Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 23-06-23, 11:08
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg ble tidligere ferdig med møtet enn planlagt, så jeg sjekker inn på hotellet ved 13 tiden.

Av en eller annen grunn, blir jeg ekstra kåt når jeg sjekker inn på et hotellrom når jeg er på tjenestereise Jeg gleder meg allerede til litt alene-tid på vei opp i heisen. I korridoren på vei mot hotellrommet får jeg de samme erotiske tanker om hvem som befinner seg på rommene og om de kanskje koser seg litt med seg selv som jeg liker å gjøre når jeg reiser alene.

Jeg følger stort sett samme mønster. Jeg pakker ut, kler av meg alle klærne og tar en lang deilig dusj. Kjenner at jeg er kåt som vanlig. Det er deilig å kjenne at pikken stivner litt til. Tar meg ekstra god tid med å såpe inn pikken og masserer forsiktig ballene samtidig som tankene får fritt spillerom om hvor deilig det er når man er to i dusjen.

Jeg tar på meg morgenkåpen og finner frem flasken med Baby Oil som jeg alltid har med meg. Veldig deilig å smøre inn pikken godt med olje.

Deretter kobler jeg PC opp mot TV- skjermen og logger inn på NakenTid hvor jeg snoker litt rundt og ser på bilder. Jeg synes det er veldig deilig å onanere, spesielt når jeg kan sette av god tid uten forstyrrelser.

Jeg har ofte med meg Fleshlighten min som jeg synes er veldig deilig å bruke. Den kan ikke sammenlignes med en ekte fitte, men er alltid tilgjengelig når jeg har lyst.

Jeg har alltid hatt lyst til å ta noen nakenbilder ute i hotell korridoren, men har aldri turt å gjøre det selv om tanken på å bli oppdaget også er pirrende.

Jeg har for lengst forsonet meg med min ekshibisjonistiske side hvor jeg tenner ekstra på at fremmede ser meg naken. Siden jeg har sjekket tidlig inn tar jeg sjansen. Går ut i korridoren kun iført morgenkåpe og setter opp mobilkameraet i videomodus i enden av korridoren og filmer meg selv hvor jeg går litt frem og tilbake i korridoren. Med og uten badekåpe. Ingen kommer ut av rommene eller ut av heisen, så jeg går fornøyd tilbake til rommet mitt og skal låse meg inn.

Da oppdager jeg at nøkkelkortet befinner seg på innsiden og ikke i lommen på badekåpen. Ikke en grei følelse å stå uten nøkkelkort kun iført badekåpe. Da er det ikke noe annet valg enn å gå ned i resepsjonen å fortelle en liten historie om at jeg glemte kortet på rommet når jeg skulle hent litt is i isbitmaskinen. De smiler litt lurt og lager et nytt kort til meg.

Nå er jeg plutselig ikke alene lenger. Føler meg ganske dum og tar derfor trappene  istedenfor heisen sammen med en gruppe damer som ser ut til å være på jobbreise sammen.

Det blir verre når jeg kommer opp trappen. Ut av heisen kommer en av damene som så meg i resepsjonen. Hun er en pen og flott dame med deilige former. Enda verre er at hun skal i samme retning som mitt rom. Før hun rekker og kommenter mitt antrekk, så sier jeg at sånn går det når man glemmer nøkkelkortet på vei for å hente isbiter. Hun svarer at sånt kan skje. Dessuten er det deilig å få av seg klærne når man er alene på hotellrommet. Ha en fin ettermiddag og kos deg sier hun. Hun har garantert merket at blikket mitt hvilte altfor lenge på de deilige store puppene hennes

Tilbake på rommet tar jeg av meg morgenkåpen og legger meg på sengen.
Jeg går inn på NakenTid og legger ut bildene av meg naken i korridoren og fortsetter å snoke litt rundt og ser på bilder og profiler.

Pikken er stiv og hard, og jeg blir jo ikke mindre kåt av tanken på en deilig dame som bor vegg i vegg. Jeg logger meg inn på Chatten på Nakenprat og setter på Webcam og viser hele meg når jeg ligger i sengen og koser meg.

Det er 10-12 stykker som ser på. For det meste menn, men også par og damer. Noen av profilen kjenner jeg igjen som mine faste følgere.

Jeg ser også at det er 3 gjesteprofiler for damer som ser på hele tiden. En av profilene er min kone. Hun synes det er veldig spennende å følge med på hvor mange som ser på meg, og hvilke kommentarer og meldinger som sendes.

Jeg får også nye besøk på min NakenTid profil og kommentarer på bildene jeg nettopp har lagt ut. Noen menn spør hvordan en penismassasje foregår. Jeg forklarer litt om penismassasje og viser på meg selv på WebCam.

Jeg får også en melding fra en dame med en helt anonym profil uten bilder om at hun har tenkt lenge på å prøve en tantrisk massasje.

Jeg forteller at jeg ikke er profesjonell som lever av massasje, men har praktisert tantrisk sex og massasje i 10 år sammen med min kone. Vi har vært på tantrakurs og seminarer i Danmark. En tantrisk sesjon varer i ca 1.5 time, og utføres diskret på mitt hotellrom.

Jeg hører ikke noe mer, og fortsetter å kose meg. For de meste lar jeg være å ta på meg selv, men bruker også Fleshlighen innimellom. Jeg har nå ligget i sengen med en hard og stiv pikk i 2 timer. Dette er superdeilig. Bare å være kåt og kjenne all den deilige energien som bygger seg opp. Jeg prater litt med de som ser på meg på webcam og ser at alle tre av de anonyme dameprofilene fremdeles er der, men kommuniser ikke til noen av damene, bortsett fra min kone. Mange synes det er deilig å se på den stive harde kuken min som glinser av olje og at jeg viser hele meg i sengen på hotellet. Mange synes det er deilig å se pikken som sklir inn og ut av siliconfitta.

Så får jeg en ny melding fra damen som lurte på tantrisk massasje og at hun  er veldig klar for å prøve. Hun sier også at hun ser meg på Chatten hvor jeg ligger og koser meg på hotellrommet og at hun blir veldig kåt både å se og høre på meg.

Vi sender noen meldinger på NakenTid hvor hun også legger ved noen deilige bilder av seg selv. Jeg ser at hun akkurat som meg har tatt noen bilder av seg selv på et hotellrommet, og spør om hun også er på hotell i dag. Hun svaret at det stemmer og at hun akkurat har tatt bildene.

Jeg svarer tenk hvor deilig det hadde vært om du bare kunne banke på døren min og komme og sette deg på den stive og harde kuken min. Hun svarer at det hadde vært deilig, men at hun vil ha en lang deilig massasje først slik jeg har beskrevet. Jeg svarer klart det….men synd du ikke er her da…..

Så blir det stille, og jeg ser at hun ikke lenger er pålogget. Det går en times tid før det kommer en ny melding.

Hei igjen…..har vært ute og tatt et par glass vin med mine kollegaer og er på vei tilbake til hotellet…..jeg har såååå lyst på en massasje akkurat nå……..jeg er damen som bor ved siden av og har sett deg i korridoren både med og uten badekåpe………kan jeg komme inn om 15 min ?

Hun har vært klar over hele tiden at jeg ligger kåt og naken rett på andre siden av veggen hennes og har sett på meg lenge
Jeg skjønner  at dette er en dame som holder en avtale, og sier kort og greit velkommen skal du være.

Jeg ligger og venter i hva som føles utrolig lenge, men ca 15 min senere er det noen som banker på døren.

Jeg bryr meg ikke om å ta på badekåpen når jeg åpner døren , for jeg vet hvem som banker på……der står hun utenfor helt naken….bortsett fra et håndkle som hun lar falle idet jeg åpner døren.

Hun sier kort og greit at hun nå vet hva som skal skje og bare ber meg sette i gang.
Hun får en lang og deilig stund i dusjen med en god skrubb av hele kroppen. Så en times full kropps massasje uten at den stive pikken min  penetrerer den deilige fitta, men bare berører.

Jeg spør om hun synes det er greit at jeg tar noen bilder av henne når jeg masserer henne. Hun svarer at det er pirrende å bli fotografert, så jeg får lov til det. Jeg har massert henne vel og lenge, og fitta hennes har ikke blitt oversett. Den har fått seg en god massasje både inn- og utvendig. Jeg merker at hun er like ved å få orgasme, men stopper jeg berøringen og ber henne puste godt ut noen ganger før jeg forsiktig masserer fitta igjen.

Så sier hun at nå klarer hun ikke lenger, men vil ha den stive pikken inn i seg og at det er hennes tur til å bruke meg som hun selv har lyst til.

Hun setter seg på den stive kuken og lar den skli inn og ut akkurat som hun liker best. Jeg både ser og kjenner at det renner masse deilige safter ut av henne………hun merker at jeg snart vil sprute, blir bare sittende stille et lite minutt……før hun igjen beveger seg sakte………dette gjør hun flere ganger helt til det ikke er mulig å holde tilbake en mega sprut og en lang deilig orgasme som har bygget seg opp etter timer med en intens økende kåthet…….

Deilig med litt alene tid, men best sammen med en likesinnet.



Logg inn for å se bilder uten sensur.

Profilbilde Slettet bruker 23-06-23, 11:47
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Skulle ønske det var jeg som fikk sånt besøk 😀

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 23-06-23, 12:03
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Alltid deilig og spennende med besøk. Hyggelig at du har lest denne erotiske fortellingen

Profilbilde Slettet bruker 03-07-23, 21:56
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for historien og bildene, denne var fornøyelig!

Profilbilde Trønderleken 15-07-23, 01:51
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nydelig dame og herlig historie. Håper den er sann 😊

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.