Profilbilde Ulvifåreklær 15-02-23, 13:10
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Tromsø
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde KnalleKanon

Tja, det var jo spurt et spm. Med mindre dette skal være et forskningsprosjekt, så kan det jo være greit å dytte ts i riktig retning?

Ikke opptatt av Rødhette

Profilbilde Oslopantygirl Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 15-02-23, 13:11
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 0

Dette var ikke ment som en klage tråd. Jeg spør fordi ikke skjønner logikken. Håpet at det var noen menn som kunne gi meg noen tydelige svar på hvorfor man spør om andre tjenester utenom det som tilbys og hvorfor man ikke leser salgannonser før kontakt. Jeg liker struktur og at regler følges. Ja jeg er rigid på dette og jeg vet at det fortsatt vil komme mye forespørsler om annet. Dette er en del av å være selger.

Tiden har endret deg mye siden sist jeg solgte. Er ikke mange år siden at de som tok kontakt var konkrete på hva de ønsket og at det sjeldent ble spurt om noe som ikke ble kommunisert via salgsannonsene. Hvorfor har det endret seg mye på bare noen år? Er det fordi det er et mye større marked og flyt i den sexuelle verdenen? Hvorfor er det plutselig forventet mye mer ved kjøp av truse, undertøy eller leketøy? Hvorfor spør om ting som ikke står i annonser eller er det fordi man ikke leser?

Du har kanskje rett at de som ikke leser annonsene ikke leser innleggene. Men det er jo mange av dere som også gjør dette. Håpet bare på et fornuftig svar som jeg synes kan forklare hvorfor ting er som er nå. 

Jeg har fått flere fine svar her. Så da tenker jeg at for min del så får dette bare bli en logikk jeg ikke forstår alt av, mens noe har blitt mer forståelig. 😊 


Profilbilde Butterfly VIP Moderator 15-02-23, 13:21
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 23 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Oslopantygirl

Jeg forstår ditt behov for å vite. Og jeg tror helt ærlig at eneste måten å få svar på dette, er å spørre de personene det gjelder. Er du heldig, så får du et svar fra de.

De personene det gjelder, er mest sannsynligvis ikke de som leser og skriver på GS, derfor vil du heller mest sannsynligvis ikke få noe gode svar her inne.

Så hadde du nok ikke en intensjon om at dette skulle oppfattes som en klagetråd. Men hvis du leter litt tilbake i tråder, har det vært flere av disse typen tråder den siste tiden. Både på kjøpere, selgere, venneforespørsel, første melding, ikke lese profilteksten,ikke respektere dickpics osv. Og når det dukker opp slike tråder hver andre dag, kan det lett bli at de oppfattes som klagetråder. Og det gangner ingen, og kan skape dårlig stemning. 

Vi er alle forskjellige, vi er inne her av ulike grunner, har ulike behov og ulik oppførsel og tankegang. Så et fasitsvar vil ikke finnes, da det kun er de personene som prøver seg på slike krumspring som kan gi deg svaret på det du lurer på.


Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Oslopantygirl Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 15-02-23, 13:34
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 0

Da kan vi bare lukke denne tråden så skal jeg lete mer i gamle tråder 😊 

Profilbilde Slettet bruker 15-02-23, 17:44 Erfaren
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 12 / 0 / 0

Da lukkes denne tråden. Dette temaet har vært debattert mye. Som flere har påpekt, det er svært få av de som står for dette som leser innlegg under generell prat. Uansett svarer de ikke, det har de aldri gjort på noen nettsteder.

Livet er en evig reise i erfaringer og opplevelser

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.