Profilbilde MrMr42 Trådstarter 07-01-23, 07:43
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Her skriver jeg starten på en fantasi/historie vi har snakket en del om hjemme, også ønsker jeg at så mange som mulig skriver fortsettelsen på historien slik de ønsker(tror/fantaserer om at den skal fortsette.


Det er lørdag en varm vårdag, og  jeg og min kone har akkurat parkert utenfor badeland. Ved en bil står to yngre menn og tøyer ut etter en treningsøkt ute, og jeg kan se at min kone legger merke til de, og lar blikket hvile litt for lenge til at det er tilfeldig på en av de. Han er høyreist og muskuløs,  og står i bar overkropp mens svetten pipler på den solbrune kroppen  hans. Jeg tenker ikke noe mer over det, og vi går inn for å betale. Så går vi hver til vår garderobe, mens jeg tenker at jeg gleder meg til lå se henne i den nye badedrakta, som virkelig ikke skjuler hverken hennes deilige ecups, eller den flotte rumpa. Hun tar seg virkelig godt ut til å være 43. Vel inne i dusjen ser jeg at en av mennene fra parkeringen kommer og stiller seg i dusjen ved siden av meg. Når han tar av håndkleet kan jeg ikke unngå å legge merke til den kjempestore staken som henger mellom låra hans. Jeg blir stående litt fascinert og se på den mens han spyler seg, og han fersker meg i å stirre. Han ser på meg, flirer litt hånlig og det er tydelig at han ser på min lille penis. Så smiler han, ser på meg og sier at det virka som om kona mi likte synet av kroppene deres på parkeringen, hun er vel ikke så godt vant? Jeg må ærlig nikke bekreftende med tanke på min noe overvektige og bleike kropp.  Så forteller jeg han som sant er at hadde hun sett hva han har i trusa si der ute, hadde hun stått der og siklet enda(Jeg har sett meldinger hun har sendt sin ex om at hun savner å få den store pikken hans inni seg). Kanskje jeg skal ta på meg badeshorts og bli med ut i badelandet og hilse på kona di spør han plutselig. Litt satt ut av det uventa spørsmålet svarer jeg ja, men kjenner inni meg at jeg angrer med en gang. Han henter seg en shorts i garderoben, og vi går sammen mot døra til badelandet. ...


Din fortsettelse her.



Profilbilde MrMr42 Trådstarter 10-01-23, 01:31
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ingen forslag?

Profilbilde MrMr42 Trådstarter 13-01-23, 01:05
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Bump

Profilbilde MrMr42 Trådstarter 21-01-23, 01:25
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ingen skrivelystne?


Profilbilde MrMr42 Trådstarter 29-01-23, 01:44
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fritt fram her. DU bestemmer resten.

Profilbilde ferdinand1 ID-Verifisert 29-01-23, 10:21
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Modum
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Når vi kommer ut døra, trenger jeg litt tid for å fokusere blikket. Får etter hvert se en velkjent arm og hånd i været, kona ligger ikke ved bassengkanten men litt tilbaketrukket og et rolig sted. Han og jeg går bort til henne, traff Geir i garderoben og ba han med bort sier jeg fort. Kona måler Geir opp og nede bak solbrillene før hun svare så flott. Jeg ser øynene hennes henger litt i skrittet hans, ser en t7ydelig kontur av noe stort under shortsen. Geir og jeg seter oss ned ved siden av kona, praten går lett om hvem vi er og hva vi gjør. Jeg ser at Geir kikker på kona og særlig puppene hennes, reaksjonen hos meg uteblir ikke. Jeg tar en dukkert sier jeg og reiser meg og går til bassenget, når jeg kommer tilbake er Geir i gang med å smøre ryggen og skuldrene til kona med sololje. Jeg ser at han smører godt under armene hennes, nesten så han berører puppen fra siden. Kona sitter med åpen munn, hun puster litt tungere nå. Jeg ser på Geir, kulen i shortsen har blitt større nå. Mye større.  Kona lener seg til siden, velter nesten o0g strekker ut en hånd for å støtte seg. Den treffer låret til Geir og gir opp mot kulen, berører den så vidt log Geir stønner svakt nå. Kona smile og ser på meg når hun spør om vi skal be med oss Geir hjem på terrassen? Gjerne det svarer jeg fort og smiler bredt.

Profilbilde ferdinand1 ID-Verifisert 29-01-23, 14:34
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Modum
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Vi blir enige om å gå innom garderobene, ta en rask dusj igjen og ta med bagene vår før vi møtes ved bilen vår, Geir hadde ikke bil med seg sa han. Det er rolig i herregarderoben der Geir og jeg er, jeg ser på utstyret til Geir når vi står i dusjen, her skal kona få kjørt seg tenker jeg og smiler for meg selv. Vi er raske og er ved bilen vår etter 10 minutter, kona tar det litt lenger tid med men er inna for de avtalte 15. Vi ser begge på henne der hun kommer mot oss med en bikinitopp som ser 3 nummer for liten ut og et matchende mini-skjørt, hun setter seg foran og lar Geir sitte bak alene. Turen hjem tar bare 10-12 minutter, det er litt stille i bilen og bare radioen som spytter ut 80-talls låter,. Jeg ser i speile at Geir stadig er ned i skrittet og retter på noe, sikkert en harding tenker jeg og ser på kona og smiler. Like før vi svinger opp mot huset løfter kona på skjørtet og lar meg se at hun er truseløs. I det jeg parkerer foran garasjen ber kna meg å gå inn og opp og låse opp terrassedøra så skal hun vise Geir veien rundt. Jeg gjør som hun ber om, er raskt opp og åpner døra til terrassen og hører dem prate på vei hit. Kona foran og Geir bak, like før de går inn på terrassen mister kona tilfeldigvis noe på bakken og bøyer seg frem og ned for å plukke det opp. Geir får nå fritt innsyn under mini-skjørtet som nå ligger rundt hoftene hennes. Geir ser på meg, på kona og tilbake til meg igjen. Litt usikker, noe kona skjønner når hun ser på han og så meg. Å ja utbryter hun og forsvinner raskt inn og er like raskt tilbake igjen. Seter seg foran meg, drar ned shortsen min helt uten sjenanse og setter på meg kuk-bur som hunlåser med hengelås. Nøkkelen henger hun i kjede sitt, år til Geir og kneler foran han, tar på kulen i skrittet mens hun sier her er det trangt. 

Profilbilde GayDrammen ID-Verifisert 30-01-23, 03:00
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Så spyr kona og du blir pult

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.