Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 25-07-22, 19:07
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det var en gang dere skulle på fjelltur. Turen skulle vare i en uke og var nøye planlagt. Det var meldt vekslende vær og dere skulle overnatte både i telt og noen gamle jakthytter. Den tredje dagen fant dere en nydelig plass å spise lunsj. Litt oppe i høyden med fantastisk utsikt. Dere hadde med dere en ny kikkert som var liten, men kraftig. Hege testet kikkerten og kikket rundt i landskapet før hun utbrøt. Se der nede.

Det er noen som bader i kulpen på elven. De er nakne. De har sex. Hege la seg på magen på liggeunderlaget og fokuserte kikkerten. Fortell sa Frederik. De står og kysser. Hun runker ham og han masserer rumpen hennes. Nå satte han seg på en stein og hun suger pikken hans. Frederik dro ned turbuksen til Hege og begynte å massere rumpen hennes samtidig som hun kikket og fortalte hva som skjedde der nede. Åh, det ser så deilig ut. Jeg er kjempe-kåt. Frederik fortsatte massasjen og kunne se at den glattbarberte blomsten hennes var fuktig. Kom inn i meg bakfra sa Hege. Jeg vil kjenne den stive pikken din inni meg. Frederik åpnet gylfen på buksen: Han var så kåt, førte pikken mot åpningen og gled sakte inn i henne. Nå slikker han henne og det ser ut som han har en finger eller to inni henne, kunne Hege fortelle. Hege lurte den ene hånden ned mellom beina og masserte klitoris mens hun kjente den stive pikken gli sakte inn og ut. Nå tar han henne bakfra. Herregud så deilig. Litt vanskelig å se men jeg tror han sprutet henne på rumpen og oppover ryggen. Ta meg hardere jeg kommer. Snart kunne Frederik høre den velkjente stønningen fra Hege når hun fikk orgasme. Han trakk seg ut og tømte seg helt på rumpen og opp etter ryggen. Utslått la de seg på liggeunderlagene og lo. Åh det var deilig. Jeg ble så kåt sa Hege. Skulle gjerne ligget her resten av dagen, men vi må videre så det ikke blir for mørk før vi ankommer neste overnattingsplass. Noen dager senere ble Hege og Frederik overasket av dårlig vær på formiddagen og var fremdeles søkkvåte da de så en hytte i det fjerne med røyk fra pipen. Vi blir nesten nødt til å sjekke muligheten for å overnatte der i natt og samtidig få tørket litt klær. Vel fremme banket Hege høflig på døren.

Etter en liten stund går døren sakte opp og en vakker kvinne kommer til syne i døråpningen. Hun smiler og legger hodet på skakke i det hun sier et vennlig hei.

Hege smiler og strekker ut med armene og sier hei. Vi er på tur, har vært ute noen dager og ble overrasket av dårlig vær. Vi er gjennomvåte og når vi kunne skimte denne hytten i det fjerne med røyk fra pipen tenkte vi at vi ville forsøke å spørre pent om vi kunne få lov til å få tørket noen klær.
Det er klart dere kan, kom bare inn. Jeg heter Katrine og er her på hytten samen med mannen min.
I det vi går inn snur Hege seg mot mot Frederik og hvisker.. Det er hun fra forrige dagen vi så hadde sex.
Vi tar av oss yttertøyet og mot oss kommer også mannen, presentere seg som Thomas, smiler mot oss og sier velkommen inn i varmen. Litt av et vær, vi har holdt oss inne i hele dag fyrt opp i peisen. Stor kontrast til hvordan været var for bare noen dager siden sier han og forteller at de da var ute på tur og badet i noen kulper.
Jeg skal ta klærne deres og henge opp til tørk. Sett dere bare i sofaen der foran peisen, så skal vi lage en kopp kaffe til dere.
Vi setter oss i sofaen, ser på hverandre og smiler, tenk at vi er her, og at vi har sett dem ha sex..

På gulvet foran peisen ligger en stor skinnfell og store puter, belysningen er dempet og knitringen fra peisen skaper en fin stemning. Katrine kommer ut fra kjøkkenet med kaffe og rekker oss hver vår kopp. De setter seg i stolene som vender mot sofaen, og spør om det går fint.
Vi takker og uttrykker vår takknemlighet for gjestfriheten. Vi skal komme oss videre så snart vi har fått tørket litt..
Katrine og Thomas ser på hverandre. Dere må gjerne bli, det er meldt enda dårligere vær gjennom kvelden og morgendagen. Og det ser fortsatt ut som dere trenger å bli gode og gjennomvarme.
Katrine ser på Thomas. Kanskje vi kunne anbefalt en tur i den vedfyrte badstuen vår? Den er jo allerede varm og klar. Veldig god ide sier Thomas og smiler mot oss.

Hege smiler og ser på Frederik, det hørtes ut som en god ide. Jeg er fortsatt kald og varm badstue hadde vært fantastisk nå.
Da henter jeg noen håndklær til dere sier Katrine, og forresten, dere kan benytte dette gjesterommet til tingene deres så lenge.

Vi får av oss alle klær og trekker håndkledet rundt oss og går mot døren, Katrine og Thomas er også klare og leder an mot badstuen på utsiden.
Det er god plass til alle fire med benker som er vendt mot hverandre. Hege og Frederik tar plass på den ene siden og er plassert rett ovenfor Katrine og Thomas.

Thomas setter seg godt til rette og legger håndkledet lett over hoftepartiet. Han ser på Katrine og sier at vanligvis er vi nok nakne her inne, men vi får vel oppføre oss som anstendige folk. Vi smiler og sier at det går helt fint. Katrine løsner knuten på håndkledet sitt, og gjør som Thomas og dekker kun til hoftepartiet. Thomas smiler, ser han er stolt.. Katrine har utrolig fin kropp og vakre bryst. Hege ser på Thomas, liker hva hun ser. Hun følger han med øynene i det hun gjør som Katrine. Frederik har allerede gjort som Thomas mens han har iakttatt Katrine.. Så sitter vi der alle fire, kun tildekket nedentil, men vet at under håndkledet er det naken hud..

Praten går lett og stemmingen er trygg og fin når vi ser at Katrine forsiktig fører hånden sin under håndkledet til Thomas.. vi ser begge at han rykker litt til i det Katrine begynner med rolige bevegelser under håndkledet hans. Katrine ser Hege dypt inn i øynene, smiler og mer enn antyder at hun bør gjøre det samme med Frederik. Hege retter seg opp, fører hånden inn under håndkledet til Frederik og gjør det samme.

Små stønn høres fra både Thomas og Frederik. Katrine og Hege sprer bena litt slik at både Thomas og Frederik så vidt kan skimte hva som skjuler seg under håndkledene deres.

Katrine ser på Thomas og sier, det er opphissende å se på dem.

Rolig fjerner Hege håndkledet til Frederik, bøyer seg forsiktig mot han og tar den halvstive kuken hans i munnen. Forsiktig strekker hun hånden sin mot Thomas og trekker bort håndkledet hans.

Med enkle elegante bevegelser fjerner Katrine håndkledet til Hege samtidig som hun selv fjerner sitt eget. Hun spør Frederik om han liker det han ser mens hun skiller bena litt ekstra. Katrine er ikke glattbarbert men velfrisert. Frederik nikker bekreftende og kjenner opphisselsen i seg.. Thomas liker også det han ser og Hege sørger for at han får fritt innsyn til hennes våte glattbarberte kjønn

Katrine tar forsiktig tak i hånden til Hege og fører den rolig mot den stive kuken til Thomas, plasserer hånden hennes godt rundt kuken hans og gir tegn til at hun kan starte bevegelsene.. Hege har fortsatt kuken til Frederik i munnen og Katrine lener seg tilbake og nyter synet av Hege som kan kjenne to stive kuker.
Hun klarer ikke la være å ta på seg selv, kjenne de stive brystvortene mellom fingrene, begjæret som stiger og den intense sitringen når hun sprer bena og lar en finger rotere rundt klitoris.

Thomas vender seg mot Katrine og kysser henne ømt på halsen. Samtidig flytter Hege seg over til Thomas og setter seg ved siden av han. Varsomt tar hun tak i hodet til Katrine og fører det ned mot kuken hans, Katrine åpner munnen og lar den store kuken hans gli inn og ut av munnen sin.. Videre tar Hege hånden hans og fører den mot kjønnet sitt.. Thomas stønner og nyter Katrines munn samtidig som han utforsker kjønnet til Hege.

Frederik setter seg ved siden av Catrine og stryker henne forsiktig over ryggen..

Katrine smiler til Hege og hvisker; vil du kjenne kuken hans i munnen din? Hege smiler tilbake, bøyer seg ned mot Thomas og overtar det bankende lemmet hans og lar den skli inn og ut av munnen i rolige bevegelser. Leker med tungen rundt hodet, lar tungen gli opp og ned på skaftet. Thomas stønner og gir tegn til at Katrine skal vende seg mot Frederik og få kjenne en fremmed kuk i munnen sin.
Hun åpner munnen og det stive bankende lemmet til Frederik glir sakte inn i munnen hennes..

Alle nyter og både Katrine og Hege spør hvordan det føles.. Bekreftende stønner Thomas og Frederik tilbake.
Katrine og Hege ser på hverandre, reiser seg sakt opp og sier; la oss nyte dette lenge.. Vi tar et raskt bad i vannet på utsiden, så kan vi fortsette inne i stuen..

 

Vi dukket oss raskt i det kalde vannet og kjente prikkingen i huden og at sirkulasjonen jobbet i kroppen. Katrine hadde lagt en flaske med Cava til avkjøling, som vi tok med tilbake til hytten. Det var en god og leken atmosfære blandet med kåthet om hva som skulle skje inne i hytten. Thomas finner frem noen gamle melkeglass som måtte duge for cavaen. Vi fylte glassene, skålte og kjente den gode smaken av halvtørre musserende vinen Hege var uheldig og sølte litt Cava som rant nedover brystene og magen. Katrine sa bare stå i ro. Denne cavaen var ikke billig så vi må nyte hver drape. Katrine slikket brystene og magen til Hege og hold samtidig et fast grep på rumpeballene hennes. Synet av Hege og Katrine gjorde Frederik og Thomas helt mål-løse. Begge sto med bankende ereksjoner.

 

Katrine åpnet en skuff og tok frem en remse med tøy og gikk bort til Hege igjen. Hun bandt tøystykket forsiktig, men bestemt rundt håndleddene hennes og festet det i en solid takbjelke. Thomas var lettere sjokkert å se Katrine ta kontrollen på denne måten. Hege sto der. Helt naken med hendene fastbundet over hodet. Katrine fant frem et gammelt lærbelte og strøk det over brystvortene til Hege samtidig som hun klorte henne lett i nakken med neglene sine. En kunne tydelig se at Hege nøt denne lette dominansen. Katrine ga Hege noen forsiktige slag på rumpen og vi kunne høre lyden av lær mot naken hud. Videre ga Katrine henne et kyss og bet henne forsiktig i overleppen. Frederik og Thomas sto der og så på og var nå mildt sagt skikkelig opphisset. Katrine la skinnfellen som lå foran peisen oppå det solide trebordet som sto like ved og la seg oppå bordet.

 

Alle sendte kåte blikk til hverandre og Frederik fikk beskjed om å dra opp bena til Katrine og plassere rumpen hennes helt på kanten av bordet. Slikk meg hørte han med begjær i stemmen. Frederik satte seg på kne foran Katrine, kikket bort på Hege som slikket seg rundt munnen, og begynte utforskende å slikke innsiden av de myke lårene. Frederik kunne se at Thomas nærmet seg munnen til Katrine med pikken og at hun slikket han på ballene, langs skaftet og lot tungen rulle rundt toppen av kuk-hodet mens hun kikket på Hege. Frederik jobbet seg nærmere kjønnet og slikket leppene forsiktig og lot tungen skrive hele alfabetet😊. Han skilte kjønnsleppene med fingrene og presset forsiktig to fingre inn i henne. Katrine vridde seg og stønnet med pikken til Thomas inni munnen. Hege som sto der, opplyst av lyset fra peisen og stearinlysene, kunne bare nyte det hun så. Hun krysset benene og beveget underlivet så godt hun kunne.

 

Frederik kjente smaken av blomst der han sugde seg fast på klitoris. Alle var helt i ekstase. Katrine nærmest kommanderte Frederik og Thomas til å skifte plass. Thomas var klar over at Katrine var våt og klar for den stive pikken hans. Jeg vil kjenne pikken din inni meg. Frederik kunne se at Thomas dro pikken litt opp og ned i sprekken og ble fuktig på tuppen før kjørte den litt brått inn i henne med påfølgende stønn fra begge. Frederik masserte brystene hennes og småkysset mens de lekte med tungene. Det gikk ikke lang tid før Frederik nærmet seg munnen hennes. Du er litt større en Thomas. Gud så deilig. Thomas tok Katrine hardere nå og kunne høre henne stønne med pikken til Frederik i munnen. Det kunne se ut som det begynte å bli på grensen uutholdelig for Hege der hun sto, men Katrine hadde nok en plan. Jeg er så lei at alltid mannfolka skal sprute først så her må dere bare holde igjen. Hege og jeg skal ha orgasme først befalte hun, og vi skal holde på lenge. Ingen var uenige i det. Demokratiet seiret. Blir vanskelig her borte sa Hege litt frustrert, men allikevel med en munter og humørfylt stemme.

 

Katrine tok tak i hodet til Frederik og dro det mot seg. Jeg vil du skal knulle meg. Det ligger kondomer i vesken der borte. Kanskje du trenger en også sa Frederik til Thomas. Pliis ropte Hege nesten litt desperat i stemmen etterfulgt av latter.

 

Frederik kom bort med kondomene, Katrine åpnet de raskt og tredde de på de stive stakene. Thomas gikk bort til Hege. Katrine sa at Frederik skulle legge seg oppå bordet så kom hun straks tilbake. Thomas utforsket kroppen til Hege med munnen og hendene. Slikket henne på halsen, småbet i ørene, kysset og lot hånden finne veien til åpningen hennes. Samtidig kom Katrine inn og hadde tatt på seg noen gamle ridesko i lær. Hun satte seg til skrevs over Frederik og gned fitta på kuken hans. Kuken ble våt av saftene hennes og snart fant den veien inn. Katrine beveget seg rytmisk og visket inn i øret til Frederik. Knull meg. Det er så deilig å kjenne kuken din inni meg. Frederik tok et fast grep rundt rumpen samtidig som han sugde på de yppige brystene hennes.

 

Thomas kjørte først en så to fingre inn i Hege og hun stønnet høyt.  Deretter lekte han litt med pikken i åpningen før han kom sakte inn i henne og kjente at skjedemusklene strammet rundt lemmet hans. Ta meg hardt sa Hege. Thomas tok lærbeltet rundt magen til Hege å bruke det til å dra henne mot seg når han støtet pikken inn og ut av henne.

 

Hege begynte å bli sliten i armene og Thomas løsnet tøystykket Katrine hadde bundet rundt håndleddene hennes. De beveget seg bort til Katrine og Frederik som ble litt overasket, men fortsatte i samme tempo. Hege slo Katrine på rumpen med lærbeltet og fikk et høyt stønn, jaa og mer tilbake. Nå var det Hege som var i føringen. Rumpen til Katrine ble rød og en kunne se merker av beltet. Thomas ble tilskuer da Hege satte seg oppå bordet med den våte blomsten i ansiktet til Frederik vendt mot Katrine. Frederik sugde seg fast samtidig som han støtet pikken dypt inn i fitten. Hege og Katrine kysset lidenskapelig samtidig som de tok på brystene til hverandre. Thomas tok seg en slurk Cava og nøt den han så.

 

Det ble et raskt sceneskifte da Katrine sa at nå nærmet det seg. Hun la overkroppen mot bordet og ble stående med rumpen i været. Frederik pirret henne med å dra pikken opp og ned i sprekken og gi henne noen klaps på rumpen. Katrine tok den ene hånden og masserte klitoris samtidig som hun kjente den store pikken trenge inn i henne. Nå ble Hege tilskuer til at Katrine ble tatt bakfra samtidig som hun sugde pikken til Thomas. Hege stilte seg bak Frederik. Presset seg inntil og fulgte takten. Deilig å bli tatt bakfra sa Hege. Nesten som det paret vi så den andre dagen sa hun uten å tenke seg om. Alle lo og det gikk ikke an å bli kåtere nå.

Hege tok en stor slurk av den spanske musserende vinen og tenkte over hva hun akkurat hadde sagt. Frederik masserte rumpehullet til Katrine forsiktig og presset tommelen litt mot åpningen og fortsatte lenger inn. Det tok ikke lang tid før orgasmen skylte inn over Katrine og hun stønnet høyt. Ristet og ble helt svett. Herregud så deilig utbrøt hun og hev etter pusten. Nå ble det siste rest med Cava på Katrine og det tok noen minutter for henne å hente seg inn etter den deilige opplevelsen. Katrine fant frem tøystykket hun hadde brukt på Hege og bandt det foran øynene hennes og hvisket i øret at nå var det hennes tur. Blindfoldet og kåt ble Hege lagt på bordet som nå hadde fått et laken oppå skinnfellen.

 

Hege lå på ryggen og kjente en varm olje bli helt over henne og tenkte at dette øyeblikket skulle vare lenge. Katrine hadde varmet den opp i en liten bolle som sto på peisen. Seks hender utforsket kroppen hennes. Centimeter for centimeter. Hun visste ikke helt hvem sine hender som berørte henne hvor. Heller ikke helt hvem som kysset henne, slikket henne, småbet i brystvortene eller hvem sitt lem hun hadde i munnen. Vi holdt på sakte og lenge. Katrine tok tak i knærne til Hege og dro de til siden. Hun utforsket og lekte med tungen langs leppene, rundt klitoris, mellomkjøttet og rumpehullet. Sugde og slikket. Thomas kom inn i Katrine bakfra. Frederik ble allerede sugd av Hege. Frederik og Thomas byttet plass. Hege ble dratt til kanten av bordet, la føttene på skuldrene hans og Frederik trengte inn i henne. Katrine presset seg inntil ryggen og han kjente de faste brystene hennes. Katrine styrte takten. Hege lekte med pikken til Thomas i munnen. Det var ikke tid til så mange ord. Kun stønning og gisping. Hege tok den ene hånden mot underlivet og begynte å massere. Da visste Frederik at det ikke var lenge til før hun kom som en foss. Frederik knullet henne hardere styrt av Katrine. Hege nærmest skrek og vridde seg i en storm av orgasme. Det ble for mye for Thomas han sprutet den varme sæden på haken, halsen og over brystene til Hege. Frederik trakk seg ut og Katrine tok et fast grep rundt den harde pikken hans. Hun dyppet en finger i den varme oljen, presset den forsiktig opp i rumpen til Fredrik, samtidig som hun runket han hardt og bestemt før også han stønnet høyt og tømte seg over venusberget og oppover magen. Katrine holdt på til det ikke var en eneste dråpe igjen. Alle var helt utslått. Katrine fant frem et håndklær og tørket kjærlig av kroppen til Hege samtidig som de småkysset….

 

 


Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 29-07-22, 09:29
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Gi gjerne en tilbakemelding :-) Elsker å skrive erotiske noveller. Noen forslag til fantasier?


Profilbilde Slettet bruker 01-08-22, 20:19
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Møre og Romsdal Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Pirrende lesning dette, fortsett å skriv😉👍

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 03-08-22, 16:04
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Har en helt ny dildo og analplugg vi selger for 250,-  (nypris 450,-) inkl. Frakt😀💦Pluss sort sexy strømpebukse.



Logg inn for å se bilder uten sensur.


Profilbilde Slettet bruker 28-10-22, 10:25
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

En slik fjelltur ønsker vi å få være med på. 

Nyt dagen for det kan være din siste. 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 04-11-22, 20:06
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Solgt


Profilbilde Slettet bruker 05-01-24, 14:31
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det var en deilig historie man blir kåt av.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.