Profilbilde Agilis 27-01-23, 09:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Ildfuglen

Opprinnelig skrevet av Agilis

Opprinnelig skrevet av Ildfuglen

Opprinnelig skrevet av Agilis

Får håpe du finner motivasjon til å holde vekta stabil den dagen den stopper. De jeg kjenner som har operert har ikke klart det. Magen vil etter hvert sprenges ut og bli større slik at den rommer mere mat.

Det er det som er feilen når man opererer. Man fjerner ikke grunnen til at man har havnet i denne situasjonen. Det å holde vekta betyr at man kanskje må finne seg i å gå litt sulten ihvertfall er det slik til meg. Og sult er for mange plagsomt. 

Det at andelen tilbud faller kommer av uvitenhet og redsel for det ukjente. Kan sikkert legge til dropp i statusen kanskje? Uansett ikke noe jeg ville lagt vekt på. Det finnes alltid de som ønsker en relasjon så panikken for å bli uattraktiv trenger du ikke ha. Du har silet ut de du ikke ønsker å ha noen relasjon til. 

Vær smart nå og begynn å tren. Finn noe som gir motivasjon. All rørelse er bedre enn ingen rørelse. Lykke til. 


Jeg vet det vil bli flere vektstopp på veien. Dette er jeg forberedt på. 
Men du tar feil ifbm at man må gå sulten for å holde vekta nede. 
Ved slike operasjoner så fjernest mesllpm 70-80% av sulthormonene som finnes i nettopp magesekken. 
Fedme er faktisk regnet som en sykdom og nå har kirurgene fjernet store deler av det som gjør meg syk. I tillegg er dette noe som ligger i mitt dna. 
Min jobb ligger i å spise disse små og næringsrike måltidene ofte. 
Hørt om dumping? Det er noe vi mageopererte kan få. Kvalme, svimmelhet, bt fall etc. da spiser vi feil eller for mye og kroppen sier i fra. Da må jeg høre etter. 
Håper for egen del at jeg slipper å oppleve dette da jeg har hørt at det er særs ubehagelig. 
Nå vet ikke jeg med hva andre gjør, men jeg har selv bekostet denne operasjonen. Overhode ikke interessert i å kaste mange titusener ut av vindu med å fortsette i samme spor som før. Lavkarbo blir min venn fremover. 
Ang menn så har du nok rett. Min tid kommer😊
Vektstopp er helt vanlig. Det gjør det hos meg også. Det kan gå uker imellom det skjer noe, men så plutselig så skjer det igjen. 

Det blir et strengt kostholdsregime nå. Bare å stålsette seg. 

Skjønner det. Det blir et bedre liv av det og så er jo sunn mat ganske godt også. Ihvertfall synes jeg det.

Jeg tror ikke du som dame skal slite så mye egentlig med en evt. ny mann. Det er ganske enkelt for dere damer. 


Det blir ikke et strengt kostholdsregime, tror du misforstår her. 
Det blir å spise normal, sunn mat. Bare mye mindre av det. 

Det å finne seg en snill, ærlig og trofast mann er som å finne en enhjørning tror det. Litt usikker om de faktisk finnes. 🙈😊
Jo det blir det. Det er jo en grunn til at du er der du er i dag. Jeg vet det selv hvor lett det er å ta snarveier og det er pyton å snu. Så jeg holder hevd på et blir relativt strengt når du nå skal spise sunn mat.

Jeg har vanskelig for å tro det finnes bare drittsekker av menn. Eller er de allerede opptatte? Men jeg kan trøste deg med at det er likedan i den andre leiren også. Ikke mye bakkekontakt. 


Profilbilde Agilis 27-01-23, 09:32
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av MasterDebater

Opprinnelig skrevet av Ildfuglen

Opprinnelig skrevet av MasterDebater

Jeg er enig med bergenstøsen her i det viktigste. Det viktigste er å bli sett for den man er. Ikke å bli sett for problemene sine. Men i en bli kjent/dating-situasjon så er vi nok alle veldig kyniske. Og jeg ville nok backet ut fra en dame som holdt på med sånne operasjoner. Kanskje jeg ville gått glipp av drømmedama på grunn av det. Litt kjipt og overfladisk, men sant. Det er ikke noe man fronter, tenker jeg. Men det kan godt hende at deres forhold har fått andre knagger å henge på. Men utfra det lille jeg leser så ville jeg rygga.


Nå er det ikke slik at jeg ‘flagger’ dette på noen måte i datingsituasjonen min. 

Det skjønner jeg. Men det man vet om noen i et tekstbasert forhold er veldig begrenset og dermed overfladisk. Hvis en dame over 30 ikke har jobb eller er i studier,  så er det et rødt flagg, for eksempel. Mine røde flagg stemmer selvfølgelig ikke 100% og jeg kan nok ha feiet bort noen som ville vært fantastiske hvis jeg hadde sett forbi det røde flagget. Men det rekker jeg ofte ikke å gjøre. 
Når skal man legge fram de tingene man sliter med?  Det er vanskelig å si. For de må jo fram på et tidspunkt. Men jeg tenker at å legge sånt på bordet/hoggestabben får komme senere og etter at forholdet har fått flere knagger å henge på enn chat i hvert fall. 

Blir det ikke slik hvis du er ute etter status? Legger jo merke til hvor mye sånn betyr til enkelte. Jeg tenker om ei dame i 30 åra går på skole eller ikke har jobb så er det vel mere andre ting jeg først henger meg litt opp i og finner avtennende enn selve det at hun ikke jobber eller tar studier. 




Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.