Profilbilde Superduper1 Trådstarter 13-06-23, 03:15
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Noen av dere her inne som er mest opptatt av og lytte til hva kvinnen liker i sengen ? Og som behandler henne med respekt  bare gjenerelt lurer 😊

Profilbilde Reodori100 13-06-23, 04:10
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg tror faktisk det er mer utbredt enn den generelle oppfatningen tilsier. Har absolutt intet grunnlag eller fakta som forsvarer påstanden, men konkluderer utelukkende på egen oppfatning. Det er nok flest av de menn som ikke gjør det, De skjønner nok ikke spørsmålet heller..... Men basert på det jeg snapper opp i fora som dette og andre steder, så er jeg overrasket over hvor mange menn som i hvert fall påstår at de setter hennes glede først.

Basert på meg selv, så har jeg tro på at det er sant. Om det er 10, 20 eller 30 prosent som har dette som "grunnstein", er umulig å vite. Men jeg tipper det ligger i det intervallet et sted. Som du sikkert skjønner, så er jeg der selv. Her er det viktig å skille mellom de som faktisk mener det og de som sier det fordi det er det "riktige" å mene. For meg er det faktisk avgjørende for min glede/nytelse at partneren har det godt. Selv om det selvfølgelig er positivt for henne, så er dette vel så mye snakk om min egoistiske tilfredsstillelse. Får jeg ikke respons eller klarer jeg ikke å finne det som funker for henne, så har jeg heller ikke glede av sexen.


Profilbilde Agilis 13-06-23, 07:23
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg gjør det, men skjønner godt at det er utfordrende for det sies lite om hva og hvordan hun liker det. Jeg har spurt hvordan andre menn er og i de fleste tilfeller sier de mannfolk er stort sett bra unntatt noen få. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 13-06-23, 07:45
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det er jo det som er mye av triggeren når man har sex, partners nytelse. Utfordre, og lytte og føle på responsen. Slett ikke all kommunikasjon er verbal. 

Jeg blir litt trist når slike spørsmål dukker opp da jeg tror de aller fleste menn forsøker så godt de kan å tilfredsstille hennes lyster og velvære, men det finnes sikkert døve gjøker også🤪

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 13-06-23, 08:42
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Min opplevelse; når jeg en sjelden gang velger og treffe noen, for sex, så er jeg tydelig på hva jeg liker. Ignoreres det…, så kan jeg lett avbryte det hele før han får komme og faktisk reise. Jeg er IKKE en tømmestasjon på noen måte. 

Mange menn misforstår det der når de blir kåte og bare ønsker utløsning. De få som er verd å ha sex med som er lydhøre… de er det desverre få og langt i mellom. 

Mange som spør hva en kvinne liker…, og så ignorerer det helt. Blir som å runke en mann eller å suge han. Ingen mann liker dette likt. Da er det viktig å bruke ørene godt. Høre etter og se pust som endrer seg etc.  På den andre siden…, finnes flere menn som er ‘døde’ i sengen og. Værste som er når en mann ikke gir lyder eller uttrykker lyst. 

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Profilbilde Kluten 13-06-23, 08:51
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 8 / 0 / 0

Jeg tror jeg er flink å lytte.. har vært med samme dame i ca 20 år. Og man tror jo at man da kan/vet alt.. men det er nok alltid noe nytt å lære. Så vi prøver å snakke om sex jevnlig,  ikke dype store samtaler hver gang.. men det er på bordet,  da blir d lettere å evt ta opp ting som savnes, rettes må etc  når samtale allerede er oppe.. 

Så ja, jeg tror jeg er god til å lytte, og få med meg hva som funker og ei. 

Kommunikasjon er limet i ett godt sexliv imo. 

Bare titter

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 13-06-23, 09:01
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Det er nok mange menn som legger kvinnens nytelse i førersetet siden vi menn som regel kommer i mål uansett.

Jeg har egentlig tilgode å bli fortalt om en kvinne liker det og det eller gjøre sånn og sånn under akten uten at det betyr at jeg er guds gave til kvinnen,  jeg kan snakke med kvinnen å vite hva hun liker,  og selvsagt så leser man situasjonen og responderer deretter,  men samtidig så kan man ha sex som omfatter rett og slett en "quickie", og da er det jo som oftest en kjapp utløsning man er etter.

Umulig å gi et fornuftig svarepå om "finnes det menn som" fordi vi alle vil jo påstå det.

Men dette med å respektere kvinnen og hennes nytelse, vel, jeg vil egentlig si det så enkelt som at, er det en mann som viser respekt i hverdagen så er han etter alle solemerker også respektfull i sengen, er det en mann som er arrogant og ekkel i hverdagen så er han sannsynligvis også arrogant og ekkel i sengen.

Selvsagt finnes det avvik på min veldig enkle konklusjon, men jeg personlig mener det godt kan brukes som en grunnregel  🤔

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 13-06-23, 09:29
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Skien
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Her kan jeg bare svare for meg selv. Kommunikasjon er like viktig som det å ha sex, uavhengig om det er med en fast partner eller en sjelden gang ons. 

For meg er det en selvfølge å spørre og snakke sammen for at det skal bli en best mulig opplevelse. 

Det skal være trygt og godt  å fortelle om sine fantasier, preferanser og hva man liker :)


Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Elektriker97 ID-Verifisert 13-06-23, 09:39
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Superduper1

Jeg er nok sånn av natur at jeg ofte setter andre foran meg selv, det gjelder nok i senga også. Så svaret er nok ja. 

Profilbilde Vintern 13-06-23, 10:15
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Trøndelag Tydal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Superduper1

En må jo selvfølgelig finne ut hva damen liker å behandle henne med respekt .

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.