Profilbilde LekenvoksenMann Trådstarter 16-04-23, 22:39
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

For ca 20 år siden hadde også jeg en stor amerikansk van, med de fordeler og ulemper det innebar.

Siv het hun, og vi hadde møttes på den gamle Lek chatten... tror jeg. Litt prat frem og tilbake over en viss tid, så meldte muligheten seg.

Hun skulle kjøre fra en by på innlandet og ned til en by i Vestfold. Da passet det jo med en stopp ca halvveis og møte meg i bilen for en prat. Vi møttes på parkeringsplassen ved et stort kjøpesenter. Praten gikk lett, og vi bega oss over i baksetet. God plass, og varmeapparatet på fullt, ingen grunn til å fryse.

Noen første kyss og jeg begynte å utforske hennes kropp med tungen og fingrene. Kysset hennes hals, og tungen gled lett og ertende opp mot nakken. Kysset henne i nakken, og satte tennene litt i henne for å erte henne. Fikk et hikst som svar. Tungen søkte seg mot øret og øreflippen og jeg bet forsiktig i den samtidig som jeg lot en hånd beføle et av hennes hennes store deilige faste bryster utenpå genseren. Hun begynte å puste tyngre og dypere, så jeg trakk av genseren og fikk se herlighetene. Jeg kysset henne nedover halsen og halsgropen, samtidig som jeg masserte brystene. Munnen lekte seg nedover mot brystene og tungespissen beveget seg i mindre og mindre ringer rundt brystvorten. Kjente hvordan brystet liksom løftet seg mot meg, hvordan huden rundt brystvorten ble knudrete og brystvorten til et deilig fast bringebær og endret smaken. Nå pustet hun heftig og klemte ansiktet mitt mot brystene. Jeg ga det andre brystet samme deilige behandlingen og kjente at hun var mer enn klar for mer.

kysset hennes deilige mave, og lot munnen og tungen leke seg nedover maven. Kysset og kilte med tungen og hender som utforsket ned mot restene av et hårfeste i skrittet.  Jeg fikk henne til å snu seg med ryggen mot meg og legge seg ned på setene. Startet med å massere ryggen hennes lett og forsiktig beveget jeg meg ned mot baken hennes. Kysset den ene rompeballen, og lot tungespissen gli forsiktig voer og snart langs sprekken. Spredte skinkene lett og tungen gled inn mellom dem. slikket henne lett i lukkemuskelen og hun ga et Jaaaa. tungen lekte videre, men ikke mot klitten. Jeg ville strekke strikken hennes så hun til slutt ville stå i bue for mere. tungen gled nedover det ene benet sammen med hendene. Masseerte meg nedover og slikket henne i knehasene, før jeg fortsatte ned til foten. Masserte foten og tærne hennes lett, før jeg tok for meg det andre beinet, men i motsatt rekkefølge. nærmet meg baken igjen, og fikk henne til å legge seg på ryggen igjen. spredte bena hennes og gled inn mellom dem. Lot en myk tunge gli over venusberget og opp mot klitten. Skilte leppene og suuuugde på en bit av den ene kjønnsleppen smakte på den kjente de deilige duftene hennes og flyttet munnen litt. Smakte og sugde meg bit for bit rundt hennes deilige venusberg, og snart var jeg fremme ved klitten. spredte leppene helt og forsøkte å suuuuge den inn i munnen og kryste den mellom mine lepper.  Stakk to fingre inn i henne og lette frem hennes g-punkt. Masserte lett sammen med klitten og hun kom umiddelbart i en rystende orgasme. Jeg fortsatte å slikke klitten men flyttet en pekefinger til hennes anus. Begynte med små rytmiske trykk mot lukkemuskelen. Kjente hvorden hun dyttet i mot og at hun sakte men sikkert åpnet seg for pekefingeren min. Den gled millimeter for millimeter inn i henne  sammen med mine rytmiske trykk. Snart gled fingeren lett inn , og jeg begynte å øke fingerbevegelsene. Samtidig stakk jeg tommelen inn i fitta og begynte å klemme tommel og pekefinger sammen i hvert sitt hull, og gned dem mot hverandre. Hun kom i nok en orgasme og det ble veldig vått i ansiktet mitt ettersom det rant deilige safter.

Nå ville jeg ha litt, så hun trakk ned mine bukser og begynte å behandle min stive sultne kuk. Jeg ville helst inn i henne, så jeg tok henne etter alle kunster bakfra i fitta. Langsomme tak ut, og hardt inn, langsomt ut, og hardt inn igjen. Hardt så jeg klasket inn i henne. Jeg var allerede langt kommen eter den lange oppvarmingen av henne, så etter altfor kort tid kjente jeg at det kilte i ballene og jeg kom dypt inne i henne med et brøl og et dypt fornøyd sukk.  Vi satte oss opp, fornøyde og litt flaue etter denne første gangen med sex mellom oss.

Vi hadde flere møter de neste årene, men det kan jeg fortelle om dersom det er av interesse for dere.

Profilbilde Bipassiv79 ID-Verifisert 18-04-23, 18:45
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Agder Arendal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.