Profilbilde annonymfe Trådstarter 19-03-23, 14:26
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Jeg onanerer ofte når jeg tar sol. Ligger og koser meg. og fikler med klitten i den varme solsengen. Jeg fantaserer om bååde det ene og det andre, blant annet at det skulle vært et vindu der det sto en kåt gutt og kikket på meg. Jeg viser han fitta mi, og ser han tar frem kukken og begynner å runke. Da åpner jeg vinduet, setter meg ned og gaper og ber han sprute inn til meg. Tanken på dette får meg selvfølgelig til å komme.

Jeg fortalte denne fantasien til en annen kåting her inne,  la meg kalle han dannyboy. Da han sa han  kunne ønske det var han som var den gutten var historien i gang:


Jeg ber gutten å komme tilbake neste gang jeg skal ta sol, og vi hadde mange treff der han runket og sprutet spermien sin inn vinduet og noen ganger i munnen min. Etter noen uker spurte jeg om han hadde lyst til å gjøre det samme utenfor vinduet i leiligheten min. Jeg bor sånn til at det lar seg gjøre, og jeg har en kjellerstue med et vindu litt oppe på veggen. Her nede var det også peis og en deilig sofa plassert rett mot vinduet, så jeg kan kose meg og vite at det når som helst kunne komme en stiv kuk foran vinduet.

Gutten sto ofte med staven sin ute og runket, sommer som vinter. Det var bare å dra fra gardinene hvis jeg ville ha meg et show eller en dose i munnen. Han hadde en villig og spruteklar kukk, klar til enhver tid. Det tente meg voldsomt Jeg slikket meg om munnen hver gang jeg tenkte på han. Jeg var blitt hekta, og dosen av cum var som en fast leveranse av dop.

Dette var en hemmelighet jeg ikke delte med noen. Ingen skulle få vite om min lille runkegutt. Hva om venninnene skulle stjele han fra meg? En dag spurte han om jeg var alene. Ja, svarte jeg, jeg vil selvfølgelig ikke dele deg med noen. Men da sa han at han hadde noen kamerater som hadde lyst på samme «jobb» som han.

Da valgte jeg allikevel å dele hemmeligheten med en venninne, som, sammen med meg, var den hotte og kåte i gjengen. Jeg unnet henne virkelig sin egen runkevenn. Jeg gledet meg til å dele hemmeligheten med henne, men samtidig vart jeg kjempenervøs. Jeg ante jo ikke hvordan hun ville reagere.

Gutten min var veldig opptatt av denne venninnen. Spurte om hun var like kåt som meg og om hun hadde store pupper. Ingen er like kåt som meg, sa jeg, og hun har alltid vært misunnelig på puppene mine. Da slo han seg til ro. Han måtte bare være sikker på at han hadde den deiligste dama.

Kvelden hun skulle komme tente jeg i peisen, satt fram to flasker rødvin og håpet på det beste. Vi snakket alltid mye om sex når vi var sammen, og etter et par-tre glass passet det å dele hemmeligheten. Jeg fortalte om runkegutten min som stadigvekk sto utenfor vinduet og runket for meg, hvor langt og mye han sprutet, og at han hadde sagt at han elsket modne varme fitter. Hun satt med åpen munn og stirret på meg – er det sant!?? En sånn gutt hadde alltid hun ønsket seg!

Jeg visste at hun pleide å kose seg med porno, men nå innrømmet hun at hun var fullstendig avhengig av å se filmer av unge kåte gutter som sprutet. Det overrasket meg ikke, vi er jo like kåte og horete begge to. Vi snakket om hvor deilig det var å være oppe i åra og allikevel ha draget på ungguttene. Det tente dem enormt å tenke på unggutter som kom til å stille opp for dem, uansett hva de ønsket seg.

Det gikk med noen glass vin, og på et tidspunkt var de så kåte av å prate om runkeguttene at de satt med hånda oppi trusa og fingret seg selv. De var så skamløse at de kom høylytt begge to.

Jeg lovet henne at hun kunne komme på besøk for å se kukken til min deilige ungkukk. Det eneste var at jeg ikke ville hun skulle se min egen gutt, som sprutet lengre og mer enn normalt. Da ville hun blitt misunnelig når hun møte sin egen gutt. Så jeg ba gutten min om å finne noen som var litt mer «vanlig» Ellers kunne hun bli misunnelig-

Helgen kom, og vi satt klar foran vinduet. Dette vinduet som var blitt viktigere enn både TV og dataskjerm. Der var han, en ung og hyppig pikk som runket like ivrig som min. Han kom, og min venninne var mer enn fornøyd. Vi ga han adressen hennes, og fremover hadde hun gleden av å «eie» sin egen private runkegutt.

Vi hadde mye å snakke om hver gang vi møttes. Ikke minst om hvor deilige orgasmer vi fikk ved å ligge og beundre ungpikkene. Guttene på sin side var stolte av å ha jobben som sprutegutter, og de skrøt av det til alle kameratene sine.

Etter noen uker med hver vår runkegutt, avtalte de et dobbeltshow. To pikker foran vinduet. En på hver side. Akkurat som i en battle.

Vi varmet opp med et par glass vin. Etter å ha delt livsstilen med egne runkegutter var vi frie nok til å kle oss nakne og kose med oss selv når vi var sammen. Det seksuelle fellesskapet gjorde oss så sammensveiset at vi naturlig begynte å kose med hverandre også.

De avtalte flere felles treff med med begge runkegutttene, og treffene skjedde oftere og oftere. På et tidspunkt begynte fantasien om å invitere guttene inn. Hva ville skje? Jo mer de snakket om det jo mer riktig føltes det. Fortjente ikke de søte runkeguttene våre at vi gjengjelde tjenestene?

Fantasien ble så sterk at den, uten at vi enset det, forandret seg til planer og forberedelser. De hadde bestemt seg - neste gang skulle vi invitere dem inn. Vi gikk spente og kåte hele uka. Det var vanskelig å konsentrere seg på jobb, og vi måtte stadig gå og gi de kåte fittene våre orgasme.

Kvelden kom, vi tente i peisen og satt og koste oss med vin. Vi kledde oss i sexy kjoler og bestemte oss for å gå truseløse. Spenninga var til å ta og føle på. Vi var så kåte at vi ikke klarte å snakke sammenhengende. Som avtalt sto runkeguttene i vinduet til fast tid. Nå skjer det, tenkte vi, og gikk bort til vinduet. – Hei gutter! Har dere lyst til å komme inn en tur? De så på hverandre, og ansiktene lyste da det gikk opp for dem at dette ikke var en drøm. De kunne ikke tro at det var sant!

Vi rakk bare å tilby dem litt vin og koseprate litt, for var vi så sultne på ungpikker at vi holdt på å sprekke! Vi dro dem til oss, knepte opp buksa, og de deilige kukkene vi var så vant til å se, pekte rett mot oss. De var stive som spett, og begge gutten gispet etter luft da vi sank ned på kne foran dem.

Jeg gapte høyt og sa: stapp den steinharde pikken din så langt ned i halsen du kan! Jeg var så pikksulten! Plutselig fylte den unge kukken hans hele munnen min. Jeg var så kåt at jeg måtte ta et godt grep på rompa hans for å ikke miste balansen. Jeg sto stille, så han kunne munnpule meg så hardt han bare ville. Jeg ville kjenne den grenseløse skamløse kåtheten unggutter har.

Plutselig rykket han til og jeg fikk endelig kjenne han pumpe seg helt tom i munnen min. Jeg kunne gurgle cum! Jeg lukket munnen og lot hele loaden renne ut. Jeg måtte bare kjenne cummen hans på kroppen. Jeg lener hodet tilbake og lar det renne i strie strømmer nedover som en elv. Begge puppene mine er dekket av cum, og det rant nedover mot fitta. For en herlig følelse!

Mett av pikk og cum i munnen kjenner jeg fitta mi som dunker. Jeg kjenner henne gape like mye som munnen gjorde for minutter siden. Mens jeg står på kne jukker jeg fitta i noen sekunder før jeg ramlet sammen i en orgasme som rev meg i filler!

Jeg ser meg rundt for å oppdage at venninnen min også ligger på gulvet og gaper etter pusten. Hun er klissen og glinsende av cum over hele ansiktet. Vi ser på hverandre og smiler. Begge vet at dette ikke blir siste gang.

Profilbilde professor 19-03-23, 16:54
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

herlig, lidenskapelig, historie :)

Profilbilde Slettet bruker 21-03-23, 11:21
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette kan du!🤯

Profilbilde Slettet bruker 23-06-23, 21:15
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde annonymfe

Wow! Rått, deilig og ekstremt pirrende!

Profilbilde ERAnord ID-Verifisert 23-06-23, 21:29
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde annonymfe

For en deilig fortelling 

Profilbilde HyggeligFyr1975 03-09-23, 18:35
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie og opplevelse !! Stiller gjerne opp med kuk og masse kuk-safter !!



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.