siden sist du var i et langvarig forhold. 

Hvor mange av disse kvinnene har du fysisk truffet? Og videre, hvor lang er en typisk relasjon i varighet før du 1. begynner å oppdage disse utfordringene og 2. før du kutter kontakt med dem?

Jo flere detaljer som deler om den slags, jo lettere vil det bli for andre brukere å kunne sette seg inn I din situasjon og på den måten hjelpe nettopp deg.

Utsagn som disse kvinnene, de damene, de fleste kvinner og lignende er dessverre veldig intetsigende ift hvor utbredt det er med hendelser av den typen du beskriver.

Gjenerobrer livet fra asken🐦‍🔥
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Jack94 VIP ID-Verifisert 11-06-24, 17:19
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Spørs jo helt an på hvordan kjemien har vært før dette. Kanskje litt feil ord valg som kan bli negativt oppfattet.  Men hadde man pratet i en god stund og kjemien er god så ja.  Hadde det vært første melding hadde jeg løpt.

Personelig har jeg aldri opplevd noen si  at «jeg ønsker at du tømmer deg inni meg»  

Profilbilde Agilis Trådstarter 11-06-24, 17:35
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fønix

Trenger ikke å utlevere hva jeg gjør eller ikke gjør, men kan si at det er relativt ofte dette uttrykket kommer opp. Det svares også at dette er noe andre menn tydeligvis liker når jeg spør om hvorfor. Så det er tydeligvis en greie som da menn liker og de blir litt overrasket over at jeg ikke er en av dem. Noen sier at menn virkelig elsker å bare ta seg til rette og penetrere og gjerne avslutte med creampie noe jeg også har skjønt mtp. hyppige ons. 

Jeg er stort sett ute etter en fast relasjon. Jeg kan sikkert inngå en "avtale" om noe annet hvis det passer bedre, men jeg ønsker en partner som kan være sammen med meg og monogam og helst leken. Dvs. det holder ikke med å legge seg ned for penetrasjon hver gang jeg har lyst på sex. De får også en litt sånn "panikk" når de oppdager at jeg ikke ønsker noe mer her og lover å endre på dette, men føler det er bare tomt snakk og egentlig ikke noe de virkelig ønsker.

Det er noen ja og det overrasker meg at antallet er såpass stort som bare "åpner" døra for å bli penetrert og sånn sett virker det ikke rart at de opplever bare det at menn tømmer seg og ikke ønsker noe mer selv om de kanskje ønsker det. Jeg kan egentlig aldri tenke meg at dette er noe damer egentlig ønsker? Og hvor har de fått denne ideen fra? Jeg vet jo at alle har hatt et liv før og sånn sett opplevd en del dritt, men synes dette er litt vel mye for min del. Jeg ser ikke på sexkjøp som noe sexy og pirrende på noen måte og det er kanskje derfor jeg er såpass var på at de bare skal legge seg ned for å bli fylt. 

Jeg klarer meg selv så trenger ingen psykolog bare fordi jeg har et spørsmål jeg lurer på. 


Profilbilde Agilis Trådstarter 11-06-24, 17:41
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jack94

Det er sikkert ikke ment sånn, men det blir oppfattet sånn. Så ja jeg løper. Er ute etter en god kjemi og gjensidig relasjon og ikke noe hurtigtømmegreier for å blidgjøre meg.

Det er jo akkurat den følelsen jeg får og hun bare degraderer seg selv til å bli et ludder. Det er så feil som det kan bli i min verden. 

Kjemien har vært ganske bra den og bra nok til at jeg hadde ønsker om noe mer. Av og til har gjort noe mer også og av de har jeg oppdaget litt usikkerhet da jeg ikke responderer på det som andre menn tydeligvis responderer på. 


Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert 11-06-24, 17:44
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hvem sier at bare fordi du skal «tomme deg i henne» at det betyr de skal bare ligger flat og ikke nyte resten av tiden dere er sammen? Det er bare slutten av økten, er veldig mye mer som kan skjer for den slutten kommer. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.