Profilbilde Stiig_ VIP ID-Verifisert Trådstarter 17-06-23, 08:44
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dagbladet skriver om kristne Kristjana som kaster klærne i skogen. Er det noen som har sett bildene?

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 17-06-23, 10:13
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Grei artikkel det. Her er avslutningen.

Kristjana deler sine tre beste tips til kvinner som sliter med eget selvbilde.

1. Gå mer naken hjemme. Se på den nakne kroppen din i speilet, og forstå hvordan den ser ut. Da blir det enklere å akseptere den.

2. Slutt å følg mennesker på sosiale medier som får deg til å bli usikker på egen kropp.
3. Øv deg på å snakke positivt til deg selv. Selv om det er noe du er misfornøyd med, skal du skryte høyt av nettopp det. Med tida vil du bli mer positiv og få det bedre med deg selv.


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Prudence 17-06-23, 12:36
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Sikkert veldig lurt å legge ut bilder som er bak en betalingsmur på denne siden. NOT.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Agilis 18-06-23, 11:23
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Dette er et kjempeproblem i dag og det har blitt et stort folkehelsproblem i tillegg det å sammenligne seg med alle andre og spesielt til de som i tillegg fremstår retusjerte på bilder. Dette må folk slutte med. Du må bare ignorere at andre folk snakker negativt om deg. De gjør det fordi janteloven står så sterkt her hjemme at de selv taler med to tunger. 

Jeg opplever når jeg dater å møte kvinner som er mere en psykiatrisk pasient enn en potensiell partner bare fordi de har lagt vekt på den negativiteten enkelte folk som mener deres stemme er den riktige har blitt formidlet. 

Jeg kan si det er litt morro å konfrontere disse trollene og drar det litt vel langt enkelte ganger. Dette fordi jeg selv sitter i en posisjon der ingen kan skade meg. Men det jeg får har endt i drapstrusler og trusler om konsekvenser når jeg rolig argumenterer for at deres oppfatning er feil og at de taler med delt tunge. 

Jeg må si folk må få gjøre hva de selv vil og ønsker uten at dette trenger å trigge noen misnøye eller andre ting selv om du ikke liker det du ser. Jeg vet at det finnes de som absolutt liker det og det kan ikke janten si er feil.

"Go for it" er min mening og ignorer de råtne og høst de gode. 


Profilbilde AnonymBrukeren 18-06-23, 11:34
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hun har gode råd som jeg kan si meg enig i, men handler alt om å "kaste klærne" for offentligheten?? For meg virker det ikke som at denne piken har kommet noe lenger. Det er som om hun i en undertekst søker bekreftelser som garantert vil komme i form av (og jeg antar at majoriteten vil være menn) kommentarer. Å jobbe med selvfølelsen er et godt stykke indre arbeid. Å kaste klærne for offentligheten har jeg ingen tro på som en god løsning. Da har man på en måte gitt etter for de kreftene som promoterer et usunt  bilde om det å være vakker, sexy osv. Tenker da på den kosmetiske industrien og motemagasiner. Nei, jeg tenker at å jobbe med selvfølelsen handler mye om å endre den indre dialogen og den gjøres best i ensomhet. Gjerne i skogen med ro rundt seg, men det er den indre dialogen som må endres. Den indre kritikeren blir ikke mindre kraftfull ved at en kaster klærne. Dessuten er hennes problemstilling sentrert rundt kroppsbilde og lav selvfølelse kan det være mange årsaker bak som ikke nødvendigvis handler om kropp. 

Profilbilde TheStiiig VIP ID-Verifisert 19-06-23, 13:34
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Østfold Indre Østfold
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stiig_

Jepp. Har sett bildene og lest artikkelen.

Kjøpe noe? Nei takk! 
 👻 the.stiiiig

Profilbilde Agilis 19-06-23, 13:53
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg kan tillegge at har du trent kropp er det også fysj fysj ute i det offentlige. Du blir hengt ut som doper, svin, kroppsfiksert tulling, idot, dumskalle m.m. Så janteloven står stødig her. Normenn er normenn værst.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.