Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 28-04-23, 17:45
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Tråder før har spurt hva du gjør på pornoforum osv, men hva betyr egentlig forumet for deg? Er det bare et sted å flørte og kikke på bilder, eller er det som for meg, at det dreier seg om en sosial arena utenfor det «vanlige» livet? For meg er det et sted hvor man iblandt kan gjemme bort, eller legge litt alvorlig hverdag til side og bare suse trivielt, men også et sted som man iblandt kan legge frem noen av de dypere tankene sine, og få andre perspektiver og søke forståelse for andre verdihensyn. 

Noen ganger blir jeg frustrert pga forum, men mange ganger kan jeg også ta med meg både smil og latter herfra. 
Kjenne at en tilbakemelding man har fått treffer litt godt i selvfølelsen, eller at man har kunnet bidra i stort eller smått som andre har luftet fra sitt liv. 

Stadig skjer noe irl som får meg til å relatere til eller tenke på noen her inne. Så NT er med meg, selv når jeg ikke glaner på denne skjermen☺️

Det finnes 3 typer fugl.

pipi-pip, gakk-gakk og ørn

Profilbilde Lexy VIP ID-Verifisert 28-04-23, 17:50 Lille
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 39 / 0 / 0

NT har betydd så mye for meg🙏🏻🙌 jeg kom inn med så mange fordommer og masse annet rart, de er borte. Sådan har jeg blitt et nytt menneske på det seksuelle plan 🙌🙌 

Har møtt noen fantastiske folk her inne også❤️ 

Bruker alt for mye tid her inne da ha ha men det er jo fordi det er gøy og fordi man har noen spesielle å prate med også ikke minst ☺️ 

og du raffen var blant mine første venner her inne og du er en kul, oppegående kar 🙌☺️☺️ 


«Mer Lexy?  join Lexy’s fanclub gruppe «😘😇 

Lexy’s fanclub gruppe
For women, the best aphrodisiacs are words. The G-spot is in the ears. He who looks for it below there is wasting his time.

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 28-04-23, 18:02
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lexy

Og slike ord er det jeg mener som gir meg varme og smil utover livet her inne🥰 Takk😘

Det er ikke mange jeg prater med hver dag eller hver uke her, men vi skriver hele tiden i samme fellesskap så vi har kontakt likevel. ☺️

Det finnes 3 typer fugl.

pipi-pip, gakk-gakk og ørn


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stramkar ID-Verifisert 28-04-23, 18:07
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

NT på lik linje med NP er et oppløftende innslag i hverdagen👍🏻 Spennende og reflekterte diskusjoner…til den grad det ikke sklir ut :p Morsomme utspill og et ikke dømmende miljø, med unntak av noen stjerneskudd til tider haha

Trivselen er stor når tråder leses, historier fortelles og forståelse med gode og dårlige råd gis. Tross mye glede, er dessverre NT med å forsterke noen usikkerheter som gjør det vanskelig å utfolde seg. Har truffet noen fra NP som også er her, hvor en er tilfellet beskrevet over. 

Alt i alt da, har rådene som er gitt i flere tråder åpnet sinnet og det gode miljøet her gjør at en ikke vil forlate NT. Alle her er så gode på sin måte😊😊 opplevelsene man har hatt vil alltid huskes til det gode😏

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 28-04-23, 18:20
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Nakentid og forsåvidt nakenprat når det eksisterte er for meg hvertfall ett sted hvor min Exhibitionistisk side får lov til å utfolde seg fritt..



Profilbilde Kluten 28-04-23, 18:53
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 8 / 0 / 0

Det har blitt ett fristed,  hvor jeg kan spørre om det jeg lurer på av seksuell karakter. Ett sted hvor jeg opplever åpenhet, ganske fritt for fordommer. ett forum som oppleves trygt(for meg).

Har møtt folk her som jeg har meningsfulle samtaler med. Folk jeg har åpnet meg for, på måter jeg sjelden har gjort. Har brutt en del barrierer mentalt.  Alt i alt ett sted jeg trives, som er nyttig for meg på ulike måter. 

Bare titter

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Slettet bruker 28-04-23, 19:03
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Veldig bra spørsmål det Raffen.

I likhet med Lexy var jeg også ganske reservert i å bli medlem i en slik forum. Jeg visste alltid at jeg var litt mer en gjennomsnitt interessert i seksualitet, å utførske, å dele erfaringer og meninger rundt dette men manglet en platform der jeg kunne være sammen med likesynende, å være meg selv.

For meg NT er egentlig et sted jeg føler "hjemme" på en måte, jeg kan snakke åpent og fri vel vitende at jeg er ikke alene her. Det er et slags veldig hyggelig og positiv felleskap hvor jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker både her inne men også IRL, noen jeg anser som gode bekjentskap jeg ønsker å treffe fremover for en kaffe, øl og mye prat. Det å være sosial med folk man har noe tilfeles sammen gjør det mye lettere for meg å åpne mer og være helt meg selv. En del av mine behov til å treffe folk, være sosial, åpen, få og gi oppmerksomhet, småflørte osv blir møtt her inne. Det gir en god følelse som igjen gjør det helt naturlig for meg å sjekke her inne flere ganger i løpet av dagen og se hva gjør "gjengen" nå? Vi er mange ulike mennesker her men vi er mange som er ganske like og. 

Det må da ikke legges skjul på at det å få litt positiv oppmerksomhet av alle slags i dette felleskapet her inne har bidratt veldig positiv på meg både som et menneske men også som en mann. Denne type oppmerksomhet gir jeg selvsagt til andre også og håper den har samme positiv virkning 🙂. 

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.
Tagget brukere:
Lexy
Profilbilde Nice but naughty 28-04-23, 19:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Først og fremst er NT en sosial plattform der jeg har blitt kjent med fine og spennende folk, på en litt annen måte enn jeg ville gjort på andre arenaer. Liker muligheten forumet gir til å snakke om alt fra sex til å få gode hobby-tips! ☺️ Synes det er interessant å få andres perspektiv på ting, og å delta i diskusjoner på forumet, men trives best her når det er litt tant og fjas innimellom det seriøse.

Føler jeg har blitt mer åpen og mindre fordomsfull. Jeg har også blitt bedre til å ta til meg komplimenter, og setter mer pris på fine tilbakemeldinger 🥰 Tror til og med på det hvis noen sier at de faktisk synes jeg er litt ålreit 😉

Nå var det faktisk du som dro meg inn på NP, og jeg er jo takknemlig for det 😉 (håper ikke du får mange klagemeldinger i innboks nå! 🙈) Har vurdert min eksistens her inne flere ganger, av flere ulike grunner, men så er jeg her fremdeles- så det må vel betyr vel at jeg trives, selv om det til tider er en "titstyv" 😂

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde june 28-04-23, 20:09
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Det betyr svært lite nå om dagen.. er her mest i tilfelle det skulle dukke opp et mirakel.. stort sett er jeg bare innom for å se om jeg har fått melding.. og svare.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.