Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 25-04-23, 15:01
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vi hadde kommet til klubben sånn i nitiden, og det var allerede mye folk der. Ryktene om at klubben snart skulle legges ned hadde sikkert spredt seg.

I løpet av en times tid i andre etasje hadde vi begge opplevd litt av hvert. «Nå er jeg litt sliten – tror jeg trenger en pause og litt å drikke. Skal vi gå ned en tur?» sa hun. Ikke rart hun var litt medtatt kanskje – hun hadde nettopp blitt pult av flere menn, derav også meg, hadde sugd pikk, blitt slikket av både meg og en kvinne og hadde fått orgasme.


Selv var jeg også litt tørst, så vi ruslet ned trappen og inn i «loungen» som det så fint het. Jeg beundret nok en gang den deilige kroppen hennes. Tenkte på hvor herlig det nettopp hadde vært å ta henne ganske grundig både forfra og bakfra men hun sugde en mann som satt foran henne. Utrolig deilig kvinne – kort og godt! På veien ned tok hun på seg en kort rød sak som fremhevet mer enn den skjulte, og jeg så blikkene fra flere menn idet vi passerte.

Det var fredag på klubben, og kvelden var enda ung. For anstendighetens skyld tredde jeg på meg boxeren, og hentet drikke til oss begge. Vi fant et bord i et hjørne, et ganske høyt bord med et par barkrakker. Så oss rundt, kommenterte litt av det vi så, slappet av. Det begynte å bli fullt i rommet, musikken var nokså høy, rundt oss sto, satt og gikk nakne og delvis påkledde kvinner og menn. Flest menn.

Et hyggelig par som vi hadde sett tidligere ruslet forbi, ord ble vekslet og de kom bort til oss. Hun gikk snart til baren, han ble stående – naken, med halvstiv pikk og et håndkle i hånden. Litt småprat, men jeg la merke til blikket hennes. Og det må sies, han hadde en solid pikk. Ikke kjempelang, men ganske tykk. Han merket blikket, kom litt nærmere, så på meg – jeg nikket og flirte. Vi hadde jo kommet dit sammen, vi hadde for første gang hatt sex med hverandre, hun er noe av det deiligste man kan tenke seg. Og så er hun glad i sex! Skikkelig kåt, og vet hva hun vil. Slikt liker jeg, og jeg likte å se henne i aksjon.

Nå visste hun veldig tydelig hva hun ville, hun virket helt fascinert av pikken hans. Hun satt ganske langt ut på barkrakken, det røde flortynne antrekket skjulte ingenting, jeg trakk det ned og viste frem brystene hennes, han smakte. Hun stønnet lavt og masserte pikken hans som nå var stor og stiv. Hans blonde, nakne og yppige kone kom forbi, kikket på oss og fortsatte opp trappen. Jeg så mannen som fulgte etter henne.

Borte ved baren drev folk med sitt, i sofaen rett ved siden av oss var flere par opptatt med hverandre, det var ganske lyst der vi satt, men våre egne lyster var nok viktigere for oss.
Vi tre i hjørnet ble en egen liten verden. Hun var i ferd med å bli alvorlig kåt igjen, det var tydelig. Ingen tegn til å være sliten lenger.

Jeg ba henne sette seg enda litt lenger ut mot kanten av barkrakken, han skjønte tegningen og gikk helt inntil. Kysset og strøk henne. Tok så tak i den store pikken sin og førte den opp og ned langs en deilig våt fitte som for meg så mer og mer klar ut. Kjente på henne, kjente på den deilige, glatte fuktigheten.
Blikket hennes – øynene som var vidåpne, men som bare så ned på den deilige pikken som hun visste at hun snart skulle få smake. Jeg var bortpå og sugde og slikket på brystene hennes, kjente vortene stivne i munnen min, visste at nervetrådene fra brystene sendte de aller kåteste signaler rett ned til klitoris. Snedig system det der egentlig - vi menn vet slikt og setter stor pris på det.

Hun løftet bena opp, men det var nok litt slitsomt å sitte slik. Jeg holdt det høyre for henne – ba ham om å holde det andre. Han fisket frem et kondom og tredde det på. Så brukte han pikken til å massere rolig opp og ned på klitten hennes, og jeg så hvor våt og klar hun var, og at det formelig rant av henne. Da han sakte og bestemt presset den digre pikken inn i henne – helt til bunns sa hun ingen ting, bare et par hikst hørtes. Noen lave klynk også, tror hun forlot virkeligheten der og da. Øynene hennes var åpne, men hun så ikke – bare følte.

Han pulte henne rolig inn og ut – inn og ut, varierende hastighet. Hun var allerede godt på vei mot saligheten. Hånden hans var nedpå og masserte klitten mens pikken masserte henne innvendig. Jeg tenkte at den nok masserte G-punktet også, han tok henne liksom litt sånn nedenfra og oppover så pikken ble presset mot det. Alt annet hadde hun glemt: Oss som hadde pult henne ikke lenge før, orgasmen hun hadde hatt, alle menneskene rundt oss, lyset, musikken, stedet – alt! Å se dette på kloss hold gjorde meg skikkelig kåt også, men sterkest kjente jeg gleden av å se henne slik.

Utrolig nok tok det bare noen minutter før hun begynte å riste og skjelve og komme med lave godlyder som signaliserte hva som skulle skje.
Han og jeg så på hverandre, jeg la høyrehånden på korsryggen hans og presset på. Han var ikke tung å be, økte takten og trykket. Og hun kom – igjen og igjen ristet og skalv og så sprutet hun i nytelse så vi måtte holde henne litt godt fast på barkrakken. Hun var helt borte - han så stolt ut. Med god grunn, tenkte jeg.

Det gikk et par minutter, så kom hun tilbake til kloden vår. Deilige, kåte, aldeles nypulte og ny-orgastiske venninnen min – hun smilte og så på oss med latter og overraskelse i blikket. Ikke flau, bare overrasket av hvor heftig det hadde vært. Jeg følte meg faktisk stolt over å kjenne en så deilig og flott kvinne. Litt rar, men god følelse. Egentlig helt nytt for meg.

Hun så seg rundt og innså at hun nettopp hadde latt seg pule og hadde fått orgasme der og da, i full offentlighet! Vi så at hun bearbeidet disse litt overaskende fakta, men hun tok seg fort inn igjen. Ikke så mye prat mellom oss nå heller, annet enn litt småfliring og komplimenter til henne for en fantastisk og superdeilig forestilling. Tilsynelatende hadde ingen andre sett eller brydd seg om hva som skjedde der på barkrakken i kroken. Stedet er veldig greit sånn sett. Ikke lenge etterpå gikk vi ovenpå igjen.

Vel, det er en første gang for alle ting. Kvelden på klubben var enda ung, men hva som skjedde ikke lenge etterpå er en annen historie.



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.