Profilbilde Agilis Trådstarter 17-07-23, 12:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hvorfor er vi mennesker så dårlige på det? Det virker jo som om man går på autopilot og gjør det man selv er vant til og med det overser det partneren ønsker.

Dette er et fremtredende fenomen begge kjønn sliter med og med det ender opp i en relasjon de ikke ønsker å fortsette.

Er det så vanskelig å bryte de rutiner du har og heller høre på hva partneren ønsker? Er det interessen som mangler eller er det bare det at man holder seg til det som gir en selv noe?

Hvis man selv har det bra og at partneren treffer noe du selv liker hvorfor er det da så vanskelig å gjøre det samme tilbake? Er det den totale interessen som er borte? Mener du at det er du som har alle rettigheter og med det kan overse partneren?

Hvorfor er det viktig at partneren lytter og gir mens en selv ikke gir tilbake som nevnt ovenfor her? Eller er man så distansert at det ikke går inn selv om man blir fortalt det? 

Dette er punkter som er viktig for at en relasjon skal funke, men det ser ut som det er en del som faktisk ikke får dette til av ulike årsaker. Jeg lurer på hvor er dialogen, forståelsen og interessen for partneren blitt av?


Profilbilde Kluten 17-07-23, 13:01
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 8 / 0 / 0

Jeg kjenner meg absolutt ikke igjen. Opplever at både jmin kone og jeg lytter til hverandre og at begge to både får og gir i vår relasjon 🙂🙂

Bare titter

Profilbilde Stella 17-07-23, 13:26
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Kluten

Det samme opplever jeg i mitt forhold. Det er gi og ta/få, og god kommunikasjon hele veien.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 17-07-23, 13:53
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Har opplevd flere ganger at partner helt overser mine ønsker og kjører på meg egen nytelse. Da blir det nei takk for min del. 

Tror selv jeg er flink til å lytte og være med på partnerens ønsker, om det ikke da er noe jeg faktisk ikke er med på, men det er et annet tema. 

Man vil vel at begge skal ha det godt?

Kan ta som eksempel; ikke spes glad i å bli slikket og alle menn jeg har snakket med/møtt sier at jovisst. HAN gir orgasmegaranti så bare å spre beina….🫣 Lurer på hvor i oversettelsen det kom frem at joda, jeg vil bli slikket likevel🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Profilbilde Agilis Trådstarter 17-07-23, 14:06
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Stella og Kluten dere har vært heldige og valgt riktig. Dette er bare to av de mange partnere der ute i verden. Hvorfor er det så mange andre som ikke er fornøyd med sine partnere når dere er det? Jo det er fordi partneren ikke gidder eller har interesse av å gi det som skal til, men forventer bare å få. 


Profilbilde I-Sofie 17-07-23, 14:25
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Må si meg enig med Kluten og Stella. Dette kjenner jeg meg over hodet ikke igjen i etter mange år i samme forhold. Og jeg tror ikke vi er så unike.

Jeg tenker det er på tide å se seg litt i speilet om man opplever det gang på gang med forskjellige partnere. Kanskje er det noe i egen adferd som er problemet, ikke alle andre.

Tagget brukere:
Kluten Stella
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Butterfly VIP Moderator 17-07-23, 14:35
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 23 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Hvorfor tror du at DU opplever dette? 

For det er vel å lese mellom linjene at du skriver innlegget basert på egne erfaringer, ettersom du er så veldig bastant i dine utsagn her. For så vidt jeg ser, baseres ikke utsagnene dine på noen som helst dokumentert fakta.



Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Nysgjerrigpar8287 17-07-23, 14:49
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg (han) vil ikke si jeg kjenner meg godt igjen i disse utsagnene selv, ja selvsagt er det fra tid til annen at man kan bli litt ego. Men dette går begge veier. Så lenge hun lar meg ha en egotripp i ny og ned, så får selvsagt hun det også.

Men i utgangspunktet så stiller vi likt, blir hørt og lyttet på. Vi er vel ikke fullskala swingere, men vi møter andre. Å da er vi veldig flinke til og lytte til den andre hva som er innafor og ikke.

I et langvarig forhold så må man noen ganger gi, men også ta, -å i tillegg må man dele...🙂

Profilbilde Agilis Trådstarter 17-07-23, 15:00
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Butterfly

Jeg synes jeg leser det stadig vekk også her inne at menn ikke er villige til å gi dama det hun ønsker. Jeg opplever det når jeg dater at damer er veldig nervøse for å bare bli brukt. Jeg har jo skjønt hvorfor til enkelte da de selv ikke gir det jeg ønsker. De gir det de tror jeg ønsker eller det de av erfaring vet fra andre menn. Det med kommunikasjon er plutselig et fremmedord for alt det jeg har sagt har ikke blitt hørt. Dette bidrar ikke til noen lang affære sett fra min side.

Jeg vet det finnes menn som ikke er så attraktive at de finner seg i nesten hva som helst bare for å holde på dama. Tror du de sier at de ikke har det bra og får det de ønsker?


Profilbilde Slettet bruker 17-07-23, 15:04
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Vanskelig å skjønne hva du egentlig mener men å forvente at en partner skal gjøre noe som den ikke vil er ikke det samme som å ha liten forståelse og interesse ovenfor den andre. Det handler om hva DU liker og ikke den andre.

Musejeger 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.