Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 18-12-22, 07:45
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sola snek seg oppover den nakne kroppen. Hun trakk aldri for gardinene, nettopp fordi hun liker å våkne opp på denne måten. Bli vekket av sola. Kjenne hvordan kroppen hennes ble slikket av de varme solstrålene.Det gir henne en deilig start på dagen. Hun pleier å kaste av seg dyna i løpet av natta, og det hadde skjedd også i natt. Her ligger hun derfor nærmest uten dyne, og kroppen befinner seg i en avslappet stilling. Kroppen en blitt fyldigere med årene , men fremdeles fast og fin, takket være de faste treningsdagene. De dropper hun sjelden. Liker å føle seg fin. Puppene hever seg i takt med pusten. Håret ligger pent dandert utover puta, med noen få mørke krøller hengende over høyre side av ansiktet. Hennes mørke velformede øyebryn fremstår som beroligende, i sterk kontrast til de viltre krøllende som rammer inn ansiktet. Solen lyser opp enkelte kroppsdeler spesielt. Den ene låret ligger badet i sollys, og gir skygge til berget bakenfor, før sola igjen viser sin gylne brunfarge på det andre. Hun ser så deilig og avslappet ut, der hun ligger naken i den store hvite senga. Et lett vindpust fra det åpne vinduet, treffer kroppen hennes. Hun snur seg lett. Vender ansiktet mot sola. Pusten endres. Den er mer ujevn nå, lettere. Viser tegn på at hun er ferd med å våkne. Solstrålene treffer ansiktet. Hun smiler. De fyldige leppene former seg naturlig i et strålende smil. Gløtter litt på øynene. Ser sola gnistre. Kjenner på glede over det vakre. Rører litt på seg. Lar sola få komme til over deler av kroppen som har ligget i skyggen. Føler varmen. Spriker litt mer med beina, så sola får komme til. Tenker på hvor utrolig deilig det er å våkne på denne måten. Kjenner behovet for å ligge og bare nyte en stund. Før hun kommer på hvilken dag det er. Trøttheten er som blåst bort. Sansene vekkes for alvor. Dette er dagen.

Smilet blir om mulig enda bredere. Tankene flyr av gårde. En litt ukjent kribling oppstår. På et øyeblikk er hendene på vei nedover kroppen. Over brystene. Fingertuppene stopper på toppene, masserer litt rundt og rundt. Florlett over brystvortene. Hun kjenner en deilig varme bre seg. Kroppen søker hender. Beveger seg helt spontant og søker berøring. Pusten øker. Tungespissen fukter leppene. Magen er myk, og hendene sklir lett nedover. Ned mot leppene. Klemmer utenpå. Rytmisk. Ned og opp igjen. Gjentar den deilige bevegelsen flere ganger, før en finger forsiktig sklir mellom leppene og treffer klitoris. Å, herregud så deilig. Hun kroer seg. Føler seg som en katt i vinduskarmen. Fingrene sklir lett inn i den våte fitta. Ut og inn, ut og inn. Pusten øker. Kroppen spenner seg lett. Hun stopper så brått. Blir litt furt. Kjenner hun må tisse. Setter seg opp i sengen. Ser seg rundt. Hun har vært her alene en uke, men det er god plass til to. Er glad hun har holdt det så ryddig, så kan hun fokusere på andre ting. Leiligheten ligger badet i sollys. Gleden av det hun ser, bidrar til en lett gange mot badet.

Kommer tilbake med en turkis sarong som dekker litt av kroppen. Den står til øynene hennes, og den friske hudfargen hun har fått her nede. Entrer balkongen. Observerer de bikinikledde menneskene ved bassenget. Ser havet i horisonten, og med en fantastisk utsikt mot fjellene. Sola varmer så godt. Kroppen reagerer igjen spontant. Hun reagerer på hvor lett antennelig hun er. Det er så uvant. Tankene flyr av gårde. Skal, skal ikke. Jo, det er helt riktig måte å starte dagen på, resonerer hun. Sofakroken i sola er det perfekte stedet. Her er det ingen som har direkte innsyn. Hun legger seg ned. Spriker med beina. Lar fingrene fortsette der de slapp sist. Inn i det våte. Bøyer fingrene lett. Masserer. Tar de ut igjen. Smaker på saftene sine. Hun har begynt med det nå. Har begynt å like det. Salt og ukjent, men kåthetsfremmende. Kroppen beveger seg også. For hver gang fingrene trenger inn, senkes kroppen ned. I en rytmisk dans, uten manus. Så naturlig. Så deilig. Hodet strekkes bakover, brystet heves. Underlivet og fingrene forenes, i et magisk samspill hun nå mestrer så godt. Pusten er med. Hun nyter. Det er merkelig hvordan kroppen våkner til liv her i solens rike. Lager lyder. Stønner lett. Hun bryr seg ikke. Fordi det er så deilig. Det er ingen andre enn henne her nå. Vrir seg i nytelse. På balkongen, i sola. Når orgasmen slippes løs, spennes alle muskler og et langt dypt stønn presses frem. Hun blir liggende slapp et øyeblikk, før en fantastisk befriende latter slippes løs. Føler seg fri og lykkelig – og dagen har så vidt startet.

På vei til stranda går hun på lette bein. Føler seg på mange måte som ei skolejente, der hun går med sommerkjole og sekk på ryggen. Hun har imidlertid passert femti, og vet utseende ikke er hva det enn gang var. Akkurat nå, spiller det ingen rolle. Hun føler seg ung og viril. Levende. Møter blikkene til forbipasserende. Noen ganger lett flørtende. Ser forelskede par som kysser, holder hender. Kjenner på et lite savn. Blir glad når hun ser eldre mennesker leie hender, være kjærester. Det er slik det skal være. Stopper litt underveis. Observerer omgivelsene. Prøver å få oversikten over hvor hun skal gå i kveld. Legger planer. Hva hun skal ha på seg. Hvordan hun vil gå frem. Hun kjenner seg spent. Litt små kåt faktisk. Hodet er fullt av tanker. Opphissede tanker. Nede på stranda er hun strategisk. Legger teppe sitt rett overfor et par enslige menn. Det ligger også et par i nærheten, som hun har sett tidligere i uka. De pleier ofte å kose seg litt med hverandre i det skjulte. Det kan være pirrende. Hun tar av seg kjolen. Står naken og nyter sola, og omgivelsene. Leter med blikket. Tenker tilbake på forrige dagen. En ganske kjekk mann la seg like nedenfor teppet hennes. Kjente blikket hans på seg. Mørke øyne, gylden hud og med et særdeles sjarmerende smil. Hun følte seg litt brydd til å begynne med. Holdt beina godt samlet der hun lå. Tødde litt opp etter hvert. Ble tøffere. Kjente på egen femininitet. Følte seg attraktiv. Møtte blikket hans flere ganger. Den siste gangen, var hun blitt skikkelig bløt. Hun valgte allikevel å ha bein spredt, med fotsålene i sanda. Han hadde derfor god utsikt, og viste å sette pris på det. Siden han lå på siden, var det lett for han å runke litt - kun for deres øyne. Hun hadde blitt så kåt. Viste med blikket at hun likte det hun så. Puttet tidvis en finger i munnen, latet som hun sugde pikken. Hun så effekten. Kåtheten hans ble tydelig på pikkhodet, med synlige lykkedråper. Fingeren hans gled lett frem og tilbake over hodet. Han signaliserte et spørsmål om å komme bort. Hun avviste det raskt. Ble nesten litt forfjamset, og avsluttet flørten raskt. Var rett og slett ikke klar.

I dag er hun imidlertid klar. Hun føler det på hele seg. Vet hva hun vil, og hva kroppen liker. Hun har kontrollen. Kjenner seg trygg og komfortabel der hun beveger seg nedover stranda, ut i havet. En lykkefølelse omfavner henne som et varmt teppe. I gledesrus og med glitrende øyne blir hun en del av havet. Hun flyter lett og lar tankene flyte med. Tilbake til avtalen de har. De hadde snakket om det tidlig i sommer. Kjæresten utfordret henne. Til å bli litt bedre kjent med seg selv. Han smakte på sin egen kåtsaft rett som det var, og var tydelig på egne seksuelle preferanser. Visste hva han likte, og ikke likte. Hva som tente han. Når vaniljesex var det optimale, og hva han trengte av annen lek. Hadde utforsket mye gjennom årene. Utstrålte maskulinitet og seksuelle vibber. Hun derimot syns derimot det var nesten litt ekkelt å få sine egne safter i munnen. Snudde seg ofte vekk, når han prøvde å kysse etter munnsex. Før denne turen, hadde hun aldri sett sitt eget underliv. Aldri sett fitta si ordentlig. Klarte å få orgasmer med vibrator, men var egentlig ikke så klar på hva hun likte. Det var mannen hennes som foreslo at hun skulle reise. Komme seg unna hverdagslige sysler og rette oppmerksomheten mot seg selv. Være singel i en uke. Hun var blitt utfordret og oppfordret til å finne egne seksuelle preferanser. Leke med seg selv, og kanskje også andre. Hittil hadde hun kun utforsket egen kropp. Det hadde vært flørt med andre, men ingen fysisk berøring. I kveld derimot. Hun fikk gåsehud når hun tenkte på det. Snudde seg rundt, tok myke rolige svømmetak innover mot stranden. Følte seg flott der hun steg opp av vannet, med stive brystvorter og svulmende kjønn. Møtte blikkene til andre nakne søkende mennesker, og kjente spenningen stige. Hun føler hun ligger i en erotisk sone. Solkrem smøres utover kropper, og gjerne litt ekstra over visse områder. Smil og kjærtegn deles. Stille prat på ulike språk. Latter og knising høres. Kanskje er det hennes egne tanker hun speiler hos andre. Det spiller uansett ingen rolle. Hun nyter timene på stranda. Sola og fantasien gir rom for et langt og nydelig vorspiel.

Det har blitt kveld. Hun står lenge i dusjen. Vasker håret godt. Mye såpe på kroppen. Hendene sklir lett. Er så til stede i øyeblikket. Huden er veldig sensitiv. Fingertuppene masserer lett. Den varme strålen er deilig. Fasinerende hvordan vannet renner som elver over brystene, suges inn i navlen før den skylles over magefolden, og spruter nærmest som en foss etter Venus berget, og nedover lårene. Armhulene og legger barberes varsomt. Underlivet er ny vokset, og hun unngår å bruke såpe der nede. Vet det lukter kjønn, men har forstått det er ekstra opphissende. Skyller seg imidlertid godt. Aaah. Et lite stønn unnslipper. Forstår hun har opparbeidet en utrolig seksuell spenning gjennom dagen. Kroppen er solvarm selv om den er nydusjet. Står foran speilet. Sminker seg nøye. De store blå øynene markeres. Hun føler seg pen. Nesten litt sexy. Håret er satt opp i en stram knute. Er veldig fornøyd med leppene sine. Store og fyldige. Tar på seg knallrød leppestift. Vet ektefellen liker dem slik. Lar tunga skli forsiktig over leppene, og tenker på hvor deilig han er å suge. Det er lenge siden, men snart. Det nye hvite undertøyet sitter som støpt. Fremhever den nydelige gylne brunfargen hun har fått her ned. Puppene fremheves, og ser naturlig ut på samme tid. Blonde hipsteren stopper akkurat der rompa er mest flatterende. Hun er fornøyd. Kjolen er også hvit, og fremhever hennes kvinnelige figur. Samtidig som den er litt uskyldig. Hun liker kombinasjonen. Åh, hun er så spent og det kribler i hele kroppen. Lurer på om hun kan ta en liten orgasme før hun går, men bestemmer seg for å beholde den. Øynene er preget av kåtskap, da hun smiler til resepsjonisten på vei ut. Skoene gir henne ekstra høyde, og en svært feminin gange. Innholdet i veska kjennes spesielt pirrende. Hun føler seg som en verdensmester der hun går. Det er hun som har kontroll over situasjonen. Ingen andre. Tankene flyr av gårde. Til balkongen i dag tidlig. Hun kommer så lett nå med bare en finger. Ingen ekstrem sterke orgasmer, men myke og fine. En varm bris som skyller gjennom kroppen. Hun får en kriblende følelse bare ved å tenke på det. Tankene har tatt helt overhånd, og plutselig er hun fremme.

Nå er hun der. Vurderer igjen om dette er noe hun virkelig ønsker å gjøre. Ja, hun er sikker. Har virkelig lyst til å gjennomføre. Det er hennes avgjørelse. Hun trykker på ringeklokka, og kjenner hun er våt og kåt. Det er en lite attraktiv mann som åpner døra. Øynene sitter litt langt fra hverandre, nesa er bred og han har både kulemage, og tredagers skjegg. Stemmen er imidlertid svært behagelig, og i det han smiler endres inntrykket vesentlig. Hun liker han. Føler han er god. Oppfatter han nå som en svært attraktiv mann. Får nok en gang bekreftet at hun ikke bør vurdere andre, kun ut ifra ytre faktorer. Trappetrinnene går fort unna. De snakker lett. Svarer enkelt på spørsmål, med stor selvsikkerhet. Fremstår som hun er erfaren i dette gamet. Unnlater å nevne at det forrige besøket ble svært kort. Da var hun svært ukomfortabel. Hun hadde sex med mannen sin på et av rommene, men uten andre til stede. Ble ikke helt vellykket. Ingen orgasme på noen av dem. De dro hjem og hadde god vaniljesex, men det var en liten nedtur. Ikke bare for mannen, men også for henne. Hun liker å ha kontroll. Det tenner henne voldsomt. I den settingen, lot hun den forsvinne. Derfor er hun her i kveld, for å ta den tilbake. For å være den hun er, domina. Berøringen er lett.

Oppmerksomheten trekkes tilbake til klubben. Han spør henne igjen. Om hun vet hvor garderoben er. Ja, så klart, svarer hun lett. Hun er jo verdensmester. Kvinne med stor K. Går og setter seg ved barkrakken. Føler seg flott der hun sitter på barkrakken, med bobler i glasset og beina kvinnelig krysset. Det pirrer der nede. Ser seg rundt. Det ser ut som 3 par, alle middelaldrende. Og jammen meg, så ser hun paret fra stranda. Hun forstår de er litt som dem. Liker å se og bli sett. Hun møter blikket deres. De smiler til hverandre. Lekent. Speider videre. Jo, det er absolutt noen flere attraktive mennesker her. De single mennene har håndkle rundt livet, dekker lemmet på de fleste. Dette kan bli spennende tenker hun. Vinglasset er tomt. Får påfyll får hun fortsetter innover i klubben. Kjenner beruselsen forsterkes av boblene. Det er en stund siden hun har vært her, og aldri alene. I dag kjennes det veldig befriende å stå på egne bein.

Hun pirres vanvittig at det hun ser først. Rommet har dempet rød belysning. En naken, litt stor dame, står bundet fast med armer og ben godt spredt. Ansiktet vendt mot siden. Hun møtte blikket hennes. Forstår kvinnen er kåt. Rød i kinnene og øyne som lyser opphisselse. Stusser litt. Hva er det som gjør at noen liker å stå slik på utstilling. Ser på mannen i rommet. Han står der med sen ganske anstendig ståpikk, og et redskap. Den er flat, med noen nagler på den ene siden. Han klasker lett på rompa hennes, og kvinnen stønner i takt. Hun går selv videre. Ser et godt voksent par ha seg med en vesentlig yngre mann. En trekant ja, Det har de snakket en del om hjemme. Observerer dem. Tenker at alder kanskje ikke spiller noen rolle når det kommer til sex. Hun har jo ofte hørt, fitte er fitte og pikken er blind. Men gjelder det samme for henne. Ut ifra lydene på rommet, framstår det i alle fall som både paret og mannen har det særdeles godt. I boblebadet sitter det et par som koser seg. Han har henne oppå seg. Hun rir han godt. De lager deilige lyder. Kvinnen fanger blikket hennes. Hun blir stående og observere. Kjenner hvordan de på avstand sammen bygger opp orgasmen. Kvinnen i boblebadet blir mørkere i blikket. Stønner, puster og holder blikket hennes helt fast. Hun er ikke i stand til å røre på seg, men merker kjønnet hennes er i full bevegelse. Ser kvinnens kropp strammer seg, hever seg en siste gang før hun kommer i et brøl. Det er så intenst. Samspillet hun har vært med på, lydene og lukten er altoppslukende. Hun er så ufattelig kåt nå. Går bort til kvinnen. Blir møtt. De kysser lidenskapelig, før hun forlater det elskende paret. Hun nærmer seg DET rommet. Rommet hun har fantasert om. Der vil hun ha full kontroll, dominere. Vellysten øker.

Hun trer inn i mørket. Kjenner spenningen i hele seg. Kroppen er anspent, men det er bare deilig. Føler seg nesten beruset. Flyter grasiøst over gulvet. Registrer den store senga. Huska som henger fra taket. Det er imidlertid noe annet hun søker. Gitteret. Der står de. Mannfolka. På den andre siden av gitteret. Øynene ser bedre nå. De står i lyset, det er hun som står i mørket. Hun teller. 7 kåte menn. Flere av dem har pikken i hånda, klare for action. Ulike form og lenge, men harde. Et par av mennene i bakgrunn fanger hennes oppmerksomhet spesielt. Mannen helt bakerst har nydelige blå intense øyne, og smiler oppmuntrende til henne. Ved siden av, står mannen som slapp henne inn. Han viker ikke blikket. Trenger seg litt frem blant de andre. Forstår han har hennes oppmerksomhet. Viser frem en pikk på anstendig størrelse. Her står de klare foran henne. Hun er så kåt. Kjenner det dunker. Løfter glasset med boblene til munnen, drikker. Ser på mennene. Holder blikket til hver enkelt. Viser at hun liker det hun ser. Får bekreftelse tilbake. Pikkene reiser seg etter tur. Som en hingst som er klar for en ridetur. Hun leker videre. Putter en finger inn i fitta. Kjenner hun er dryppende våt. Putter fingeren i munnen, slikker og suger med blikk kontakt til de fremmøtte. Kjolen løftes strategisk opp. Viser frem den glatte musa. Løfter et bein, legger det på huska. Det gir godt innsyn. Flere bøyer seg ned. Herlighet, så herlig. Dette liker hun. De ser det samme hun har sett den siste uka. Kjønnet hennes er flott. Reaksjonen uteblir ikke. Stemningen endres. En runker heftig til synet, og spruten kommer støtvis ut av kuken. Forstår det ikke var helt planlagt, men han smiler som et lite takk, før han trekker seg unna.

Hun derimot er absolutt ikke ferdig. Hun har nettopp startet. Tar av seg kjolen. Står i undertøyet. Lener seg inntil gitteret. Lar hendene få komme til. Kjenner på om det føles godt. Å, så absolutt. Hun kler seg helt naken. Lener seg tilbake. Føler hender som tar på. Forsiktig til å begynne med. Litt prøvende. Ryggen, hender, rumpa. Hun gir bekreftelser. Lager lyder. Nyter. De blir dristigere. Hender strekkes gjennom gitteret. Puppene berøres. Av flere. Hun rives med. Beveger seg i takt med hender. Søker mer nytelser. Hjelper hender på rett vei. Brystvorter masseres. Fingrer mot underlivet. Utenpå leppene først. Hun hjelper til. Holder oppå en hånd, så de finner den gode rytmen. Her står hun i dette rommet. Føler seg som Kleopatra, herskerinne, Domina. En kvinne med full kontroll over egen – og andres seksuelle nytelse. Lar fingrene som desperat prøver å trenge inn i henne, få slippe til. Hun vet ikke hvem det er, men fingrene sklir lett inn. De passer perfekt. Bøyer seg, slik hun liker det. Inn og ut, inn og ut. Forstår saftene smakes på av den ukjente. Jo mer hun puster, jo raskere beveger fingrene seg. Kroppen følger bevegelsene. Ukjente fingertupper vrir forsiktig på brystvortene. Hun blir kysset i nakken. En herlig velkjent stemme, hvisker forsiktig «Nice» inn i øret hennes. Hele settingen er så befriende deilig. Hodet er fylt av nytelse, og kroppen er så klar. Hun hører stønning. Kjenner en ladning lande på rompa. Forstår det er flere som holder på å komme. Får selv tak i to sprute klare lemmer, og runker dem i takt med eget underliv. Hun kjenner hun er nær ved å komme. Ønsker imidlertid noe mer enn fingre inni seg. Snur seg. Ser dørvakta står der. Han er klar. Bak igjen står mannen med de intense øynene. Han er absolutt like kåt, men holder seg i bakgrunnen. Tar tak i pikken til dørvakta, snur seg rundt. Lar han trenge inn i seg. Dette har han gjort før. Han beveger seg med en rytme og en intensitet, som tyder på erfaring. Han støter inn i henne, treffer det deiligste punktet gjentatte ganger. Lar en annen slippe til med massering av klitoris. Med en intensitet hun aldri tidligere har opplevd spruter hun. Saftene bare renner ut av henne. Han fortsetter å pumpe. Klitorisen stimuleres fantastisk deilig. Hun kommer. Hardt. Lydene er ukjente. Hennes stønning høres nesten ut som brøl, et ul som har ligget gjemt nede i dypet så lenge. Hun registrere knapt dørvaktas orgasme. Eller lydene de andre utstøter, da de kommer. Hun er fremdeles i sitt eget nytelserom.

Når hun går tilbake til hotellet den kvelden, kjenner hun på lykkefølelsen igjen. Litt boblende, men mest en fullstendig tilfredshet. For en fantastisk uke hun har hatt. Hun har nå en hånd i sin. Mannen med de blå øynene. Hennes mann. Hun vet han er sprengkåt. Pikken er hard innenfor buksa. Det er imidlertid slik han ønsker det. Hun har utforsket egne seksuelle behov, og han har fått se på. Nå venter en uke med kjæreste tid, i dette frie solrike paradis.


Profilbilde Slettet bruker 29-12-22, 14:41
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig. Novelle. Skulle gjerne kommet i kontakt med deg..

Profilbilde Slettet bruker 06-01-23, 13:59
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Mmmmmmmmm

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.