Profilbilde Agilis Trådstarter 10-07-23, 09:16
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Etter en stunds fravær har jeg startet på med å sveipe litt igjen. Jeg savner vel ei jeg kan henge med innimellom slagene. Ei jeg kan lage litt mat til, klippe plenen til og ikke minst dra med på tur sammen med. I går var det turdate. Vi skulle gå en tur i marka og jeg har bare sett bilder av henne og vet stort sett at bilder lyver. Det er så mye filterbruk og manipulering av vinkler at det ofte er ei helt annen dame som dukker opp på date. Dog skal det sies det gjorder det i går også. Samme ansikt, men den kroppen da!! Åletrang topp og bunn og hun kan defineres som en "delfin". Jeg ble faktisk litt satt ut og det er skjelden skjer.

Jeg tror hun var litt spent og nærvøs fordi hun pratet på inn og utpust om alt. Jeg kom ikke til en eneste gang om jeg ikke trengte meg plass. Vi gikk til en lokal topp der vi satte oss ned i lyngen og koste oss med den medbrakte nisten. Stemningen mtp. været, stedet og ikke minst den hotte dama bidro til at jeg fikk litt lyst til å bare kysse henne, men avstod. Kanskje hadde den stillheten vært det som endret mine tanker? Det var en fin tur der jeg fikk vite masse om henne. Spennende dame på mange måter, men tror nok hun ikke er noe for meg. 


Profilbilde Slettet bruker 10-07-23, 10:05
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Kunne du ikke vridd samtalen inn på at det er deilig å høre naturens stillhet?

Personer som snakker mye når de er stresset, roer seg ofte ned om man klarer å få de til å le eller fokusere på øyeblikket. Lokale "toppturer" er gode dater, både for å se om den potensielle partner klarer gå i oppoverbakker uten å klage og for å skape et minne om det utvikler seg til noe mer. Fin mulighet til å invitere til en dukkert i småvann etterpå . Da får du også kontrollert om hun har tatoveringer også..

Lykke til. Kanskje hun snakker mindre neste tur, nå som hun har delt sine memoarer.

Professional Asshole in a suit. Adventurer.

Profilbilde Agilis Trådstarter 10-07-23, 10:22
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MikeDouche

Jo, men på en måte var det godt å høre henne prate også. 

Hun hadde flere tatoveringer, men ikke i den skala som nevnt i tråd tidligere. Det er sommer her slik at noe hun var synlig. 


Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 10-07-23, 12:11
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Jeg hadde tatt flere turer med henne, om hun vil. Turkamerat er gjerne veldig god kamerat, og det virker som om dere, iallfall du, kan utvikle dere på det. Og kyssing er jo noe en alltid kan komme tilbake til! Har opplevd at om begge tar et lite skritt sidelengs, så kan en være noe for hverandre, sjøl om det til å begynne med ikke har virka sånn...

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Butterfly VIP Moderator 10-07-23, 12:21
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 23 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Hvis det er en dame som du er nysgjerrig på, liker og egentlig kunne tenkt deg til å bli bedre kjent med, så ikke gi opp fordi hun skravlet mye på første møte.

Det kan ligge nervøsitet bak, usikkerhet og lign, så vil avta når hun blir tryggere. Og du hadde jo lyst å kysse henne, det sier jo noe om at det kan være verdt en date til😉

Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert 10-07-23, 13:27
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Tenk deg så mye du kan få vite bare med å høre da. Gi dama en sjans til du. Tipper hu var langt utenfor komfortsonen. Og antagelig håpa ho bare på at du skulle kysse henne. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Profilbilde Trønderleken 10-07-23, 20:10
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hun høres da flott ut, og at du har lyst på henne. Gå på ny date  ..  og forsøk å komme til litt stryking og kyssing....😋😋

Profilbilde Slettet bruker 10-07-23, 20:17
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 0

Synes Mike kom med supre tips. 

Også som andre nevner, en blir faktisk godt kjent. (:

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.