Profilbilde Panseksuell1986 Trådstarter 13-06-23, 13:10
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En varm sommerdag og jeg var på jobb. Jobben min utfører jeg i uniform og jeg vet den har en effekt på både kvinner og menn. Denne dagen var det en meget sjarmerende eldre herremann som jeg var i kontakt med igjennom jobb som eide en hytte og hadde ting han trengte hjelp med. Han var hyggelig og smilenede men hadde også et lite glimt i øyet hver gang han så på meg. 

Tingen jeg måtte hjelpe han med krevde at jeg bøyde meg og sto på alle fire, og når jeg bøyde meg ned så ser jeg at han sjekker ut rumpen min godt og lenge. Når jeg reiste meg igjen så jeg at han hadde en ståkuk i shortsen. 

Han prøvde og skjule den men det gikk ikke så bra, han begynnte og stamme og peke ut mot skogen utenfor hytten: Ser du de grantrærene? De er så store jeg må få dem ned…» . Jeg skjønnte at han var flau og jeg ville ikke gjøre han mer flau så jeg jattet med. 

Jeg forsatte med arbeid men han gikk ikke vekk, han hengte rundt der jeg jobbet. Vandret rundt litt før han satt seg ned i en Stressless.  Spurte meg om litt av hvert, før han spør: Er du i et forhold?» Jeg svarte «nei ikke for øyeblikket, singel som bare det» svarte jeg tilbake med et smil og et lite blunk. Det var tydeligvis nok til og gi han selvtilit til og stille neste spørsmål: Liker du menn eller kvinner?»

«Jeg liker begge deler så lenge det er en god kobling» svarte jeg. 

Jeg hørte han begynnte å puste tungt bak meg før han sier: Har du vært med mange menn?» 

«En del, ikke kjempe mange. Men jeg har god erfaring» svarte jeg. 

Nå pustet han enda tyngre. Og når jeg snur meg sitter han i stolen forsatt påkledd men han hadde en ståpikk som holdt på og sprenge igjennom shortsen. Men denne gangen skjulte han den ikke men bare så på meg mens han pustet tungt. 

Jeg så på den og så på han, også sa jeg med et smil :Vil du at jeg skal ta meg av den der eller? Ser ut som den trenger luft.»

Han så på meg med store øyner, nøler litt, sjekker meg opp og ned før han nærmest skrek i ren opphisselse «Ja!». Jeg satt meg ned og begynnte og massere utenpå shortsen. Han stønnet og gnei skrittet sitt mot hånden mine. Jeg lirket hånden ned i buksen og kjente en knallhard pikk og jeg dro den ut. Den var ikke så lang,  men tjukk og feit og så utrolig bra ut for og være nærmere 70 år. Det rant litt sæd fra tuppen, han smilte litt å sa at og se meg på alle fire hadde gjort han så kåt at han kom litt. Jeg tok kuken hans i hendene og lekte litt med den. Masserte hodet og ballene, runket forsiktig. Han stønnet og vrei seg i nytelse når jeg masserte kukhodet samtidig som jeg masserte ballene. 

«Kan du ikke ta den i munnen?»nærmest tigget han meg om. Jeg hadde ingen problem med det og det var herlig og kjenne den pulserende kuken hans i munnen min. Det tok under et minutt før han stønnet: Jeg kommer!» jeg stoppet å suge og jobbet kuken med begge hendene og det var ikke lenge før jeg kjente den varme sæden treffe hendene mens den eldre mannen vrei seg fram og tilbake mens jeg forsatte og runke han mens han sprutet over alt. 

Vi satt der i et minutts tid så han kunne hente seg inn igjen. Før han snur seg til meg og sier: jeg har vært gift i 40 år og vært skjult bi hele livet. Jeg hadde sex med en mann i 20 årene men det var flaut og stressende, etter det har jeg ikke vært med noen av samme kjønn. Min kone har ikke rørt meg på sikkert 15 år. Også får jeg være med en så flott ung mann som deg?? Dette er jo himmelen! Jeg kommer aldri til og lande fra dette. Så tusen takk!». Jeg svarte at jeg var glad jeg kunne hjelpe og at det sikkert kunne gjentaes om han ville. Han svarte ikke på dette og vi forsatte og snakke litt løst og fast. Han ville gjerne høre om mine opplevelser med andre menn og det gjorde han veldig opphisset. 

Etter og ha delt en del historier så forsto han at jeg likte anal sex. Så han spør: Gjør det vondt? 

«Nei ikke når man blir vant til det» svarte jeg. «Da er det bare deilig!»

Han så litt på meg også sier han; Jeg har aldri prøvd det før jeg. Verken og gi eller ta men det ser jo ganske deilig ut». 

«Og gi eller ta» spurte jeg.

«Ta» svarte han. 

«Vel, gi meg såpe,vann og et toalett så kan vi sikkert ordne det» svarte jeg. 

Han ble helt i hundre igjen, stå kuken var tilbake mens løp rundt i hytten og fant fram ting til meg og viste meg kjapt hvor toalettet var. 

Jeg vasket meg, kledde meg helt naken og gikk inn i stuen og la meg over kanten på sofaen og spredde rumpen ifra hverandre. For et øyeblikk bare sto han der og så på meg mens han pustet tungt. Før han plutselig snappet ut av det og kom løpende over til sofaen der jeg var, gikk ned på kne og kjørte tungen langt opp i rumpen på meg. Det føltes så godt og jeg stønnet høyt. Sånn holdt han på et  minutt eller to før han stoppet og jeg kjente pikkens hans forsiktig presse mot rumpehullet. «Er du klar?» spurte han med en veldig hes stemme. «Jeg er veldig klar» svarte jeg. Og et sekund senere kom det herlige trykket før jeg kjente kukhodet skli inn og vi begge gav ifra oss et høyt stønn. 

Han gikk forsiktig inn og ut og etter noen justeringer så traff han g punktet. Jeg gav han tilatelse til og kjøre på. Han var ikke vanskelig og be og snart kunne man høre klaskene fra hoften hans som traff rumpen min mens pikken hans ble melket. «Herregud, dette er så mye bedre enn en mus» sa han høyt mens han pumpet i vei. 

Det tok ikke lange tiden før jeg kjente at knærene mine begynnte og bli svake. Kuken hans var feit og den masserte g punktet hele vei.  Han var på vei til og gi meg en anal orgasme. Jeg sa til han: Vær så snill, forsatt i samme tempo og akkurat slik og jeg kommer til komme. Å ikke trekk deg ut når jeg kommer»  Han gjorde akkurat som han fikk beskjed om. 

Jeg kom så hardt at jeg fikk nesten ikke puste. Jeg så stjerner og sprutet utover gulv og bordet det var helt fantastisk. Han trekte seg ikke ut og orgasmen min gav han hjelp til og komme i mål også,  så han fylte meg opp med sæd mens jeg forsatt lå på bordet med rumpen i været.

Etter vi var ferdig så gikk jeg og vasket meg og kledde på meg igjen. 

Når jeg kom ut igjen hadde han kledd på seg og satt i godstolen med et smil. «Nå kan jeg dø lykkelig tror jeg» svarte han. «Jeg har alltid lurt på om jeg faktisk ville gjennomføre det om jeg fikk sjangsen å du hjalp meg masse i dag». 

Jeg sa det var ingen problem og at jeg viste at dere generasjon hadde mye stigma rundt det så jeg er ikke overrasket. 

Han takket meg igjen før han sa: Nei, jeg får gå ut og klippe gresset mens du for forsette med det du skal gjøre» 

Vi snakket veldig kort om jobben jeg hadde gjort og at han var fornøyd med arbeidet og deretter var det ikke mer. Herlig opplevelse der to stykker delte noe i en times tid og det kommer aldri til og skje igjen. 



Profilbilde vestvest ID-Verifisert 26-03-24, 17:14
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie ;)

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.