Profilbilde Nostal Trådstarter 07-01-23, 00:47
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg har lagt merke til at det selges mye her inne! Men noe jeg også har lagt merke til er at flere av selgerne her inne skriver på sin profil gjerne med store bokstaver at "IKKE SEND MELDING OM DU IKKE SKAL KJØPE NOE". 

Altså, jeg forstår at dere kvinner/damer/jenter osv får mye meldinger av ALLE varianter og med stor variasjon i respekt skalaen. 

MEN, i min jobb er markedsføring helt avgjørende for om vi får kunder eller ikke. Nå aner jeg ikke hvordan kundene deres er og ingen er like, men jeg vil tippe at om man godtar at man får en melding og kanskje også svarer høflig tilbake uavhengig om han skal kjøpe eller ikke, så tror jeg det vil generere flere kunder. 

Men som sagt, jeg aner jo ikke hva slags meldinger og hvor stor mengde dere får tilsendt hver dag her inne, men det er mitt tips😁👍 

Stå på, promoter og markedsfør😁

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 07-01-23, 02:55
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Nå har ikke jeg det på profilen men har full forståelse for de som har det.

Men siden det er noe som sikkert flere har lagt merke til og kanskje lurer på så skal jeg forklare litt om hvordan det henger sammen for de som ikke kjenner til denne biten. Det blir litt langt.

Tipper 99% av alle som legger meg til på snap er bare nysgjerrige og kåte og håper å få gratis bilder eller å få diskutere fantasiene dine gratis. Bare fordi vi er selgere betyr ikke det at vi gir bort varene. Det gjør ikke kjøpmannen på butikken heller. Du må anta at melken ikke er sur. Du får ikke smake på den først.

Seriøse kjøpere vet hva de vil ha og de spør ikke om å "få se deg da" eller kommer med en flåsete "kjøper ikke bil uten å prøvekjøre vettu! 😜"

Jeg tror de av oss som selger stort sett beskriver oss på en ærlig måte, om det er moden og frodig MILF eller snerten studine. Noen har tilbud, noen har faste priser, noen skreddersyr. De fleste har faste regler men klart det er lov å spørre om man lurer. 

Som kjøper vet man hva man tenner på og kjøper fra en selger som man tror vil gi en det en liker. Da kan det bli bomkjøp eller det kan bli en fast relasjon. 

Svindlere er det på begge ender. Blir du svindlet av en med profil her inne så rapporter det! Ingen av oss som er seriøse som ønsker falske selgere som ødelegger. 

Men vit at det finnes nok av "kunder" som aldri har planer om å kjøpe heller. De ser på det som underholdning å etterspørre priser og late som de skal overføre penger. Tror mange glemmer det at det finnes mange uærlige menn også.

Og det er de som bestiller truser med personlig levering som aldri møter opp sånn at vi drar bomtur med de utgiftene og tidsbruken det koster oss. 

Derfor verner vi om gode kunder som gull. Jeg setter stor pris på alle som er høflige og prater ofte med dem utenom kjøp også når de først har gjennomført og vist at de er seriøse. 

De som har den setningen i profilen er nok bare lei av det vi kaller "timewasters" og ønsker å si ifra på forhånd at det ikke er vits å melde med mindre man er en seriøs kjøper. Det er bare bortkastet tid for begge.

Jeg pleier å si at jeg ikke gir gratis content eller gratis runkechat men gjerne chatter om fantasier når betaling er mottatt. Da blir det merkelig nok fort stille i andre enden eller jeg blir bare slettet uten at det blir sagt noe mer. 

Om man sender en random melding til en dame og spør hva hun liker i senga får man sannsynligvis ikke svar på det heller. Det er ikke annerledes med selgere. Vi er bare tydelige på at vi kan bruke tid på å dele fantasier mot betaling. Jeg vet at mange misliker det, men det er også de som synes det er spennende og pirrende å betale for det. Hver sin smak akkurat som med alt annet.

Vi har også dem som blir direkte ufine når de ikke klarer å manipulere oss til å sende bilder eller dirtychatte uten å ha betalt.

Markedsføring kan være greit men noen av oss velger en linje der vi gir minst mulig på forhånd. Jeg er ikke en av storselgerne her inne men de kundene jeg har er fantastisk fine. Flere av dem har blitt svindlet tidligere og har trengt tid for å bli trygg på meg. Men uten å kreve bilder eller annet. 

Vi selgere tilbyr forskjellige ting. Noen med ansikt, noen anonyme, noen med mindre på menyen og noen som tilbyr alt du kan ønske. Les profilen og send melding om du tror selgeren har det du tror du ønsker å kjøpe om du faktisk er ute etter å kjøpe. 

Det burde egentlig ikke være nødvendig å si det. Men selgere skriver tydelig i profilene sine hva de er ute etter. Om en selger skriver "kun salg" og at profilen kun er til salg så er det ikke vits i å sende melding om "skjer?". 

Og om du ikke er noen som liker at det selges eller aldri noensinne kunne tenke deg å betale for noe fordi du ikke har noe problem med å få det gratis så trenger du ikke informere om det. Du trenger heller ikke tilby tjenestene dine for at jeg skal få lage få content jeg kan selge videre, samarbeide om å selge eller prøve å friste meg med hvor fantastisk kuk du har. Jeg klarer å skaffe meg sex om jeg ønsker det. Helt sant! Og det er mye av den slags. "Ikke ute etter å kjøpe siden jeg ikke har problemer med å få meg ligg men kan gjerne hjelpe deg å lage content så kan vi dele fortjenesten". Som egentlig betyr "jeg vil pule deg gratis og så vil jeg at du skal bruke kundenettverket ditt til å selge og gi meg penger." Det er ikke så veldig fristende. Jeg tjener ikke så mye at jeg ønsker å gi vekk noe som helst. 

Og sist. Men ikke minst, rapporter om selgere plager dere på dm uten at dere har sendt melding og spurt om noe først eller om dere betaler og ikke får det dere har betalt for. 

Jeg pleier å si "du vet hvor du finner meg" om noen ikke er helt klar for et kjøp. Det er ikke alle som har kjøpt før og noen behøver tid før de bestemmer seg. Det er lov. Man skal ikke føle seg presset til å kjøpe, man skal bare gjøre det om man har lyst.


❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Lovelis 07-01-23, 07:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Jeg tenker det at selgere må ha den setningen sier sitt om hvor mange som kaster bort tiden dems og prøver å få noe gratis, så jeg tror ikke de taper ei krone på det, men de sparer seg for frustrasjon.

Det er litt i samme gate som at det står i butikker at det ikke er lov å smake på smågodtet, folk blir ikke snurte og slutter å kjøpe godteri av den grunn 😉


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 12 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Herrhyggelig

Kjøper aldri, og leit det som oppleves. Men tror også at de som ønsker å selge drar inn veldig mye useriøst. Det er absolutt ikke selgers ansvar. Men innenfor miljøet så kan det være med å skape en utilsiktet ide om hva som skjer her inne. Er kun min tanke, så jeg vet ikke. Aldri kjøpt noe så vet ikke helt hva man selger, men er veldig mange som leser veldig mye i en lovnad, reel eller ikke. Og det er veldig uheldig 


Jeg er totalt uenig med deg i at selgere drar inn noe useriøst. De useriøse finner frem til alle slike plattformer selv. De lever i en evig desperasjon i sin jakt.... Dermed bruker de mye mer tid enn mange av oss andre, på å finne slike forum som dette. Selgerne er ikke skyld i det. Tror vi skal slutte å legge så mye skyld på selgerne. Det er i all hovedsak mannlige artsfrender som er hovedproblemet her (mange bra gutter/menn, så er det alltid noen få som ødelegger, som ikke klarer å lese, forstå og respektere!).


Livet er en evig reise i erfaringer og opplevelser

Profilbilde june 07-01-23, 10:58
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Tviler på at det hjelper noe særlig å ha sånn på profilen. De som trenger de beskjedene pleier overse dem.

Profilbilde Slettet bruker 07-01-23, 15:12
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Hahaha selgere… fy fa*n har aldri sette så mange stygge jenter som prøver å selge noe …. Slutt å gi dem oppmerksomhet de er bare i ……. hodet. Det er neste de vet  er money money money.  Men det er norsk samfunn  som sier bli er hore og bli stolt av det , kommer sikkert til å lese på vg eller dagblad snart « tips hvordan du kan selge kroppen din lovlig til din onkel» eller «gjør en blowjob hverdag til din nabo det vil øke din selvtillit, mens mannen din leker med barnet»😉

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde JackDullboy 07-01-23, 15:25
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Angelwings87

Hahaha selgere… fy fa*n har aldri sette så mange stygge jenter som prøver å selge noe …. Slutt å gi dem oppmerksomhet de er bare i ……. hodet. Det er neste de vet  er money money money.  Men det er norsk samfunn  som sier bli er hore og bli stolt av det , kommer sikkert til å lese på vg eller dagblad snart « tips hvordan du kan selge kroppen din lovlig til din onkel» eller «gjør en blowjob hverdag til din nabo det vil øke din selvtillit, mens mannen din leker med barnet»😉


Veldig modent innlegg og dagens generalisering. Mange selgere her inne som er oppegående og sexy kvinner som får penger og antagelig noe annet ut av å selge bilder etc. 

De plager ingen og fortjener ikke slik dritt. Gå og gjem deg før lyset kommer hvis du skal være troll. 

Jeg trenger ikke alltid ha siste ordet, bare så det er sagt. 

Profilbilde Slettet bruker 07-01-23, 15:32
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 0 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av JackDullboy

Opprinnelig skrevet av Angelwings87

Hahaha selgere… fy fa*n har aldri sette så mange stygge jenter som prøver å selge noe …. Slutt å gi dem oppmerksomhet de er bare i ……. hodet. Det er neste de vet  er money money money.  Men det er norsk samfunn  som sier bli er hore og bli stolt av det , kommer sikkert til å lese på vg eller dagblad snart « tips hvordan du kan selge kroppen din lovlig til din onkel» eller «gjør en blowjob hverdag til din nabo det vil øke din selvtillit, mens mannen din leker med barnet»😉


Veldig modent innlegg og dagens generalisering. Mange selgere her inne som er oppegående og sexy kvinner som får penger og antagelig noe annet ut av å selge bilder etc. 

De plager ingen og fortjener ikke slik dritt. Gå og gjem deg før lyset kommer hvis du skal være troll. 


Jeg har absolutt lov om å si min mening om du liker eller ikke det gir jeg blaffen i.

Men når jeg leser slike kommentarer som dine så skjønner at det ikke finns ytringsfrihet i Norge 😂 bare tull og tøys.

Profilbilde HeyDude2 07-01-23, 15:37
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Angelwings87

Hahaha selgere… fy fa*n har aldri sette så mange stygge jenter som prøver å selge noe …. Slutt å gi dem oppmerksomhet de er bare i ……. hodet. Det er neste de vet  er money money money.  Men det er norsk samfunn  som sier bli er hore og bli stolt av det , kommer sikkert til å lese på vg eller dagblad snart « tips hvordan du kan selge kroppen din lovlig til din onkel» eller «gjør en blowjob hverdag til din nabo det vil øke din selvtillit, mens mannen din leker med barnet»😉

Omg!

Maken til respektløst innlegg tror jeg ikke at jeg har sett her inne! Du fremstår som en svært umoden mann med det du skriver, voks opp og lær deg litt dannelse!

Go4ItDude!

Profilbilde Nostal Trådstarter 07-01-23, 15:40
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Angelwings87

Opprinnelig skrevet av JackDullboy

Opprinnelig skrevet av Angelwings87

Hahaha selgere… fy fa*n har aldri sette så mange stygge jenter som prøver å selge noe …. Slutt å gi dem oppmerksomhet de er bare i ……. hodet. Det er neste de vet  er money money money.  Men det er norsk samfunn  som sier bli er hore og bli stolt av det , kommer sikkert til å lese på vg eller dagblad snart « tips hvordan du kan selge kroppen din lovlig til din onkel» eller «gjør en blowjob hverdag til din nabo det vil øke din selvtillit, mens mannen din leker med barnet»😉


Veldig modent innlegg og dagens generalisering. Mange selgere her inne som er oppegående og sexy kvinner som får penger og antagelig noe annet ut av å selge bilder etc. 

De plager ingen og fortjener ikke slik dritt. Gå og gjem deg før lyset kommer hvis du skal være troll. 


Jeg har absolutt lov om å si min mening om du liker eller ikke det gir jeg blaffen i.

Men når jeg leser slike kommentarer som dine så skjønner at det ikke finns ytringsfrihet i Norge 😂 bare tull og tøys.

Du skal selvfølgelig få mene akkurat hva du vil! Men det handler litt om å respektere andre mennesker også! Her viser du 0 respekt ovenfor andre, men heller kommer med ufine påstander og tanker som du har.

Det går ann å vurdere om man virkelig skal dele slike syn/tanker med andre eller om man kanskje bare skal holde det inne.

Dette var totalt unødvendig kommentar etter mitt syn, men folk er selvsagt forskjellige. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.