Profilbilde annonymfe Trådstarter 17-03-23, 00:57
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Del 2

Klokka 16 står gutten spent foran døra til nabodama. Nå skal jeg endelig være helt alene med henne, tenker han. Det har han aldri vært før. Han ringer på, og lemmet stiger i buksa. Han prøver å klemme den tilbake så hun ikke skal oppdage noe.

Hun åpner, og går foran han i den bratte trappen opp til loftet. Hun har på seg den hvite tightsen, og vrikker på rumpa. Han ser rett mot skrittet hennes og ser en våt stripe.

Det er varmt oppe på loftet, så hun sier han bør ta av seg på overkroppen. Hun sperrer opp øynene når hun ser den sexy overkroppen. Du har jammen blitt voksen på kort tid, sier hun. Plutselig tar hun også av seg på overkroppen, og han sperrer opp øynene. Er dette drøm eller virkelighet, tenker gutten.

Hun løfter puppene og peker mot han som om for å si kom og kjenn på dem. Hun tar hånda hans og plasser den på den ene puppen en så han kjenner den stive brystknoppen kile inni hånda. Hvis du gnir dem lett mellom fingrene kan kvinner bli veldig kåte, sier hun, som en lærer ville sagt det.

Så tar hun et fast grep om den andre handa, drar ut strikken på tightsen og fører hånda bestemt ned mot fitta. Når han kjenner hvor vått det er i trusa og fitta hennes klarer han ikke mer, og kommer i buksa så den blir klissen og våt. Unnskyld, frøken, sa han.

Nå har du brutt en regel, din lille slemme gutt! Du får ikke lov til å komme hit før om en uke!

Da gutten var gått fingret hun den kåte fitta si og sa til seg selv at hun var den beste lærerinnen en kåt gutt kunne få. Hun begynte allerede å tenke på neste ukes time. Han rakk jo aldri å lære om fitta, så neste gang ville hun lære han om g-punkt og klitoris og hvordan man behandler dem på modne kvinner.

Profilbilde snøbad 31-01-24, 18:36
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde annonymfe

Kuken ble hard mens jeg leste, drømmer meg tilbake til "gamle dager", måtte runke litt til og kjenner på godfølelesen nå....



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.