Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 30-05-23, 00:37
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Ville bare dele en erfaring fra i fjor på Svartkulp, på de som er usikre på om de skal ta turen. Jeg har bodd i hovedstaden i fem år, og angrer for at jeg ikke fant dette stedet tidligere, et sted hvor det er greit å være kåt når man soler seg naken. Selvfølgelig det er ikke en del av det naturismen står for, men da kan man ta seg en tur på den heterofile delen av stranden hvor det ofte er veldig rolig. Dersom man dog sniker seg lenger inn i skogen, så får man seg en flott overraskelse, særlig på varme sommerdager. Jeg vil beskrive meg som en binysgjerrig person, som for det meste liker damer, men jeg nyter svært godt når folk ser på meg naken uansett kjønn. På svartkulp kunne man møte på alt som var unge damer med flotte bryster og kropp, eldre damer og par som koste med hverandre eller binysgjerrige og homofile med varierende størrelse på utstyr og trenthet i kropp. Jeg ble helt hektet, og gikk opp dit for å se hva som møtte meg mange dager i uken. En gang lå jeg foran tolv knallharde kuker som så på meg kose med meg selv oppå en kampestein, og det endte med en svær sprut. En annen gang lå jeg like bak et eldre par som lot meg få komme nærmere, hvorav konen runket på min og mannen sin kuk til vi sprutet, og de nøt dette til de grader. En siste gang så møtte jeg på en som jeg hadde sett der de fleste gangene jeg også hadde vært der med utrolig stor kuk, og vi satte oss ned ovenfor hverandre og runket, vi hørte at det var noen på vei inn på stien, men vi klarte å skynde oss å sprute begge to før de kom og fanget oss. Det var utrolig pirrende, har bare sett han mange ganger og nyter synet av det utstyret hver gang, men jeg har respekt for alle som er der og deres anonymitet. Men det føles virkelig som man trer inn i et helt annet land, hvor man kan utforske sin nysgjerrighet sammen med andre, uten at man skal føle seg helt rar. På den annen side så føles det selvfølgelig merkelig i etterkant av da man har sprutet, slik som det gjør for de fleste, men jeg vil anbefale alle som har en nysgjerrighet om hvordan det er å være der, til å dra opp for å besøke stedet på en varm sommerdag, både kvinner, menn og par. Ha en flott sommer!

Profilbilde Stramkar ID-Verifisert 30-05-23, 01:06
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Svært pirrende å lese opplevelsen din!

Er fra hovedstaden og brukt Sognsvann hyppig til trening, men har aldri gått til fristranda på svartkulp. Er i hovedsak ikke sjenert, men er en redsel å utfolde seg grunnet mye i fortiden. Har tatt små steg og erfart masse de siste årene en bare drømte om på ungdomsskole og vgs. Åpen og fri, stolt over det jeg kan vise til så svartkulp skal oppleves! Håper det blir i år med likedan opplevelser :)

God sommer!

Profilbilde Trønderleken 30-05-23, 16:17
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Er det så stort der oppe, og med strand? Trodde det bare var en liten kulp jeg....


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 30-05-23, 16:29
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Bodde jo 4 år i Oslo i min tid å hadde aldri hørt om plassen, men det var jo i internetts spede barndom med modem og greier.

Kanskje like greit jeg ikke viste om plassen, hadde jo sikkert "flyttet inn" 😅

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 30-05-23, 19:40
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Trønderleken

Det er relativt stort, og når du kommer til den første kulpen så må du gå over en trestamme og over på andre siden inni skogen. 

Profilbilde Beverpelsern 30-05-23, 22:17
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Kulpen er jo et mindre oppdemt tjern. I følge klikking i kartet så er det nokså nøyaktig 1.5 km å gå rundt på sti.  Ingen strand, bare variasjoner med noen få områder med gress, noen svaberg og steiner, eller så er det skogkledt og myr og sivkanter.

Noen områder innover ved vannet innerst og i skogen det hender det foregår litt action tror jeg. I enden ved demning så er det mer vanlige familiefolk og naturister så lurt å ta litt hensyn..  Veldig ålreit å bade som regel. Noen fisker også. Så litt blanding av folk. Mener å huske at på np så hadde en eller annet tegnet et slags kart av hva slags folk som pleide å påtreffes i det og det området med tanke på muligheter for action. Men som sagt så er det også helt vanlige folk som kommer tuslende også for å bade og nyte sol. Sjekk kontaktannonser og grupper så hender det enkelte legger ut beskrivelser.

Livet er best ute'n klær

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert 30-05-23, 22:58
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Ja det kartet burde man tatt vare på. Jeg lagde også ett enkelt ett en gang. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Profilbilde Nysgjerrigpar8287 02-06-23, 16:03
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Er det stort sett bare karer å finne rundt Svartkulp? Evt hvor er det størst sannsynlig å "gå på" ett par som er ute å koser seg i naturen på fine sommerdager?

Profilbilde Nysgjerrig 72 02-06-23, 16:23
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nysgjerrigpar8287

Ta til venstre når dere kommer til demningen, den første stranden dere kommer til er «hetero». Par ligger ofte der og koser seg, evt litt inn i skogen bak stranda. 

Profilbilde Par8788 VIP 02-06-23, 16:25
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nysgjerrigpar8287

Kanskje dere møter oss der eller en annen plass 😃

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.