Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator Trådstarter 21-07-22, 16:03
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sexlivet vårt var fortsatt bra, etter godt og vel 10 år sammen som par. Vi hadde kost oss med rollespill, vært på strippeklubb, hatt trekant med en ekstra mann og hatt sex på mange forskjellige måter på mange forskjellige steder.  Nå hadde det en stund vært litt roligere på den fronten grunnet mye annet i livene våre. 

Vi satt en kveld og pratet om dette, og var enige om at ei ekstra dame i en MFF setting kunne vært spennende. Jeg visste at kona hadde litt bi-erfaring fra tidligere. Jeg gikk noen dager og grunnet litt på dette, før jeg tok neste steg. 

Jeg kom i kontakt med ei dame på et sexforum. Vi chattet litt og jeg la frem min plan. Etter noen dager med chat, skulle vi møtes for en kaffe på et offentlig sted. Det gikk fint, og vi fortsatte å legge litt planer via meldinger i noen dager. Jeg arrangerte deretter barnefri helg på en hytte vi har via jobben. 

Kona visste jeg hadde noen planer, men som vanlig var hun trygg på at jeg vet hva hun liker og hva grensene hennes er. Vi dro til hytta, spiste god mat og drakk vin. Vi satt etter middagen i sofaen og kysset litt og småpratet. Hun la merke til at jeg fulgte med på klokka. 

«Har du planer for oss?», spurte hun og smilte forventningsfull. Jeg tok henne hardt på brystvorten hennes og sa at hun skulle gå i dusjen og legge seg naken i senga. «Vær rask!», la jeg til. Mens hun dusjet, åpnet jeg hyttedøren før jeg fant frem litt leketøy fra kofferten. Jeg hørte hun var ferdig i dusjen og gikk inn til henne på soverommet. Hun lå der deilig og naken under dyna. Jeg satt meg på magen hennes og bandt en maske foran øynene hennes. Jeg fant frem AirPods og stakk i ørene hennes. «One moment in time» med Whitney Houston ble satt på repeat på telefonen min. Jeg dro av henne dyna. 

Jeg kysset de store myke brystene hennes. Befølte og berørte henne på bryst, mage, skamben, lår. Så behandlet jeg brystene hennes slik jeg vet hun liker det. Hun ynket seg litt mens jeg kløp brystvortene og gispet fornøyd da jeg slikket den våte musa hennes. Så hørte jeg noen kom inn i stua. Jeg snudde meg og så Linn som jeg hadde chattet med og møtt noen dager tidligere. 

Vi smilte lurt til hverandre mens vi kledde av oss alle klærne. Linn var litt rundere enn kona, men fortsatt med flotte kvinnelige former. Brystene hennes var store og runde, og jeg så hun var nybarbert mellom beina. 

Jeg satt meg over konas brystkasse. Jeg lot den stive kuken leke med ansiktet og leppene hennes. Jeg ville ikke la den halvåpne munnen hennes få smake, ikke enda. Linn la seg mellom beina til kona. Kona skvatt til. Linn må ha gjort noe annerledes med musa til kona, fordi hun rev ut AirPodsene og hvisket, «Det er en dame?». Jeg bekreftet dette og stakk kuken inn i munnen hennes. Hun sugde meg grådig, men fokuset hennes var nok på hva munnen til Linn gjorde med fitta hennes. Hun vred seg i vellyst. 

Linn og jeg byttet plass etter en liten stund. Kona hadde fortsatt bind for øynene, men dette tok Linn av henne når hun satt seg over konas ansikt. Det var utrolig sexy å se ryggen på Linn mens kona lå og slikket henne og nøt den fremmede smaken, lukten og følelsen av ei annen kvinne. 

Linn reise seg opp og snudde seg så hun hadde ansiktet mot meg da hun igjen satt seg ned over konas ansikt. Jeg løftet etterhvert beina til kona og presset pikken min rolig inn mens jeg så Linn i øynene. Hun nøt visst konas slikkekunster. Linn ynket seg og ristet lett da det gikk for henne. Jeg satt opp tempoet og knullet kona hardere, og hun kom etter veldig kort tid. 

Linn la seg ned ved siden av kona. Hun kysset henne og jentene ble liggende å kysse og beføle hverandre litt. Jeg gikk ut på verandaen for å roe ned litt. De to ville nok ikke savne meg med det første. 

Da jeg kom inn igjen, fant jeg dem i 69. De slikket og fingret hverandre rolig og det så ut som de nøt hverandre. Jeg ble så utrolig kåt av å se disse to deilige damene nyte hverandre. Jeg ble bare stående å se på dem. «Legg deg på rygg», sa Linn. Jeg gjorde som hun sa. Hun  satte seg på ansiktet mitt. Den våte musa luktet og smakte herlig. Kona satt seg på kuken min og red meg mens hun og Linn så hverandre i øynene. Jeg merket at det nærmet seg, for oss alle tre. 

Linn ynket seg deilig og vred på seg over munnen min. Jeg merket kona red meg villere nå og det gjorde noe med kuken min også. Jeg fikk en sterk orgasme mens jeg kjente Linn sine safter rant i munnen min. Kona stønnet høylydt og ristet seg gjennom orgasmen sin. Vi lå en kort stund i sengen, da kona spurte Linn om hun kunne bli en stund. 

Det ble en minnerik helg for oss alle tre. 

Profilbilde Slettet bruker 22-07-22, 10:36
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Deilig historie

Profilbilde oslomann1961 19-04-24, 15:03
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

så deilig historie

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.