Profilbilde annonymfe Trådstarter 19-03-23, 11:58
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

4. og siste del:
Gutten har allerede måttet tømme seg to ganger den dagen, men klokka 16 står han skolerett foran frøken på loftet hennes. – Av med klærne, byder hun, og ber han stå så hun kan betrakte den nakne guttekroppen. Lemmet hans stiger til værs og peker rett på henne som en pekestokk.

Hun går sakte mot han, griper hardt rundt pikken og spør om han har vært snill gutt siden sist? Ja, frøken svarer gutten skjelvende. I dag skal du lære hvordan du skal knulle frøken, sier hun. Hun legger seg ned på ryggen, sprer bena og gir tegn om at han skal komme.

I dag skjer det, tenker gutten, og går skjelvende mot henne.
– Vedder på at du har tenkt på hvordan jeg smakte, sier nabokona, tar tak i hodet hans og presser det ned i skrittet. Lydig bruker han tunga si akkurat som hun befalte. Suger og smatter på kjønnsleppene og stikker tunga si så langt inn i fitta han klarer. Mmmmm, så godt hun smaker, tenker han.

Men det er puling som står på timeplanen. Hun bretter kjønnsleppene sine til side og ber han gli inn i henne. Men i det han gjør det går det for han. Han stønner og tømmer kukken sin inni henne. Stakkar, lillegutt, sier hun, var du så kåt i dag, sier hun nedlatende. Han ser skamfullt på henne. Når du er så slem må vi avslutte timen her, sier hun. Nå gir jeg deg forbud fra å runke helt til i morgen, sier hun.
Del 5.

Dagen etter møtte han opp presis. Jeg har ikke runket , akkurat som du du bad meg om, frøken, sier han og smiler forsiktig. Flink gutt, sier hun. Da får vi se om du klarer å styre deg i dag.

Vi får fortsetter der vi slapp, sier hun. Du kan repetere å slikke meg, og så skal jeg lære deg hvordan man puler etterpå.

Han slikket som hun ba om, og etter en stund, titter han opp på henne og sier - er jeg ferdig nå? JEG bestemmer når du er ferdig, sier hun, og dytter hodet ned i den våte musa igjen. Han slikker og suger det beste han kan, til hun sier STOPP! Hun måtte passe på å ikke komme nå.

Det var puling du skulle lære om i dag, så ta av deg buksa og stå der! Jeg må sjekke om pikken til gutten min er bra nok for frøken.

Han står pent foran henne og hun setter seg på kne. Pikken peker rett mot henne, treffer nesten panna. Nå skal jeg undersøke deg, sier hun. Stå stille! Så stryker hun hånda si under ballene, holder dem i hånden og klemmer til – Kjenner du dette, lillegutt? AUU! Han skriker og trekker seg bort. Da tar hun tak i pikken og drar han tilbake. – Stå stille, har jeg sagt!

Med ballene i den ene hånda stryker hun på pikken med den andre som hun ville undersøke den. Så drar hun forhuden helt tilbake og munnen hennes tar en sup av precumen. Den er godtatt, sier hun. Hun drar forhuden hans frem og tilbake igjen og igjen og ser opp på han og spør – kjenner du dette, lillegutt?

Han hiver etter pusten og biter seg hardt i tunga for å prøve å ikke komme. Men så skjer det allikevel. Han spruter rett i panna hennes så spermen hans renner som elver nedover ansiktet. Han stivner til i angst, men syns det er rart at frøken slikker i seg spermen hans og ser ut til å nyte det.

Men så sier hun – Ville du ikke lære om puling?? Nå gikk du glipp av sjansen, og jeg vil absolutt ikke se deg her i morgen!

Da han dro løp hun inn på badet. Hun var sprengkåt og la seg ned på badegulvet. Hun jukket fitta som besatt og etter sekunder kom hun som i en strøm. Aaaah, det spruter av henne helt bort til badedøra!

Så snakker hun til fitta si igjen og sier: Kjære kåte horefitta mi. I morgen får vi klare oss selv.

Profilbilde 6bossen 10-04-23, 15:51
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

herlig historie.

Profilbilde Slettet bruker 10-04-23, 17:06
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig novelle mmmmmm

Profilbilde Slettet bruker 05-07-23, 15:28
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Lignende fantasi har jeg drømt om lenge, bli lært opp og styrt rundt av en bestemt og kåt eldre kvinne.. Hadde alltid et godt øye for lærerinnen;)

Profilbilde Slettet bruker 28-12-23, 13:46
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fantastisk lesning!!

Profilbilde vil65 04-01-24, 23:22
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du må skrive en historie til så gutten får pult. Synes nå litt synd på han som har gledet seg til å pule, men ikke slipper til

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.