Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 14-04-23, 22:54
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

(En liten historie om noe jeg har fantasert om lenge. Håper dere liker den.)

Jeg går av bussen midt i byen. Kjenner jeg er spent og sommerfuglene i magen har begynt å røre på seg i det jeg begynner å gå mot utestedet vi har avtalt å møtes. Det er tidlig vår, men likevel grei temperatur nå på kvelden. Jeg er litt tidlig ute, så jeg går inn, bestiller meg en øl og setter meg ved baren slik at jeg har utsikt mot inngangsdøren. Sommerfuglene i magen våkner mer og mer til liv etterhvert som jeg sitter der. Tenker på alle de spennende samtalene i forkant. Helt fra vi kom i gang med chattingen på nettet og deretter på snap. Helt til vi nå hadde kommet til punktet der hun skulle få kose seg med meg mens mannen hennes sitter hjemme og får oppdateringer.


Plutselig får jeg øye på henne i døren. Hun står der og ser seg litt rundt før hun går mot baren. Jeg følger henne med blikket mens hun går mot baren. Reiser meg i det hun kommer bort og vi klemmer. Får et lite kyss på kinnet også. Har avtalt med de i baren at de skal komme med et glass vin til henne i det hun kommer. Jeg hjelper henne av med kåpen. I det hun snurrer seg ut av kåpen får jeg anledning til å få et godt blikk av kroppen hennes i den tettsittende olivengrønne kjolen. Nydelig.

Vi blir sittende å prate en liten stund. Det er vanskelig å ikke la blikket falle ned fra ansiktet mot brystene hennes som blir herlig fremhevet av den trange kjolen. Hun har ingen bh på, så kan skimte de to niplene lage en ørliten forhøyning i stoffet. Plutselig er glassene tomme. «Vil du danse litt?» Spør hun samtidig som hun reiser seg, tar tak i hunden min og drar meg med seg ut på dansegulvet uten at jeg rekker å svare. Vi danser tett og jeg kan se hvordan flere øyne i rommet studerer henne. Ikke rart det tenker jeg. Hun tar tak i armene mine og plasserer hendene mine på hoftene sine mens hun rygger inntil meg. Jeg kjenner jeg begynner å bli småhard. Det kjenner nok hun også for hun presser rumpen sin hardere mot den stadig voksende pikken min. Plutselig snur hun seg og jeg legger ubeskjedent hendene mine på den herlige rumpen hennes. Hun gir meg et saftig kyss og vi blir stående å kline litt før hun visker meg i øret, «Skal vi gå herfra?»

Hun og mannen hennes har booket et hotellrom rett borti gaten så det er ikke langt å gå. På vei bortover holder jeg om henne med en hånd hvilende på øvre halvdel av den ene rumpeballen. Hun har hånden sin i baklommen på buksen min og jeg kan kjenne at hun føler seg frem og tar et fast grep. Det tenner meg enda mer og jeg kan nesten ikke komme fort nok til hotellet. I det vi går inn i heisen trykker hun på en av de øverste knappene. Dørene lukker seg og hun dytter meg mot den ene speilveggen. Hun begynner å kline med meg mens hun stryker meg med rolige bevegelser over en raskt voksende pikk. Innimellom får jeg et glimt av henne i speilet på andre siden. Blikket fester seg på rumpen med kjolen som stopper rett under. Jeg er sprengkåt nå. Heisen plinger og dørene går opp. Vi går ut og inn døren til det første rommet i gangen. På vei inn sender hun en kort videosnap til mannen sin.

Hun legger fra seg telefonen på sengekanten. Ber meg gjøre meg komfortabel og går en kjapp tur på badet. Jeg kler av meg så jeg kun har bokseren igjen, før jeg setter meg på sengekanten og venter. Det tar ikke lang tid før badedøren går opp og hun kommer ut iført kun en sort stringtruse. Med telefonen hennes filmer jeg henne mens hun går mot meg og sender det til mannen hennes. Hun drar meg opp av sengen. Bokseren gjør en elendig jobb med å skjule den nå knallharde pikken. Hun drar av bokseren og setter seg på huk foran meg og begynner å leke med tungen på pikkhodet. Jeg kan kjenne det nærmest pulserer. Hun begynner å suge. Ubeskrivelig deilig. Hun tar den stadig dypere. I det hun tar den så dypt hun kan mens hun presser meg inntil seg med et fast grep om rompen min må jeg virkelig konsentrer meg for å holde ut. Hun slipper opp akkurat tidsnok. Hun reiser seg opp og vi kliner mens vi faller bakover ned på sengen. Huns etter seg over meg og drar strengen litt til siden og avslører en glinsende, våt, nybarbert fitte. Tar tak om pikken og trer seg nedpå. Jeg hører hun prøver å skjule et lite stønn i det hun glir helt nedpå. Hun er trang og jeg nyter hvordan fitten hennes klemmer om pikken. Hun begynner å ri meg rolig. Hendene mine har funnet brystene hennes. De får akkurat plass i håndflatene og jeg maserer de mens hun rir meg. Tempoet øker og hun prøver ikke lenger å skjule stønnene. Hun rir meg hardt nå. Og stønner like høyt. På ny stopper hun akkurat i det jeg kjenner jeg er i ferd med å komme. Hun blir sittende og finner frem mobilen igjen. Jeg vet hun sender en snap til mannen som nå koser seg hjemme. Det plinger umiddelbart i telefonen hennes. Hun snur skjermen mot meg så jeg kan lese, «ta henne hardt bakfra til du kommer ;) ». Jeg tar fra henne telefonen og legger den på sengekanten. Løfter henne av meg og plasserer hun i doggy ved siden av på sengekanten mens jeg reiser meg opp på gulvet. Det renner fittesaft nedover lårene hennes der hun står på kne foran meg. Jeg fører pikken mot fitten. Stryker den litt opp og ned i åpningen før jeg dytter inn. Med hendene på rumpen går jeg rett på og knuller henne bestemt og hardt. I det hun kommer i en kraftig orgasme og stønner høyt kjenner jeg hvordan fitten klemmer hardt om pikken. Hun blir stille og jeg stopper opp og trekker meg ut. Hun gir meg telefonen hennes og jeg filmer mens jeg runker og spruter over den deilige rumpen. Mens jeg tar meg en kjapp dusj har hun sendt den til han hjemme.

Jeg kommer ut og kler på meg før hun følger meg til døren gir meg et kyss og hvisker meg i øret «Dette må gjentas. Det synes han hjemme også». Jeg gir henne et lite klaps på rumpen i det jeg går ut døren og den lukkes bak meg.


(Om dere leste så langt håper jeg dere koste dere;) Gi gjerne tilbakemelding eller send meg en melding om dere ønsker en oppfølger eller har gode ideer for nye fantasier;))

Profilbilde Dupparn ID-Verifisert 14-04-23, 23:15
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Veldig opphissende. Takker mer enn ja til en oppfølger ja. Settingen pirrer meg

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.