Profilbilde Slettet bruker 21-05-23, 21:03
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Utgangstanken min er at når man snakker om treff mellom to personer avtalt her inne er snakk om seksuelt motivert. Ikke nødvendigvis pulings, bare seksuelt motivert… 

Men dette er altså tanken som ligger der som en default, så har enhver relasjon sin egen utvikling… Jeg forventer å ha chattet nok i forkant med en person jeg skal treffe, at vi begge vet hva som er intensjon og aktuelt. Jeg vil jo ikke forvente sex hvis jeg f.eks tar kontakt med prudence, og alt vi har snakket om er akvarium, og avtaler å møtes for akvariumsprat. 

Om man også prater om sex generelt, vil jeg ikke tenke at et treff er for annet en prat og hygge. Men om man derimot begynner å snakke om sex, og hva man kunne tenke seg å gjøre med hverandre, da vil det nok begynne å bli noe håp eller forventning. Men selv der bør man ha klar dialog om nettopp dette. Hvis det da blir «Møtes på plaza hotell, jeg booker rom» da er forventningen helt klart der. Men «alle» skjønner at om man ikke har møtt hverandre før, så kan det likevel være feil i det øyeblikket man møtes. 

Sex blir aldri noe som kan kreves bare fordi man har avtalt treff.. alle parter kan når som helst ombestemme seg. Selv også midt under akten kan man si stopp. Det skal og må være noe alle respekterer.


Det finnes 3 typer fugl.

pipi-pip, gakk-gakk og ørn

Tagget brukere:
prudence
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Agder Arendal
Kjønn: Par
Rating: 38 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Helt enig, MEN det er lov at snu. Hvis det ikke hva som forventet. Båda parter kan det.  Men det er jammen ikke ofte det skjer :)

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 23-05-23, 17:32
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Etter å ha lest denne teksten så fikk jeg lyst på Pils av en eller annen grunn 🤔


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Koobcam 30-07-23, 15:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Gitt forumets navn, innhold og natur, så betyr "treff" for min del sextreff. Har man forventninger om noe annet bør det spesifiseres, f.eks "kjemitreff". Nå møter jeg ingen uten å ha sett bilder først, og her inne er det jo stort sett nudes/utfordrende antrekk det går i. Har man slike bilder på et sexforum og avtaler treff, synes jeg det er litt merkelig å forvente en kaffekopp eller en rusletur i skogen uten muligheter for noe mer. Ikke at det er noe galt i det, jeg har selv vært på kjemitreff, men da bør det altså klart og tydelig avklares på forhånd.

Unntaket er (eller bør være) når man har skrevet i profilteksten at treff er uaktuelt, men allikevel...folk er ikke alltid så opptatt av sånt der de sitter med pikken i hånda. En liten påminnelse skader aldri.

Profilbilde Sissyslave 31-07-23, 02:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Godt spørsmål!

Har kjøpt noen truser in på her og ser etter de som bor i samme område som meg da jeg liker personlig levering. Tar stort sett bare kontakt med de som spesifikt selger truser og andre ting (og mange presiserer at de ikke gjør treff). Jeg er alltid høflig i kontakten og prøver aldri å lure inn setninger med doble betydninger for å lure til meg noe ekstra. Ser på meg selv som en ryddig og seriøs kjøper (prøver å avklare mest mulig i forkant for å unngå misforståelser).

Når jeg spør om personlig levering siden vi er i samme område (Bergen eller Stavanger), så har jeg ofte fått noen krasse og tildels sure svar om at de ikke gjør treff. Fra min side er ikke en personlig levering et treff i salgssammenheng. Er det meg som er helt på bærtur her?

For ordens skyld - jeg kjøper ingen former for treff 🙈🙈 Er kun ute etter ferske truser, haha.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.