Profilbilde Frost88 Trådstarter 11-07-23, 01:21
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du hadde tilbrakt store deler av kvelden sammen med en håndfull venninner og en god del vin. Selv var jeg nettopp gått av vakt og på tur hjem. Det nærmet seg midten av juli, og nettene var lyse og varme.

Vi var bekjente, fra en fortid som unge med mye felles venner. Men tiden hadde skjøvet oss bort fra hverandre. Selv om flørten hadde vært der hadde vi bare mistet kontakten. Kanskje skjebnen ville at vi skulle få en ny sjanse?

Du var kledd i en lett og lys sommerkjole, som var i det korteste laget, noe du visste men du ga faen. Den lette sommerbrisen strøk over kroppen din i det du sakte tuslet hjemover. Langs veien med skoene i hånda. Så kommer det en bil kjørende og du slenger opp en hånd. Bilen stopper ved siden av deg.

Jeg ruller ned vinduet og betrakter deg. Kjolen som ble til stadighet løftet og dratt til sidene og blottla mer av kroppen din enn hva du hadde tenkt fikk blodet til å bruse i meg. Jeg spurte om du var på tur hjem, men du svarte benektende. Du var på tur for å bade. Du skulle visst møte noen for ett kveldsbad, men hadde glemt tiden, og nå var det sent. Selv om det ville bli en omvei, tilbydde jeg meg å kjøre deg til den lille innsjøen hvor dere skulle bade. Du takket og satt deg inn.

Bilturen gikk fort, nesten for fort. Praten gikk i det dagligdagse, gamle minner og nye planer. Og plutselig var vi fremme. Men badeplassen var tom. Du hadde virkelig glemt tiden. Men du brydde deg ikke, du skulle bade. Med små elegante bevegelser forsvant sommerkjolen over hodet, mens trusa ble dratt ned like fort. Jeg ble bare stående som en gjøk bakenfor deg og se på hvordan den deilige kroppen din senket seg ned i vannet. Jeg står fortsatt og glor når du snur deg og spør om jeg ikke skal bade. Jeg er ikke tung å be. Klærne forsvinner fort og med en halvhard kuk kommer jeg meg omsider ut i vannet. Du har hatt full oversikt hele tiden og jeg kan ikke noe annet enn å unnskylde meg.

Vi bader uten å si så mye. Selv om vannet er kjølig så roer ikke kuken seg særlig mye. Tidvis får jeg ett glimt av puppene dine når du snur deg, noe som gjør meg dødskåt. Store, fyldige bryster, med små harde nippler. Tankene mine går til hvor deilige de måtte være å få kose med. Men mer skjer ikke. Vi kommer oss etterhvert ut av vannet og kler på oss. Klærne klistrer seg til de våte kroppene våre i det vi setter oss på en benk like ved.

Den harde kuken min skaper en god kul i shortsen, og det er kanskje den du også legger merke til. For uten noen forvarsel stryker du meg oppover låret, inn under shortsen og tar tak i den allerede harde kuken min. Så drar du hånda di opp og ned, forsiktig. Jeg stønner lett og det er som om det stønnet var ett signal, for i neste øyeblikk drar du shortsen ned av meg, lener deg over meg og tar kuken min i munnen. Grådig suger du meg, dytter den helt inn før du lar hånden din runke den litt. Jeg kan ikke gjøre stort annet enn å sitte å nyte, alt er bare for godt.

Etterhvert stopper du opp, du reiser deg opp og setter deg på skrevs over meg. Under kjolekanten kan jeg se du drar trusa til side og ei våt og glatt fitte skimtes like før den drar seg ned på kuken. Helt ned. Med seige men bestemte bevegelser skyver du hoften frem og tilbake.

Plutselig stopper du opp og hopper av. Var det folk vi hørte? Var det noen som hadde klart å komme ned hit uten at vi merket det?

Du tar meg i hånda og leder meg ut på flytebryggen. Fra der kan vi se utover parkeringen og veien som fører biler forbi området.

Du må ha innsett at parkeringsplassen var tom, for i en rask bevegelse drar du trusen ned, kjolen dras opp over rumpa og du bøyer deg forover mot rekkverket på brygga. Jeg trenger ikke lange tiden på å oppfatte invitasjonen og lar shortsen falle til anklene. Jeg lar meg gli inn i deg. Først små korte støt, så raskere og hardere. Klaskene av kroppen min mot din lager ekko utover vannet. Jeg vil ha mer, så jeg drar meg ut og setter meg ned. Med høyre hånd løfter jeg ditt høyre ben slik at jeg kan få full tilgang til deg med tungen min. Og jeg lar tungen jobbe. Om litt er du så våt at det nærmest renner en liten elv med fittesaft ned låret ditt.

Du snur deg rundt i det jeg reiser meg opp igjen. Kjoletoppen har nå glidd ned og blottlegger de deilige brystene dine. Også der lar jeg tunga jobbe litt før jeg biter nipplene dine forsiktig. Du tar tak i kuken min, og fører meg inn i deg. Med ett ben hvilende på rekkverket lar du meg støte inn i deg forfra. Selv med shortsen fortsatt på meg kan jeg kjenne neglene dine begrave seg inn i ryggen min i det pusten din blir tyngre og tyngre. Stønnet ditt slår utover vannet og alle i området må ha fått det med seg da du kom. Skjelvende i beina drar du meg ut av deg før du bøyer deg ned. Du vet jeg allerede var nærme og det trengs ikke mange runkene før spruten kommer. Med din stødige hånd fortsetter du å runke selv om sæden min dekker store deler av ansiktet ditt. Hvite dråper drypper ned og legger seg utover puppene. Stønnene mine var sikkert like høye og beina er som gelé når den siste satsen går. Jeg setter meg ned og blir sittende å se på deg som bruker sommerkjolen til å tørke av deg med. Noe mer rekker vi knapt da vi hører og ser en bil komme kjørende og parkere. 

På tur til bilen får vi bare ett hei av en gjeng gutter på tur til brygga for å bade. Kanskje la de merke til kulen i shortsen og de våte flekkene på kjolen din. Kanskje hadde de stått og sett hele opptrinnet fra veien. Ikke vet jeg men ingen sa noe mer i det de passerte oss.

På tur hjem avtaler vi en ny baderunde.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.