Profilbilde Dinkoppte ID-Verifisert Trådstarter 03-06-23, 11:38
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Jeg ser mange eksempler på modne kvinner og par som tiltrekkes av betydelig yngre menn. Noen ganger kan kvinnen eller paret være 50+ og søke menn på rundt 25 år. Det høres spennende ut, og jeg tenker på meg selv i retrospekt  som 25-åring at dette ville vært en utrolig spennende erfaring. Men så har jeg også sett tilfeller her inne hvor modne kvinner søker unge menn på 18-19 år. Og da tenker jeg; er ikke det en veldig stor forskjell i modenhet - rent mentalt? Hvilke refleksjoner gjøres på dette, og hvilket ansvar føler den «modne» på at partneren de søker har betydelig mindre livserfaring enn dem selv og kanskje ikke er på samme bølgelengde intellektuelt og mentalt?

PS! Jeg har ikke fordommer mot dette, kun spørsmål, og kan komme til å se det som berikende og interessant dersom spørsmålene mine oppfattes gammeldagse og dumme:)

Profilbilde Slettet bruker 03-06-23, 16:17
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Hææ?


Jeg må visst begynne å lese kontaktannonsene.

Jeg synes ikke du stilte noe dumt spørsmål her. Også jeg vil gjerne vite hvorfor godt voksne mennesker søker sex med tenåringer. 

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 03-06-23, 19:05
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Jeg vet jo hvorfor mange par ser etter yngre, men 18-19 år hørtes i grunn litt voldsomt ut når man selv er +- 50 år.

Not my cup of tea i mangel av bedre ord 🤔


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Ulvifåreklær 03-06-23, 19:12
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Tromsø
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Mitt inntrykk er at dette ikke er så vanlig, men jeg har selvsagt ikke sett alt. Andre vei, derimot har jeg inntrykk at mange unge gutter som sender melding til voksne damer. 

Ikke opptatt av Rødhette

Profilbilde Missred ID-Verifisert 03-06-23, 19:46
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Tenker man på mental kapasitet når det bare er sex? 🤷‍♀️ jeg er av de som går nedover i alder heller enn oppover (jeg ligger i midtsjiktet så ikke heeeeelt relatert til meg nødvendigvis), men for min del handler det om en annerledes type sex enn med jevnaldrende 🤷‍♀️ jeg har hatt bucketliste på alle alderstrinn også, så for de yngste jeg har knulla så har det basically vært bare et hakk i stolpa heller enn at det tenner meg med ungdommer 😂

Når det er sagt så har jeg en 19åring til kollega, som er jævli kjekk, han er åpen og uten så mye fordommer, og hadde han gjort mine krav og vært int i eldre damer så hadde han lett vært et hakk han å, men da basert på hvordan han er, ikke alderen lissom 😂 

Jeg er aldri den som kontakter eller søker tenåring/tidlig 20 åra, føler at mitt aldersansvar er å være en som ikke påvirker en mindre utvikla hjerne 😅 sjøl om jeg kjenner til flere i 50åra som har like stor mental kapasitet som en tenåring 😂 

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Liebherr VIP 03-06-23, 20:16
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Missred

Godt sagt🤗🤗🤣🤣

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Anvesana 04-06-23, 10:20
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi alle har ulike preferanser, enten det er alder, utseende eller type sex. Hvorfor er det verre for en 60-åring å tenne på sex med en 18-åring enn en slank og atletisk 20-åring som tenner på en overvektig 30-åring?

Det er ikke alle her inne som er ute etter den mentale biten, men kun sex. I tillegg kan det være 50-60-åringer som vil ha den mentale biten til en 18-åring. Umoden, enkel, frigjort etc. Det er heller ikke sikkert den aktuelle 50-60-åringen har så stor mental kapasitet. Mest alt tenker jeg det handler om det fysiske. Den unge kroppen. Den uerfarne tenåringen. 

Kanskje 50-60-åringene er lei av å ha sex med jevnaldrende. Vil prøve noe nytt. 

Profilbilde Dinkoppte ID-Verifisert Trådstarter 04-06-23, 10:27
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Missred

Du er ikke 50+ såvidt jeg kan se😉

Skjønner bucketlist-greia:) 

Jeg vet at 18-åringer kan være smartere enn 50-åringer og ha vel så bra «mental kapasitet». Det er ikke det jeg siktet til, men modenhet, og hva man tenker om det å ha sex med tenåringer når man selv er mer enn dobbelt så gammel. Det fører med seg et visst ansvar for hva man tar ungdommen med på, særlig når man i tillegg er et par. Det er noe asymmetrisk i en sånn relasjon, tenker jeg. 

Profilbilde Missred ID-Verifisert 04-06-23, 10:33
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Dinkoppte

Jeg har igjen noen tiår på det ja, men ser ikke for meg at det med alder endrer srg for min del. Kommer nok alltid til å heller gå yngre enn eldre på sexlivet ☺️

Nei, blir samme med 50 årige menn som skal ha tenåringsfitte det 🤷‍♀️ 

Har forsåvidt opplevd mer respekt fra en 18 åring enn 50 åring, så modenhet er vel relativt I guess 😅 man er ikke automatisk mer moden som godt voksen enn ungdom 😊

Tenker at sålenge alle parter samtykker og er klar over hva som er forventa så går det bra ;) 

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Dinkoppte ID-Verifisert Trådstarter 04-06-23, 13:01
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anvesana

Jeg sier ikke at noe er feil, men når man er et par på 50+ som søker sexpartner på 18 år, så lurer jeg på hva man tenker om denne forskjellen, eller om det ikke er noe man reflekterer rundt i det hele tatt. Jeg forstår tiltrekningen og spenningen ved det. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.