Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 02-07-23, 08:27
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fra binysgjerrig til bimann (kommenter gjerne)

Dette er ikke fiksjon…….


Hverdagen bar preg av rutine, barn og lite søvn. Forholdet mellom mann og kone var i en periode av plikt og familiære oppdrag og sex var et tema som falt stadig lenger ned på lista. Lysten min var der men for mye hindringer på hjemmebane gjorde at selvpleie ble den eneste formen for nytelse.

Jeg hadde alltid vært nysgjerrig på eget kjønn men aldri tatt steget for å teste ut. Det gjorde meg kåt å se andre menns bilder av nakne stive kjønn på diverse sider på nett. Etterhvert begynte jeg å søke etter noen å utforske med og var spent når jeg fant en yngre gutt som tydeligvis ikke bodde veldig langt unna. Vi snappet, pratet om løst og fast, delte bilder og filmsnutter. Tekstingen ble mer og mer til sexting og flere ganger ble jeg spurt om jeg ville komme på besøk. Usikkerheten gjorde at jeg alltid hadde en «unnskyldning» på å ikke ha muligheten.

Sommeren kom og hjemmesex var totalfraværende. Hodet mitt fortalte meg at du må bare prøve og nå var det tid for å møte han første gang. Jeg satte meg i bilen etter at jeg hadde hatt en lang og god dusj, vært flittig med barbering og såpe. Leiligheten var lett å finne og med litt høyere puls enn vanlig, ringte jeg på. En superhyggelig gutt åpnet og smilte. Jeg gikk inn og ga han en klem før jeg tok av skoene og fulgte etter inn i stua. Han hadde på seg t-shirt og treningsbukse og jeg kunne se, og tydelig kjenne at kuken hans pekte rett mot meg når jeg presset meg mot han for et kyss.

Nysgjerrigheten min var så stor at jeg satte meg på kne foran han og dro ned buksa med en gang. Naken under spratt en deilig kuk mot meg når buksa dalt. Munnen min fant kuken og jeg tok hodet forsiktig i munnen. La leppene rundt og slikket forsiktig. Det kommer lyder som fortalte meg at dette var godt. Jeg lot kuken gli inn i munnen min, cm for cm, helt til den var godt inne. Så rolig ut igjen. Så inn. Munnen var fylt med spytt og jeg kunne skille ut smaken av salt precum fra det deilige kukhodet. Han holdt hodet mitt forsiktig og munnknulla meg rolig. Det var så digg å høre både hans nytelse og de surklende lydene når kuken hans gikk inn og ut av munnen min.

Det varte ikke veldig lenge før han trakk seg ut. Jeg visste at han var mer en bottom og jeg var ønsket som hans Daddy men min start var en måte å bryte isen for min nysgjerrighet og hoppe i det. Og jeg elsket det. Når jeg hadde reist meg opp dro han ned shortsen min, dyttet meg forsiktig ned i sofaen og strøk forsiktig over kjønnet mitt. Det var heller ikke uberørt av det som hadde foregått. Så kjente jeg en steam deilig munn legge seg rundt kuken min. Herregud, han kunne dette. Tunga lekte med skaftet mens han tok den inn og ut. Jeg var nok noe større enn han men hans erfaring viste at han klarte å få hele kuken langt bak i halsen og han holdt den der. Han presset hele kjønnet mitt inn i seg, pusten gikk fortere og så slapp han den ut. Kuken min glinset at siklet hans. Så satte han opp tempoet, tungefrekvens og hendene hans fant ballene mine, brystvortene mine. Han lot de gå på oppdagelsesferd over alle steder han kunne nå samtidig som han sugde meg etter alle kunstens regler. Og, ja, han var en erfaren kunstner. Jeg stønnet og nøt alt han gjorde. Jeg var ikke nysgjerrig lenger. Jeg elsket å være bilight. Jeg hadde kommet til himmelen og hadde truffet en sugende guddommelighet som ville ha meg som fast venn. Han var så dyktig at jeg var på randen til å eksplodere.

Han hadde fortalt at han gjerne tok spruten i munn og svelget i blant. Hva ville han gjøre nå? Jeg stønnet og vred meg under ham, stotret ut «Jeg kommer nå», men han bare fortsatte. Dypt inn i halsen kom hele ladningen og han tok imot. Herregud, jeg så stjerner og han fortsatte å suge meg helt tom. Sugde og slikket skaftet mitt helt tom før han så på meg og sa «Jeg tror du likte det». Munnen var glinsende at våre safter og han kom opp til ansiktet mitt. Faen heller, tenkte jeg, så kysset jeg han. Tungene møtte hverandres og jeg fikk smake min egen sperm blandet med hans våte munn.

Jeg hadde lyst til å få han til å komme og dyttet han bakover i sofaen. Pikken hans stod fortsatt som et spett og jeg satte meg mellom beina hans før jeg gapte og slapp den deilige kuken hans inn i min munn. Jeg hadde aldri fått en mann til å komme før, med unntak av meg selv. Spent gikk jeg på med munn og hånd. Ned og opp, strammet leppene mine så godt jeg kunne rundt skaftet for å gi en så trang kanal som jeg kunne. Kjeften min var full av spytt og surklelydene var tydelige. Han stønnet. Jeg stønnet. Sammen jobbet vi mot det deilige klimaks. Jeg hørte et «Jaaaaaaa» i det fjerne. Han visste jeg var uerfaren med sperm i munnen så i det han sende første stråle av nytelsessaft ut av kuken sin hadde han trukket seg ut av munnen. Men han rakk ikke veldig langt ut så han sprutet i blanding av på kinn, lepper og i munnen min. Jeg hadde jo fortsatt åpen munn da han trakk seg ut så det var uunngåelig, men så sykt digg. Spermen var deilig varm og all min frykt for å mislykkes var borte…. Begge ble vi liggende på sofaen å smile. Han smilte for han hadde funnet sin Daddy og jeg fordi jeg hadde endelig turt å prøve og dette var noe jeg kunne holde på med lenge lenge….

Dette var mitt aller første treff og det har blitt flere med samme deilige gutt senere. Kanskje får dere lese om disse treffene hvor vi har tatt det hele noen steg videre……..om det ønskes.

Profilbilde Kompis 03-07-23, 09:50
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie! Hadde vært spennende å høre om neste møte?

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 04-07-23, 09:57
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Kompis

Neste møte er lagt ut


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 18-07-23, 09:50
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Noen som ville gjort det en gang til?

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 27-07-23, 15:27
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Please gi en kommentar!

Profilbilde Grom1 05-08-23, 22:45
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Hamar
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Kompis

Herlig

Søker par der mannen er binysgjerrig, dame og mann. Yngre av begge kjønn er spennende.😜😘

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 19-09-23, 08:20
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sann historie

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 18-10-23, 22:33
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Drømmer kanskje om din novelle med deg som hovedperson? PM meg hva du ønsker så får vi det til.

Profilbilde Slettet bruker 02-12-23, 00:40
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nydelig 

Profilbilde Lov20all23 ID-Verifisert Trådstarter 20-01-24, 06:24
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde NY79

Takk

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.