Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 31-10-22, 08:26
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Her sitter både dama og mannen og drømmer om en dame vi kan bli kjent med, kose oss med, danne vennskap med og kanske det kan bli noe mer etterhvert. Ta gjerne kontakt om du vil slå av en prat 😊

Vi ønsker kun kontakt med damer, ikke menn desverre

Hei, vi er ett par i 30årene der han er 1.68 høy, 35 år, tynn, lang mørk blondt hår og brune øyne. Han har og flere tatoveringer og piercinger (der i blandt Prins Albert, intim). Hun er 1.65 høy, 33 år, plus size, langt lilla hår, ingen tatoveringer eller piercinger ennå.
Vi er veldig sosiale av oss, liker og være sammen med andre folk og lett å komme i kontakt med. Når det kommer til dyr så har vi 2 hunder, 2 katter og 1 papegøye som prater litt inni mellom.

Vi er helt uerfarne når det kommer til dette og om du har erfaring eller ikke spiller ingen rolle så lenge kjemien stemmer. For tiden bor vi i Valdres og trives godt her. Vi har lekt med tanken på trekant med en ekstra dame da hun er nysgjerrig på både jentesex og trekant (ffm) og nå er vi blitt enige om at tiden er inne for å lete.
Hverken han eller hun i dette forholdet har noe som helst erfaring når det kommer til trekant med to damer og en mann og vi begge blir skikkelig kåt å tent på tanken om å få oppfylt fantasien om å ha med en til dame sammen med oss.

Sammen med oss er det jentene som skal ha all fokus i starten og begynner å leke/utforske hverandre mens mannen bare får se men ikke røre før vi bare MÅ ha han. Mannen får heller ikke gjøre noe så lenge damene ikke vil/ber han om det (selv om han er mest dominant) da han vil vie all sin tid på gjøre damene fornøyd.

Hva å hvordan avtales på forhånd men damene skal få starte uten mannen med både kos, slikking, fingring, kyssing, og det vi blir enige om er greit. Han skal få sitter og se på å ta på seg selv til han holder på gå på veggene av kåtskap og mannen holdes på pinebenken mens vi jenter holder på med hverandre helt til vi må få han med i akten å begynner med å suge den store, deilige, stive kuken hans (mannen min er godt utstyrt for å si det sånn 😍) før kosen fortsetter igjen, når mannen får bli med ønsker han å nyte begge damene med både fingre, tunge å kuk. Mannen blir sykt tent på squirt da Dama squirter så om du mestrer det eller ønsker å lære det så kan nok mannen hjelpe med å få saftene til å flyte. Mannen tar seg alltid god tid til å gi nytelse siden han tenner på det også.
Har du noen spesielle ønsker, ting du tenner på, fetisjer osv så skal vi selvsagt respektere det og du skal få dine ønsker og behov oppfylt så lenge det ikke er for villt for oss!

Sammen med oss skal ingen føle seg tvunget til noe, oppleve ubehag, eller bli oversett!
Alt skal være frivillig og alle skal føle seg tilfreds og ivaretatt. Ingen skal føle seg utenfor som femte hjul på vogna eller ukomfortabel sammen med oss, da vi vil gjøre det vi kan for felles trivsel, nytelse og glede.

Om det skulle være noe du absolutt ikke ønsker å gjøre/delta på så blir vi enige om det på forhånd slik at vi alle kan ha det så deilig som mulig. Alle skal være enig i grensene som settes og hva/hvordan vi vil ha det da vi ikke vil ha det på noen annen måte.

Om du er lesbisk eller av andre grunner ikke vil penetreres er det ingen hindring for oss - vi kan gjerne ha jentesex uten mannen og om det er ønskelig, men da ønsker han å se på.
Det skal være damenes aften og mannen ønsker at det skal være slik.

Vi har en felles snapkonto der vi heter: mrmrs8688 og hvis du er den vi leter etter så vil vi gjerne høre fra deg og kanskje ha noen samtaler og utveksling av bilder for å se om kjemien stemmer mellom alle involverte.


Innlandet Nord-Aurdal
Par søker Kvinne
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.