Profilbilde Par23 Trådstarter 08-06-23, 07:32
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi Har veldig lyst til og prøve dogging, men åsen fungerer det egentlig, er det noe spesiell plass i nærheten av telemark/viken/oslo ? 

og hvordan vite at det er aktivitet der før man eventuelt drar osv, er det mest bi menn på sånt heller er det vanlig med andre par og kvinner osv ? 

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 08-06-23, 12:21
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Ikke mitt område av ekspertise, men Sognsvann er vel det vanligste stedet i Oslo, vil jeg tro. Dessverre er den eneste aktiviteten jeg har hørt om fra kvinner når de deltar aktivt selv. Har heller aldri hørt gutta fortelle om at de har møtt noen damer der, utenom ved avtale og i den setting at hun er midtpunktet.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 08-06-23, 12:34
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Altså, nå har jeg aldri overvært et dogging treff, men har jo sett det noen ganger på, ehh, pc'n 🙄


Men det er jo forskjell på avtalt dogging treff og spontant dogging treff, i begge tilfeller så bør det jo skje litt avsidesliggende så ikke utilsiktede plutselig dukker opp, sannsynligheten for at tante Olga som lufter bikkja hiver seg med er vel i realiteten fryktelig liten.

Men om dere stiller dere opp i et kjent området hvor fruen "bjudar" på, så vil det komme frem luskende menn med pikken i hånd, mannen i paret bør nok holde kontrollen slik at ikke noen blir litt vel ivrige, når den første setter i gang så vil nok resten straks komme nærmere å klår litt før man stiller opp etter tur, har dere kondom krav så er det jo nettopp der mannen bør følge opp.

Det blir jo i grunn det samme som ved biltreff hvor man har kupé lyset på, og om man ønsker å invitere så ruller man ned vinduet.

I Norge så har jeg forøvrig egentlig fått inntrykk av at det stort sett er menn som driver dogging med menn, men det er fremdeles noe bil dogging sånn her og der,  og jeg har fått med meg at noen par er aktive ved Sognsvann så det er nok en plass man kan vurdere.

I Trøndelag så har jeg ikke hørt om slik aktivitet det siste 10 året selv om det muligens forekommer? 

Men for et par så er det nok fryktelig enkelt å få til et treff, om man går inn for det, både i skogen og i bilen 🙂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.