Profilbilde Frkego Trådstarter 16-02-23, 22:37
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg sover veldig lett for tiden, så jeg våkner av den minste ting. Sovner alltid raskt igjen, så ligger ikke våken av den grunn. Nå skjønner jeg ikke helt hva som har vekt meg, men lukker øynene for å falle i søvn igjen. Så kjenner jeg det. Senga beveger seg i en rytmisk bevegelse. Ikke mye, men nok til at jeg kjenner det. Hører mannen puste litt tyngre enn vanlig. Han kan ofte legge seg senere enn meg eller så ligger han og ser på mobilen etter at jeg har sovnet, før han tar seg en runk for å sovne. Med mindre vi har pult i det vi har lagt oss, da sovner han somregel fmed en gang. I kveld hadde jeg sovnet raskt. Helt utmattet, så vet ikke om han fikk et kyss god natt engang. Men nå ligger jeg her, halvveis på rygg og kjenner etter bevegelsene og lytter til pusten hans. Det gjør meg litt kåt. Vi har hatt mange travle dager og mye stress den siste tiden, så selv om vi kanskje har hatt mer sex enn det gjennomsnittlige par, har det vært mindre enn vi er vant til. Det kjenner jeg nå. Jeg vurderer å snu meg mot ham og hjelpe til. Det frister jo egentlig å kjenne kuken hans i munnen min før han fyller opp fitta mi. Jeg blir liggende å fantasere litt. Han strekker ut hånda og legger den på rumpa mi. Tar skikkelig tak mens han runker litt hardere. Jeg vet at han bruker å de på meg og ta på meg mens jeg sover. Etter så mange år er det fortsatt kroppen min han vil se og ta på når han runker.

Nå har jeg hånda mi på fitta. Lar langefingeren gli mellom kjønnsleppene. Det er vått og ømt. Jeg drar fingrene opp og ned og fører saftene mine opp mot klitten før jeg begynner å massere forsiktig. Jeg roterer langefingeren rundt klitten, glir pekefingeren og langefingeren opp og ned på hver sin side av den og fører fingrene sidelengs over den, så forsiktig at jeg nesten ikke er i kontakt med den. Gradvis gjør jeg det hardere og mer bestemt. «Merker han det?», tenker jeg inni meg. Selv om det er spennende å ligge slik håper jeg at han skal legge merke til at jeg ligger her og beføler meg ved siden av ham mens han runker. Jeg fortsetter, litt kraftigere, og nå begynner pusten min å bli tyngre. Små stønn slippes ut. Han tar et enda bedre grep om rumpa mi før jeg kjenner at han rører på seg. Han flytter meg helt over på siden med ansiktet mot ham, løfter opp foten min og trekker meg til seg, tar tak i låret mitt og fører kuken mot fitta mi.

Han lar den gli såvidt inn, før han igjen trekker den ut. Igjen fører han den inn, litt dypere denne gangen, men fortsatt er det mye av kuken jeg ikke har fått kjent. Han fører den forsiktig ut og inn, men ikke dypere. Han vet jeg vil ha den helt inn, men han fortsetter å ta det rolig. Når jeg nesten når bristepunktet kjører han den hardt og bestemt inn. «Ah!» sier jeg høyt og kjenner det i hele kroppen. Han gir meg et støt til og jeg stønner enda høyere denne gangen. Hendene hans beveger seg hardt rundt omkring på kroppen min. Han tar tak i brystet mitt og ruller nippelen mellom fingrene sine før han fører hånda ned mot rompa mi som han tar er fast grep om før han kjører kuken hardt inn i meg igjen. Han trekker kneet mitt oppover, holder hånda bak knehasen min i det han øker tempoet. Jeg tar over og lar han få nyte mens jeg gjør jobben. Jeg roterer hoftene og kjenner kuken følger bevegelsen inni meg. Gradvis begynner jeg å bevege hoftene fram og tilbake. Resten av kroppen er i ro, så hoftene gjør all jobben. Kjenner kuken gli ut og inn. «Ah! Fy faen!» utroper han og stønner kraftig mens han griper godt tak i rumpe mi. I det han kommer gir jeg ham noen kraftige jukk samtidig som jeg strammer fitta det jeg kan. Jeg nyter virkelig å høre stønnene hans. Han trekker meg til seg og vi blir liggende litt tett inntil før jeg lar kuken glippe ut. Jeg kjenner sæden hans renne ut fra fitta mi og liker det. Kuken hans glinser og jeg bøyer meg ned og gjør som jeg alltid gjør… suger kuken hans ren.

Profilbilde petter505 17-02-23, 07:44
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Akershus Lørenskog
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

mmm skulle ønske det var meg men   blir i drømmene

Profilbilde Mrmacphisto 19-02-23, 10:10
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie. Våknet nå, og skulke ønske jeg kunne gjøre akkurat det der

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.