Profilbilde Agilis Trådstarter 13-07-23, 11:06
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Dette har jeg lurt en del på. Hvis dama går ned på meg så virker det som om hun prøver å svelge hele pikken. Synes det er ganske merkelig egentlig. Er det slik at menn generelt liker det sånn?

Nå skal ikke jeg påberope meg det største utstyret, men likevel så er det tydeligvis stort nok til at brekkrefleksen involveres noen ganger. For min del så er dette ikke lyder som trigger min lyst og kåthet akkurat. Finner andre forholdsvis normale menn dette virkelig pirrende? 

Jeg sier jo at dette ikke er nødvendig for min del og jeg er jo ikke interessert i at det skal være hverken plikt eller noe de ser på som et nødvendig onde, men noe de gjør for begges del av lyst og glede. Likevel fortsetter enkelte med slikt uten at jeg har fått noe svar på spørsmålet. Synes det er en litt merkelig ting å gjøre når partner har sagt i fra. 

Hvorfor er det egentlig slik? Baserer og jobber vi ut fra et "forventet" handlingsmønster i stedet for å lytte til partneren? 

Jeg må innrømme jeg kanskje er litt lystdreper innimellom da jeg ofte spør hvordan de ønsker det og ihvertfall når de ikke klarer å formidle klare nok kroppslige tegn. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.