Profilbilde Frkego Trådstarter 14-02-23, 19:55
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Endelig har jeg en avspasseringsdag. Det er så godt å ha hele dagen til å både få gjort unna forefallende husarbeid som jeg ellers ikke rekker og i tillegg ha litt tid for meg selv mens barna er i barnehage og skole. Mannen har hjemmekontor, men sitter da for det meste på kontoret og store deler av dagen går med på digitale møter. Etter å ha fått ryddet på vaskerommet setter jeg på kaffe og går med en kopp til mannen. Han sitter der i kjent hjemmekontorstil: bomullsshorts og en fin genser så han ser velkledd ut på kamera. Han er midt i et møte, så jeg forsøker å være stille når jeg setter kaffekoppen på pulten hans. Han sitter med ansiktet mot døren og pulten står midt i rommet. Jeg gløtter en ekstra gang i det jeg går ut, og ja, han har ikke prioritert å ta på seg boxer under shortsen i dag. Fra den rette vinkelen kan jeg se rett opp i shortsen. Det kommer et glis i det jeg snur meg og går ut døra. Mens jeg holder på med litt forskjellig husarbeid hender det jeg passerer den åpne kontordøra og vi får et øyeblikks øyekontakt. Det ble ikke tid til noe som helst i gårkveld og han sovnet før meg, så jeg vet han ikke har fått runka. Mest sannsynlig har han ikke fått utløsning på et par dager, enda vi har flørtet litt ekstra. Jeg vil derfor anta at han er en smule kåt der han sitter. Jeg vet jo at han sjeldent har en hjemmekontordag uten å ta seg en runk.

Jeg bestemmer meg for å ta på meg den lille blondetrusa som kun dekker litt av rumpa og ta resten av husarbeidet kun iført den litt for store t-skjorta mi og den lille blondetrusa. Jeg får med meg at han ser en ekstra gang når jeg passerer døra til kontoret nå. Det tar ikke lang tid før det kommer en melding «kan du komme med en kopp kaffe?». Jeg gjør som han ber om og lommer inn på kontoret med kaffekanna og skjenker full koppen hans. Han viser tegn med hånda om at jeg skal snu meg, så jeg snur meg med rumpa mot ham og trekker forsiktig opp t-skjorten opp slik at rumpa kommer frem. Så går jeg ut igjen uten å se meg tilbake. For å pirre ham litt ekstra setter jeg meg i godstolen hans, sprer beina og drar trusa til siden før jeg tar et bilde og sender til ham. Jeg hører det vibrerer i telefonen hans, men han er midt i et møte, så jeg er usikker på om han ser på telefonen. Etter en stund passerer jeg kontoret igjen, og han sitter der med hånda godt plassert på bulen i shortsen sin. Jeg stiller meg i døråpningen og ser på ham der han strever for å konsentrere seg om det som foregår på dataen.

Nå klarer jeg ikke la være, så jeg går mot ham, kryper under pulten og stryker hånda oppunder shortsen hans. Den går fra å bære halvstiv til stiv med ett stryk. Jeg tar et forsiktig grep rundt den og runker ham lett, men shortsen er i veien. Jeg tar tak i midjen på shortsen og trekker ned. Han letter litt på rumpa så det går lettere. Så der sitter han, midt i et møte med kuken ute og en kåt kone under pulten. Jeg kommer meg ikke til slik st jeg får sugd, men jeg får et godt grep rundt den stive kuken mens jeg slikker ballene og skaftet hans. Han holder fast meg når han må prate, hvis ikke vil alle skjønne hva som foregår. For hver gang han slipper meg blir jeg mer og mer intens helt frem til jeg bestemmer meg for å stoppe. Jeg kryper frem fra pulten og tusler ut, vel vitende om hvor frustrert han er der han sitter. Jeg går til soverommet som er like ved kontoret og lar døra stå åpen. Finner frem den vibratoren med mest lyd, legger meg ned i senga og slår den på i håp om at han hører.

Jeg fører den ned mot fitta som allerede er våt. Jeg roterer vibratoren rundt klitten, men passer på å ikke ta den for nærme. Kjenner det ikke skal mye til nå. Det kommer noen ufrivillige stønn, men noen frivillige også, bare for at han skal høre. Jeg tenker på mannen min som sitter der, kåt, stiv og bare må høre på. Dét er nok til å ta meg over kanten og et trykk bygger seg opp og løses ut i kraftige pulseringer som får hele kroppen til å spenne seg. I det jeg slår av vibratoren hører jeg mannen unnskylder seg. I neste sekund står han i døråpningen til soverommet. «Trollkjerring» sier han med en spøkefull, men samtidig alvorlig tone, før han drar av seg shortsen i én bevegelse. Han kommer bestemt opp i senga og snur meg over på magen uten å si noe som helst. Han skyver den ene foten min til siden og setter seg over den andre før han kjører kuken inn i fitta mi. Han puler meg rått mens han stønner så kraftig at det høres ut som han brøler. Han trekker seg ut og jeg kjenner sæden hans treffe rumpa og ryggen min. Han slår kuken mot rumpa et par ganger før han klatrer ut av senga, trekker på seg shortsen og går tilbake til kontoret, fortsatt uten å si noe som helst. Jeg hører han annonserer at han er tilbake, så fortsetter han møtet, med meg liggende naken i senga med sæd rennende nedover rumpa. Til tross for både orgasme og og en solid runde med kuk, så ligger jeg her kåtere enn noen gang…

Profilbilde memoreks 16-02-23, 08:29
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ohhh... veldig sexy novelle. Tusen takk! :-)


Profilbilde petter505 16-02-23, 11:02
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Akershus Lørenskog
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

dette likte jeg levde meg litt inn i denne fortellingen.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.