Profilbilde Frkego Trådstarter 14-02-23, 11:09
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Etter en kveld på den lokale puben blir jeg og mannen med kompisen hans og dama på et nachspiel med for det meste ukjente folk. Jeg og dama til kompisen går på toalettet da hun må si meg noe. Jeg benytter anledningen til å tisse og i det jeg trekker opp kjolen og setter meg på toalettet spør hun meg overrasket om jeg ikke har på meg truse. «For å flørte litt ekstra med mannen min har jeg tatt av meg trusa og dyttet den ned i kløfta mi med en plan om å gi den til ham i løpet av natten», sier jeg. . Etter litt latter bestemmer hun seg for å gjøre det samme. Hun forteller meg så at Thomas, en litt eldre nyskilt mann på samme nach, har sagt til mannen hennes at han ville gjort hva som helst for å få meg til sengs og har fisket litt etter om jeg er typen som er åpen for sidesprang. Mannen hennes hadde tydelig fortalt ham at jeg var siste dama som ville gjort noe sånt, noe som er helt sant. Det pirrer meg likevel å vite at noen fantaserer slik om meg og jeg er faktisk litt overrasket over at jeg ikke har sett det selv. Vi går ut på stua igjen og nå merker jeg det, hvordan han ser på meg. Nesten så han kler av meg med øynene. Hadde han bare visst at jeg gikk truseløs under den korte kjolen… Nå kribler det i kroppen min. Jeg gir han et flørtende blikk i det jeg går forbi og setter meg ved siden av mannen min. Thomas ser fortsatt på meg og jeg nyter følelsen. Litt mindre diskret enn planlagt gir jeg mannen min trusa mi, bare for at Thomas skal få det med seg. Jeg kysser mannen min før jeg reiser meg og går ut på trappa for litt frisk luft. Jeg står og prater litt med kompisen hans, hvor han forsiktig drar opp trusa til dama si opp fra lomma og spør om jeg har noe med det å gjøre, da han vet hvordan jeg bruker å forføre mannen min. «Fint å være til hjelp» sier jeg i en spøkefull tone. Kort tid etter kommer Thomas bort til oss. Han er kollega av kompisen, så han begynner å føre en samtale med ham samtidig som han ofte flytter blikket over på meg. Nå vet han at jeg er truseløs og han antar vel at jeg er kåt. Samtidig vet han at jeg ikke er tilgjengelig. Plutselig kommer mannen min bak meg og tar tak i rumpa mi. «Teas» sier han med tennene bitt sammen og stryker den ene hånda oppunder kjolen min. Jeg står og ser på Thomas som ikke klarer å ta blikket fra oss. «Du deler ikke da?» sier han, mens han forsøker å virke spøkefull og avslappet. «Nei, det kan du bare drømme om» sier mannen min tilbake og tar tak i rumpa mi på en bestemt måte. Tror han også liker at noen andre vil ha meg. Det går litt under fantasien om å se andre ta meg, bare at nå har han kontrollen og vet at jeg bare er hans.

Vi blir stående å prate litt. Mannen min tar stadig og fører hånda oppunder kjolen min, vel vitende om at Thomas ser på. Akkurat som han ønsker å gjøre ham opphisset og samtidig demonstrere at jeg er hans. Kompisen hans klarer ikke å holde øynene helt for seg selv han heller. Han er jo også fullstendig klar over at under kjolen er det en naken fitte, så i det dama hans kommer bort til oss er han kjapp til å trekke henne til seg og gi henne et kyss. De går inn igjen, så jeg, mannen min og Thomas står igjen alene. Mannen min tar tak i meg, snur meg mot seg og gir meg et intenst kyss. Vi blir stående der å kline mens han fører hendene sine rundt omkring på kroppen min. Stadig innom fitta. Jeg merker at han ser på Thomas mens han holder på. Jeg tror det tenner ham. Det tenner hvertfall meg. «Jeg må ha deg» sier mannen min og vi beveger oss innover gangen mot det ene gjesterommet. Vi begge ser mot Thomas som noe usikkert følger etter oss. Vi går inn på rommet og lar døra stå åpen for å vise at han er velkommen. Ikke et ord har blitt sagt mellom oss, men han forstår tydelig hva vi vil. Han kommer etter oss, men står en stund i deøåpningen og ser på mens mannen drar opp kjolen min så den nakne rumpa kommer frem. Vi begge viser at vi vet han er der og han beveger seg forsiktig inn på rommet og lukker døra. 

Mannen min drar ned den ene stroppen på kjolen min, så et rundt bryst med stiv nippel kommer til syne. Han stryker over brystet før han tar tak i nippelen med tommelen og pekefingeren og ruller den mellom fingrene. Jeg stønner lett før jeg snur oss til slik at Thomas står ved siden av oss. Jeg setter meg ned på huk så den nakne rumpa mi strutter ut. Jeg åpner buksen til mannen min og trekker den ned så den stive kuken kommer frem. Jeg ser på Thomas i det jeg gaper over den stive kuken. Jeg begynner å suge, fortsatt med øynene rettet mot Thomas. Jeg vil at han skal forstå nytelsen jeg gir mannen min. Jeg begynner å ta på fitta mi samtidig som jeg fortsetter å suge. Nå åpner Thomas buksa si også, han løfter frem en stiv kuk og begynner å runke mens han ser på hvordan jeg suger mannen min og intenst fingrer meg selv. Jeg reiser meg opp og tar av meg kjolen før jeg hjelper mannen av med buksa. Vi beveger oss over i senga hvor jeg stiller meg i doggy og lar mannen min stille seg opp bak meg. Vi begge ser på Thomas i det han kjører kuken bestemt inn i fitta mi. Han kommer nærmere senga og står tett inntil oss. Han runker hardt nå og plutselig står spruten utover soveromsgulvet. Han fortsetter å runke lett en stund før han trekker på seg buksa igjen. Vi fortsetter med vårt i det han forlater rommet, fortsatt uten å ha sagt et ord. 

Mannen har drukket, så han kan holde på en god stund før han kommer. Det passer meg utmerket, for jeg er så tent. Jeg vil bli rundpult frem til at fitta ikke tåler mer. Han legger meg over på rygg og tar meg i misjonæren mens han masserer klitten min med tommelen. Plutselig går døra opp. Det er kompisen og dama. Thomas har vel fortalt hvor vi var, tenker jeg. «Ikke stopp for vår del» sier han spøkefullt og fortsetter «vi må dele på de sengene som er». Så lukker de døra og kommer mot oss. Vi fortsetter med vårt mens de kler av hverandre ved siden av senga samtidig som de begge ser på oss. Han legger henne ned ved siden av meg og kommer mellom føttene hennes. Han runker mens han står mellom de spredte beina hennes og hun begynner å forsiktig ta på seg selv med øynene rettet mot oss. Vi ser på dem i det han fører kuken inn i henne. De begge gir fra seg et nesten uhørlig stønn. Både jeg og mannen liker det. Innimellom havner vi i vår egen boble før blikket havner tilbake på dem.

Mannen trekker seg ut av meg og bøyer seg ned for å slikke meg samtidig som han putter to fingre inn i fitta mi. Han kjører dem hardt mot g-punktet mitt og jeg kjenner at det bygger seg opp ett trykk som raskt må utløses. I det jeg gir meg hen til følelsen kommer det en kraftig sprut. Jeg stønner høyt og kjenner hvordan kroppen vibrerer i det den går opp i bro. «Fy faen» sier kompisen og ser på mannen min som nå stiller seg opp mellom beina mine igjen. Han fører kuken inn samtidig som han masserer klitten min. Jeg nyter følelsen mens jeg ser på paret som nå puler hardt ved siden av oss og bryter ut en kraftig orgasme. I det trekker kompisen seg ut av dama før han kommer på magen og brystet hennes. Hun har fortsatt på bh og den hvite sæden vises godt på det sorte stoffet. Han legger seg ned ved siden av henne. Hun nærmest oss mens han tar på fitta hennes. Mannen slenger meg over på magen, kjører kuken bestemt inn i fitta mi og det tar ikke lang tid før han bryter ut i en kraftig orgasme som fyller meg med varm sæd. Jeg kjenner på hvordan den pulserer i fitta mi før han trekker den ut og legger seg på utsiden av meg. Ingen av oss sier noe, men blir bare liggende. I stillheten hører jeg pusten hennes bli raskere og bevegelsene av hånda hans blir raskere og kraftigere. Jeg kjenner hånda hennes tett inntil meg. Hun fører den sakte mot brystene mine og stryker over niplene mine. Vi ser på hverandre og jeg lener meg mot henne. Vi ligger tett inntil hverandre i det hun griper skikkelig tak i meg og begynner å stønne kraftig. Kroppen spenner seg og hun biter meg på halsen i det hun kommer. Kroppen hennes faller i ro og vi blir liggende slik. To nypulte nakne kvinner tett inntil hverandre med hver vår man ved siden av oss… 

Profilbilde Ingensommeg 14-02-23, 16:12
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En vakker og pirrende historie, men stakkars Thomas da som bare fikk se og måtte runke selv

Profilbilde Frkego Trådstarter 14-02-23, 18:37
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Ingensommeg

Kanskje førte dette til noe mer senere? Hvem vet 😉 

Profilbilde BrukerNavnetVarOpptatt 21-11-23, 00:42
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fin historie dette her. Kom på besøk fra KG bare for å lese noe av det du har skrevet. Vil du tipses om noen av mine skriblerier blir publisert? JEG kunne trengt din vurdering av om jeg har forstått noe av kvinnelig seksualitet...

Profilbilde oslomann1961 13-04-24, 07:19
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Så deilig du skriver. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.