Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 20-04-23, 19:49
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Alle sier at størrelsen ikke betyr noe, men jeg er ikke helt enig i det. Jeg har alltid best sex med en som er godt utstyrt. Det gir meg en nytelse og orgasme som jeg ikke greier å oppnå med pikker av mer normal størrelse. Det er ikke noe jeg flagger, det er bare min oppfatning og erfaring i det stille indre. Min samboer vet heller ikke dette, og ikke bør han vite det heller da han nok har litt mindre enn normalen. Jeg ønsker ikke å skuffe han. Ikke det at vi ikke har god sex, for all del, men jeg har opplevd bedre for å si det sånn :)

Min mann jobber på båt og er borte i uker av gangen. Jeg er noe yngre enn han da jeg er 25 år og han er 35 år. En gang ringte han meg og fortalte at en tidligere kollega var i byen og han hadde lovet han at han kunne få overnatt med oss noe dager. Jeg protesterte vilt og hadde en haug med unnskyldninger på lager. Ikke minst at vi ikke har gjesterom så han måtte da sove på stuen. Karl forklarte meg at Arild, som han het, hadde hatt det litt tøft i det siste og det stod ikke så bra til økonomisk. Han hadde støttet han økonomisk en stund og mente at dette var det minste han kunne gjøre for en god venn og tidligere kollega. Jeg måtte bare gi meg til slutt og gå med på overnatting fra fredag til mandag.

Etter at vi la på så begynte jeg å tenke på hvem denne, for meg, fremmede var. Jeg kom på at det måtte være en Arild fra nord som han ofte fortalte om og la ut røverhistorier om. Ikke minst om hvor mye Arild tydeligvis skrøt om alle damene han hadde hatt og hvor godt de likte den store pikken hans. 

Fredagen kom og Arild dukket opp. Han var en kjekk og flott mann dog noe eldre enn Karl. Fikk senere vite at han var 55 år. Hadde jeg vært hjemme alene hadde jeg nok takket ja til å bli med venninnene mine ut, men jeg følte at det ble litt for uforskammet. Vi ble sittende og prate sammen og delte litt vin og øl, og jeg ble nokså på en snurr etter hvert. Når jeg blir litt for full mister jeg litt hemninger og prater litt friere. Sier med andre ord ting jeg nok aldri hadde sagt edru. Mens vi drakk kjente jeg at jeg mer og mer tenkte på alle de dame historiene Karl hadde fortalt om Arild. Jeg hadde nok ikke brydd meg så mye der og da, regnet med det var den normale manneskrytingen. Nå fikk jeg det ikke helt ut av hodet etter hvert som vinen fikk tak i meg. 

Til slutt buste jeg bare ut med det, om alle damene jeg hadde hørt om og om at det var så begeistret for den store pikken hans.  Jeg kjente selv rette etter at jeg nevnte det at jeg ble flau, men det ble tydeligvis han også. Han stotret ut at .... joda, det var jo for så vidt litt sannhet i det Karl hadde fortalt meg. Da begge ble like brydd så prøver vi å unngå temaet videre. Etter en stund finner vi ut at det er på tide å kalle det en dag og komme seg i senga. Jeg hjelper Arild med å ordne til sofaen slik at han kan ligge på den. Jeg tilbyr meg å ligge der slik at han kan få senga, men det vil han ikke høre snakk om. 

Vel i seng og avkledd sliter jeg med å sove. Jeg kjenner at tankene mine om stor pikk har gjort meg kåt. Jeg prøver å skyve vekk tankene, men de sniker seg tilbake og terger meg. Jeg lar hånda gli ned i skrittet og kjenner etter og sukker tungt, det er kliss vått der nede. Nå må du ikke la kåtskapen styre deg sier jeg til meg selv, men det hjelper ikke mye. Jeg slenger dyna bort og puster tungt, reiser meg opp og tenker og vurderer. Lysten er så stor akkurat nå. Jeg er så kåt som jeg ikke har vært på lenge og der ute er det en stor deilig pikk....  Jeg står der i en truse og  en av Karl sine t-skjorter.  Jeg river av meg t-skjorta og leter i skapet og finner en av mine egne litt større. Tar den på meg og ser den dekker så vidt rumpa og musa, men det skal ikke mye bevegelse til før at den glir opp. Jeg tar tak i trusa og tar den av meg. Nå går pusten fort og hjertet banker. Jeg tar tak i dørhåndtaket og trykker det ned, stopper og venter, slipper det opp igjen og banner til meg selv innvendig. Ta deg sammen di hore... sier jeg. Igjen tar jeg i døra, denne gangen åpner jeg den forsiktig og sklir stille inn i stua. Det står en lampett på så det er lett og se der inne. Arild ligger på sida med ryggen mot meg. Jeg går en tur på badet, er stille, men ikke for stille. Lager litt dempet lyd for å sørge for at han hører meg. Trekker ned i doen og lar vannet renne i vasken litt. Går deretter inn på stua igjen. Arild har nå snudd seg på ryggen, men det ser ut som han sover.  Jeg går bort til kjøkkenkroken og til kjøleskapet. Passer på at det er fri sikt når jeg åpner det opp og bøyer meg fremover. Jeg kjenner at t-skjorta glir opp og viser frem herlighetene mine. Jeg kjenner at jeg har blitt enda våtere om mulig. Når jeg snur meg igjen kjenner jeg at jeg blir skuffet. Sover han på ekte ?  Så han ikke showet mitt ? Ergerlig ........ jeg sniker meg bort mot sofaen. Og studerer han. Godt trent til å være så gammel tenker jeg...  Etter å ha stått det en stund greier jeg ikke å la være, jeg må i det minste få se pikken hans. Dyna har allerede glidd langt ned på magen, men ikke nok til at jeg kan få et glimt av pikken. Jeg tar den forsiktig med fingrene og løfter opp mens jeg kikker på han om han reagere på bevegelsen. Det ser ikke sånn ut. Sakte lar jeg den gli nedover til underlivet hans er klart for inspeksjon. Han ligger helt naken. Jeg kjenner jeg blir heit i kroppen av det jeg får se. En skikkelig bamse pikk er det. Ikke bare er den lang, men den er veldig tykk også der den ligger. Jeg stirrer og stirrer og lager små klynke lyder. 

Jeg ser plutselig at den begynner å bli større og vokser, jeg flytter blikket mitt bort på Arild og ser at han kikker på meg og smiler. Det var hyggelig besøk sier han til meg og jeg kjenner at hånda hans glir opp langs låret mitt og bak på rumpa. Han beføler meg mens pikken vokser til full størrelse. Jeg sier bare wow... når jeg ser den i sin fulle prakt. Samtidig kjenner jeg fingeren til Arild gli inn i meg. Wow... tilbake.... sier og smiler... så våt mus har jeg aldri kjent på....

Han reiser seg opp og tar av meg t-skjorta. Jeg kjenner den digre pikken hans mot magen min. Jeg må smake på deg sier han og setter meg ned i sofaen mens man kryper ned mellom beina mine. Jeg er så kåt at jeg kommer fort av den deilige tunga hans, men han stopper ikke der. Han fortsetter å slikke til jeg har fått flere orgasmer kort etter hverandre. Når jeg får igjen pusten kaster jeg meg over pikken og suger og smaker på den store pølsa hans. Herregud for en pikk og for en mann. Jeg suger lenge, men han kommer ikke. Jeg klatrer opp på han og setter meg godt til rette oppå pikken. Den er våt av spyttet mitt og fitta renner det av så det går greit å få den inn selv hvor tykk den er. Jeg rir og rir på pikken hans, det er himmelsk deilig og jeg kommer igjen. Han løfter meg av og stiller meg i sofaen med rumpa i været før han trykker pikken inn i meg igjen. Han knuller meg hardt og dypt og er tydelig på vei mot orgasme selv også. Allikevel greier han å gi meg to nye orgasmer får han tømmer seg inni meg. 

Jeg er helt utslitt. Bær meg inn i senga ... sier jeg og det gjør han. Lett som ei fjør løfter han meg opp og bærer meg inn på soverommet og legger meg i senga. Han legger seg sammen med meg og jeg krøller meg inn i armkroken hans og sovner sånn.

Det ble ei lang helg for musa mi, men den overlevde :)  og ingen skal greie å overtale meg til et størrelse ikke betyr noe.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.