Profilbilde Agilis 04-04-24, 15:52
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Monogam fyr på 50 som egentlig ikke leter etter noe spesielt, men skulle den rette dukke opp så er jeg villig til å endre mening. Er kresen og det hjelper lite om kroppen er der hvis hodet mangler og derfor frister det motsatte mye mer. 

jobber med noe morsomt og givende, sprek etter alderen og målbevisst mot mine mål. Er handy og fikser masse. Autofil av type og durer rundt i sportsbiler på sommeren, men dette til tross over hodet ikke opptatt av status, penger og makt. Hater folk som bare tar seg til rette og overkjører andre bare fordi de kan gjøre det. 

Er nok ikke som alle andre har jeg skjønt og med den rette er grensene veldig tøyelig. Er ikke noen pule rundt eller tøm og røm fyr og liker derfor mye kos og lenge og aller helst gjentagende over tid. 

Jeg er snill og tenker mye og prøver å følge sånn nogenlunde med på hva som skjer rundt oss og liker lange diskusjoner med lavt stemmeleie. Har konkurranseinstingt, men ikke utenfor trening og konkurranser. 

Liker turer i skog og mark og kanskje aller best toppturer. Fin måte å nullstille kropp og sinn på. 


Profilbilde Hawk85 04-04-24, 16:52
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei! Jeg var tidligere medlem av NP, men meldte meg inn her først tidligere i vinter. Er singel og håper jeg en eller annen gang kommer meg  ut av det aller aller mest sjenerte boblen jeg er inne i. :)

Har mange venner og er sosial til tider tross alt, men håper en gang å komme i kontakt med medlemmer her inne og jeg håper å få deltatt i et og annet sosialt treff. 

Profilbilde YourPleasure86 04-04-24, 16:54
Medlem siden: Apr 2024
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Kar på snart 38, singel og er vel mer ute etter bekjentskaper og hyggelige samtaler enn noe amnet her inne. Kommer fra en liten plass der bygdedyret lever i beste velgående og velger derfor og ikke dele noen bilder her inne. 

Ellers oppegående og grei, rolig og trivelig. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.