Profilbilde annonymfe Trådstarter 16-03-23, 17:02
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Det var en gang en ung gutt som hadde en nabo som unge gutter bare kan drømmer om. Han pleide å se henne sykle med trang tights og topp nedover gata. Brystene hennes duvet, og spratt opp og ned hver gang det var humper i veien. Han fyltes med kåtskap hver gang han så henne. Og særlig når han smugkikket på henne når hun solte seg toppløs, og smurte seg sakte inn med sololje.

Mange år gikk og han og fantaserte om å være naken med henne. Klemme de fyldige puppene hennes og finne ut hvordan fitta hennes så ut.

Han gikk i klasse med datteren hennes og spurte stadig om å komme å gjøre lekser hjemme hos dem. Jenta syns det var rart at han alltid vil sitte nede i stua og ikke oppe på rommet hennes. Og hun syns han er mer opptatt av moren hennes enn av leksene.

En sommer spør nabokona om han vil komme og hjelpe henne i hagen. Hun liker å sole seg, og går rundt i en liten bikini. Når hun raker løv og lener seg fremover, sørger han alltid for å stå bak henne, og han fulgte etter henne i alt hun gjorde. Sånn fortsatte det hele sommeren.

Han hadde problemer med bulen i buksa hver gang han var hos henne, og måtte alltid inn på badet for å runke seg tom. Flere ganger hadde trusene hennes ligget der, og han ble ekstra tent av det. Noen ganger sjålte han med seg en stringtruse for å runke til.


Året gikk og den neste sommeren håpet han å kunne hjelpe henne igjen. En dag han møtte nabokona i gata spurte hun om han ville hjelpe henne å bære ned noen kasser fra loftet?

Gutten ble rød i ansiktet av tanken om å være inne hos henne. Selvsagt, sier han, når skal jeg komme? Kom i morgen klokka 16, så ser vi hvordan det går, sier nabodama og brunker til han.

Neste morgen våkner gutten av en hamrende stiv pikk. Drømmene hans har ikke vært andre steder enn hos nabokona. Han sparker av seg dyna og blir liggende og betrakter kuken sin. Den står som et mektig tårn, og han fylles med stolthet. Det sprenger på, så han runker seg tom. Skyter spermen i været som et springvann. Han skulle ønske nabokona hadde vært her og sett han......

På andre siden av gaten våkner nabokona med en dunkende kåt fitte. Hun strekker kroppen og hånda hennes glir ned langs kroppen og inn i fitta. – God morgen horefitte, jeg elsker at du vekker meg på denne måten.

Fortsettelse følger.....

Profilbilde annonymfe Trådstarter 16-03-23, 17:10
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde annonymfe

Dette er forresten fantasien til en søt liten kåting her inne. Vi chattet oss frem til en skikkelig het historie:)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.