Profilbilde Agilis 19-07-23, 08:41
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Nå skal det poengteres at jeg ikke sender meldinger rundt om og har ingen intensjon om det heller. Men jeg vil tillegge at jeg registrerer det er helt ok med oppmerksomhet fra menn så lenge de er attraktive og eller har status. Men faller du utenfor her så blir du på en måte lagt for "hat" og det blir sett på som heller greit at du ikke sender melding. Jeg tenker og synes dette er et veldig rart fenomen. Selvfølgelig er det ikke så morsomt at uattraktive tar kontakt og viser sin interesse. I en perfekt verden så finnes ikke de, men hvor går grensen egentlig? Hvem er egentlig attraktiv og hvem er uattraktive? 

Jeg synes heller ikke det er greit at noen sender meldinger i tide og utide, men nå er verden sånn at det er faktisk menn som jakter og kvinnen som velger. Hadde oppmerksomheten uteblitt hadde det vært ramaskrik da også. Hvorfor tenner de ikke på meg lenger og er jeg ikke attraktiv nok med de destruktive tankene som vil følge derfra. 

Jeg hadde satt pris på å fått silt ut ufisken allerede i skriveøyeblikket enn å faktisk måtte inngå en relasjon for å finne ut at "nei dette går ikke". 


Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert 19-07-23, 08:56
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Hva har dette med tråden å gjøre? Hold deg til tråden, eller lag din egen tråd

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.