Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 11-02-23, 19:37
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Enig med Missred

Manipulasjon er jo nettopp at man ikke ser at det ikke er bra før det er for sent 

Og at man utnytter noen selv når man vet at de kanskje ønsker noe men vet at det ikke er bra for dem.

En ekte dominant setter det foran sin egen nytelse. Manipulatoren vil vri på det slik at du selv tror du ønsker noe selv om det ikke er bra for deg sånn at han kan få føle på makt. Det er manipulert makt og ikke ekte. Man leker en rolle uten å være ærlig på at man leker en rolle . Da snakker man om å lure seg selv samtidig som man sårer partneren som på dette tidspunktet kanskje har blitt lurt til å tro det er ekte 

Naturlige og ekte dominante menn har det bare. De trenger ikke slå seg på brystet eller rope det ut og be om oppmerksomhet for det. De trenger  ikke fortelle alle om hvor dominante de er eller hvor gode de er på ditt og datt eller forsøke å heve seg over andre eller snakke dem ned. De trenger ikke belære andre om hva som er riktig eller galt. 

Den ekte dominanten er han du bare kjenner det med uten at han snakker om noe annet enn været.  Han forteller ikke skrytehistorier og viser respekt. Det er en sånn mann som ikke krever alles oppmerksomhet men likevel blir lagt merke til. Mer pga hva enn han ikke gjør eller sier enn at han krever mye plass og oppmerksomhet. Han trenger ikke prate høyt for at andre skal høre på ham 

Han legger tilrette for at en sub føler seg trygg nok og hjelper henne med å ta riktige valg for seg selv. Ikke fordi han skal vinne på det men fordi han føler på stolthet over hennes utvikling for hennes egen del.

Men at rollespill kan være gøy når begge parter leker slike roller kan vi nok være enige om. Men det er som oftest det det er. Det er overfladisk. Og moro. 

Er du nysgjerrig som sub så finn deg gjerne en annen erfaren sub som kan hjelpe deg å finne ut av ting. Ikke stol blindt på han som "har supermye erfaring med å trene subber og kan hjelpe deg å bli den beste utgaven av deg selv". Det betyr bare at han har blitt god på å manipulere noen til å gi ham det han ønsker når han vil ha det og vil  få deg til å tvile på om du noensinne blir god nok eller kan måle deg mot de andre som han forteller deg at han har trent tidligere. Han vil gi deg dårlig samvittighet hele veien og få deg til å tro det er du som ikke er en god nok sub eller ekte nok og at det er du som later som og at du sikkert ikke er det innerst inne. Mens det egentlig er han som ikke har peiling på hva du trenger og bare pusher på for å få sine egne behov dekket. Og disse vil også si at sadisme er en naturlig del av det å være dominant. Og spille på ditt ønske om å glede ham selv når det betyr å krysse grenser du ikke ønsker. Det er ikke normalt eller naturlig. Rødt flagg. Men mange som ønsker å utnytte og misbruke andre vil gjøre det på en måte som får deg til å tro du ønsker å ha det sånn. Det er et mønster som går igjen i alt misbruk.

Den ekte sadisten er også en god dominant og finner den riktige balansen. For begge. 

Men man kan også leke som sadist/masochist uten noe mer innpakking.

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Tagget brukere:
Missred
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.