Profilbilde Agilis Trådstarter 19-06-23, 00:41
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hva gjør man når det endelig har kommet litt sol på flekken der jeg bor? Jo jeg legger meg ned litt i sola og nyter et øyeblikks stillhet med øynene lukket en "halvtimes" tid. Ligger behagelig på en luftmadrass og faktisk så behagelig at man sovner en aldri så liten dupp. Ligger jo selvfølgelig helt naken og den duppen viser seg å være et godt valg så sliten som man har følt seg de siste dagene. Men man våkner brått av en stikkende følelse i kroppen. Ja en stikkene/sviende følelse og man ser på klokken at den "halvtimen" oiii jeg har ligget her i over tre timer. Disse tre timene passet ikke akkurat til en norsk vårkropp som ikke har sett sol siden sist sommer. Nå er den ikke hvit, men helt rød. Skikkelig rød vil jeg vel egentlig si. Dette inkluderer også den ja.......

Saken er den at her har man avtalt en date og man har kun ei mine og jeg er redd den mina vil henge med i mange dager pga. smerter. Jeg tror ikke jeg tør å endre noe på den og hvis det kommer dalende en vits rett fra blindsonen får jeg bare bite i meg og prøve å ignorere sånn best mulig. Mulig hun vil synes dette er hysterisk morsomt for det hadde jeg syntes også litt søtt, men ikke sikkert ei dame ser på dette med samme syn og ikke minst humor?

Hvis hun mot formodning skulle se igjennom dette da og ønsker noe mere? Hvordan i all verden skal man klare å gjennomfør det slik ståa er? Klarer jo knapt å ta i pikken uten å knekke sammen i smerter og temperaturen på egentlig hele forsiden er nærmere 100 grader og ikke 36,7 som den normalt er. Butikkene har jeg tømmt for aloe wera, men fremdeles er det god plass til mere. 

Tenker også på hvis hun ønsker et kyss? Leppene er også nærmere 100 grader. Jeg er også litt usikker på om ørene er tiltalende for de har hovnet opp litt. 

Hva ville du gjort her?


Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 19-06-23, 07:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Utsatt og gitt bildebevis. Nei. Ikke den da , og sagt at du har en forbrenning av en sånn art at den krever lindrende behandling på hjemmebane og at du ikke tåler klær på en stund. 

Jeg ville ønsket full oppmerksomhet på en date og det får jeg ikke om daten sitter og kjenner på hvor stiv og varm huden er og har vondt. Det tar fokus bort bra meg. Kan være morsomt sånn til å begynne med men vet jo selv hvordan det kjennes å være brent. 

Husk solkrem neste gang. Uansett hvor kort tid du tror du skal være i solen. Det handler om sunt solvett. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Lovelis 19-06-23, 09:27
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Ærlighet varer lengst. Uansett om du velger å utsette og sender med et bildebevis av situasjonen (kanskje ikke pikken med mindre du vet hun setter pris på sånt 😁). Ellers taler vel utseendet for seg om du velger å stille opp, så forstår hun nok at eventuell fysisk aktivitet må vente til kroppen er mottagelig for friksjon og berøring 😁

Profilbilde Missred ID-Verifisert 19-06-23, 17:28
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Hadde jeg opplevd at en mann jeg hadde avtalt å møte hadde vært så solbrent at han ikke kunne knulle meg, så hadde jeg knøkki sammen i latter 😂😂jeg hadde krevd bildebevis, også av pikk,  bedt han vaske av med vann, spraya på brannspray og liggi i stjerneform midt på senga til dagen etter 😂

#vantmedåblisolbrentheletia

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde LittleDevil 19-06-23, 17:49
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Missred

😂😂😂😂

Ta mæ særiøst, eller...særiøst ta mæ 😇

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.