Profilbilde memoreks Trådstarter 20-06-22, 20:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

- Kjør inn til siden på plassen der borte.

Politimannen vinket tydelig med skiltet… det var bare å ta det pent.

Søren også. Litt for fort igjen. Tredje gangen på bare et halvt år. Dette ble for dyrt. Men det var plent umulig å holde 50 på denne strekningen. Den var altfor rett og fin og … i det hele tatt. Det nytter ikke det her. Hva var det sist. 3000 i bot, nei 5000. Fy fela, 5000 ut av vinduet.

- Kan jeg få se vognkort og førerkort takk.

Politimannen bøyde seg og ga tydelig ordre gjennom det åpne vinduet.

Han var ung, velbygd og myndig. Men han hadde også et godt smil.

Det gikk vel i forteste laget det der unge dame.

Unge dame… han var passe frekk. Han visste utmerket av jeg var minst 10 år eldre enn ham. Jeg kjente ham nok igjen, og jeg vet at han kjente igjen meg. Jeg hadde vært vikar på gymnaset da han gikk der et par måneder. Og det var flere av de unge guttene den gangen som hadde kikket mer enn en gang på den unge vikarlæreren. Vel, jeg hadde ikke lagt skjul på at jeg likte det heller. Tvert om. Det var mange 17 åringer som kom inn fra toalettbesøk med røde kinn, etter at jeg hadde undervist dem temmelig tett i matematikktimen. Den lyshårede Andreas Karlsen var en av dem jeg hadde likt godt og han hadde altså blitt politimann i løpet av disse årene. Ja ja…. Da var det kanskje en mulighet likevel…

- Frøken Svendsen… er det deg.

Han lot som han ble overrasket, men jeg hadde allerede sett at noe vokste foran på uniformsbuksen hans. Han hadde ikke glemt altså…

- Omforlatelse konstabel, sa jeg. Omforlatelse for at jeg kanskje kjørte litt for fort.

Samtidig tok jeg tak i glidelåsen på buksen hans og trakk den forsiktig ned. Jeg fortsatt å snakke litt langsomt, men i en angrende tone.

- Jeg var virkelig ikke klar over at det var gjort om på fartsgrensen her, herr konstabel.

Unge politikonstabel Karlsen sto helt stille og fingret med vognkortet og førerkortet mitt.

Nå hadde jeg glidelåsen helt nede og fikk skjøvet kanten på trusen nedover forbi det allerede blodsprengte lemmet hans. Åhhh så flott den var. Jeg tok tak i den med fingrene på venstre hånd og løftet den ut gjennom buksesmekken. Lang og ganske tykk var den også. Og forhuden var allerede trukket bak det rødlilla kukkhodet.

- Istedenfor å snakke noe mer, puttet jeg kukken hans i munnen som det skulle være en iskrem. Jeg slikket og sugde og nøt det umiddelbart, og jeg kjente også at unge konstabel Karlsen måtte enda litt nærmere bildøren min… om det var mulig.

For en deilig kukk han hadde. Jeg runket den litt og slukte den igjen. Det måtte gå ganske fort dette. Han var ikke alene på fartskontroll og vi sto bare 40 -50 meter unna de andre bilene og konstablene.

- Åhhhhh…. Ahhhh… fy…åhhh.

Det gurglet i halsen hans og jeg runket ham fortere nå.

Pikken hans gled inn og ut av munnen min og jeg holdt tak i ballene hans med venstre hånd mens jeg runket ham med den høyre. Kjære… åhhh . kjære deg… åhhh det går snrt… åhhh fy dfaa… åhhh deilig det der er såååå deilig fytte… åhhh.

Han stønnet og pustet. Jeg runket fort og intenst nå. Jeg beit litt forsiktig i pikken hans og kjente at han spente alle musklene i i rygg og rumpe. Plutselig kom han. Som et skudd fikk jeg hele ladningen i munnen og halsen. Han gurglet halvhøyt og sæden flommet over og rant ut av munnviken min. Jeg fanget opp noe av det med fingeren og løftet ut den ene puppen så jeg kunne smøre den inn med sæden hans.

-Åhhh fy søren… det var… åhhh hjelpe meg..

- Er alt i orden konstabel, spurte jeg. Jeg rettet på BH’en og tørket meg i munnviken etter å ha svelget resten av spermaen hans. Den smakte salt og godt.

-Neiiii… ehhh. Neida. Alt i orden svarte han og forsøkte å lukke smekken. Det var bare en rutinekontroll. Alt i orden her. Her er førerkortet og vognkort. God tur videre….

- Takk skal du ha Andreas… takk skal du ha!... Fortsatt god vakt.



 Tekst: Memoreks

Profilbilde oslomann1961 22-04-24, 18:52
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

morsom historie

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.