Profilbilde Loongboone Trådstarter 23-07-23, 09:25
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vi ble kjent her på NT. Det var kjemi fra første melding og det gikk ikke lang tid før vi byttet til SC for å være enda mere «online». Vi bor på hver vår kant av landet, men hadde allerede avtalt å møtes så snart som det passer, men det er ferietid, og vi er begge opptatte med egne familier.
Jeg sender deg som vanlig snap på morgenen. «Ferie» skriver jeg over bildet av meg i bilen. Svaret kommer raskt tilbake «her også, hvor går ferden?». Jeg holder igjen, jeg er på tur med familien og vil ikke blottlegge meg selv helt, «sørover» blir det enkle svaret fra meg og får et blunkefjes tilbake.
Du kommer meg i forkjøpet neste morgen, «Dyreparken» står det med store bokstaver under bildet av deg. Hjertet stopper nesten hos meg der man står i køen inn til Sabeltanns rike. Du er så nært… Flyr en faen i meg og sender bare et enkelt smilefjes tilbake mens tankene jobber på høygir med hvordan man skal få til å møte deg, kåtskapen brer seg allerede i kroppen min. Jeg kikker etter deg, men vet jo det er som å finne nåla i høystakken i folkehavet. Det plinger i telefonen igjen, «kø», står det under et bilde av spøkelseshuset. Jeg kikker opp, det er like bortenfor, og jeg spør jr om vi skal stå i kø for å gå gjennom spøkelseshuset og får ja.

Jeg ser deg umiddelbart helt bakerst i køen med en unge sammen med deg. Stiller oss bak deg og later som ingenting. Situasjonen er så uvirkelig at du ikke tenker at det er meg som står der med mørke solbriller, selv om du har sett bilde av meg. Hånden min finner forsiktig hoften din. Du kvepper til og snur deg mot meg og stirrer på meg. Ansiktet ditt er sint og du er på tur å si noe før du tar deg i det og bare stirrer på meg. Ser at du er satt ut når du plutselig bare snur deg bort. Du finner frem telefonen og skjelvende hender begynner å skrive. Det plinger i min telefon, og du blir stående som frosset et øyeblikk når du hører det og snur deg ikke.

Køen flytter seg, og jeg flytter hånden min videre langs tauet som ordner køen. Du gjør det samme, men plutselig er hånden din over min, og du klemmer til. Det går ilinger gjennom kroppen min, jeg skjønner at du har skjønt og nyter situasjonen. Du snur deg etter hvert, vi ser begge begjæret i den andres øyne. Ungene som småkjekler blir bare en «dur» i det fjerne, kjenner at lysten på deg øker.

Vi nærmer oss inngangen og køen blir tettere… Blir naturlig å stå nærmere…. Du kjenner pusten min i nakken og hører den er rask og kort… Du tar en hånd tilfeldig bak for å rette på veska og streifer tilfeldigvis skrittet mitt samtidig… Du hører stønnet mitt… Er fullstendig klar over at jeg blir å ta igjen i mørket i spøkelseshuset… Vi går inn…. Sørger for å komme sist… Du kjenner en bestemt hånd på låret allerede i sirkelen til å begynne med.. Ungene klarer seg selv og får ikke med seg det som skjer…. Vi fortsetter videre inn i huset… Du er spent på hvor langt jeg tør å gå…. Du sørger for å holde deg forran meg når du plutselig kjenner en hånd på hver hofte som stopper deg og drar deg bakover mens jeg samtidig kysser deg på halsen… Du kjenner kuken min presser mot deg…. Du har bare sommerkjole på deg og kjenner meg godt gjennom det tynne stoffet… Vi må gå videre…. Du skjelver i beina…klarer knapt å gå…. lydene blir bare surr… Vi stopper på neste post, og du kjenner umiddelbart hånda mi finner veien opp under skjørtet ditt…. Vi har det travelt, hånda mi finner musa di raskt… du er så kåt at du renner…. to fingre finner umiddelbart veien inn og jeg gir deg noen heftige støt med hånda… du stønner høyt og jeg merker at beina din svikter… Trekker til meg hånda… Ser det lengsesfulle kåte blikket ditt… Du vil ha mer, men vi må videre…

Neste post er kanondekket.. Stiller meg rett bak deg, og hånda finner veien raskt.. Holder deg rundt livet med den andre hånda for å holde deg oppe, for kulissene rører på seg, og du sliter med å holde deg på beina.. Du klynker høyt mens hånden min knuller den klissvåte musa, men lyden druknes av kanonskudd… Flytter den andre hånda og finner et bryst. Vorten er stor og knallhard, klyper til, vet at du liker det og nyter å høre klynkelydene fra deg. Jeg må trekke til meg hendene på ny for vi må gå videre… Det kommer tårer fra deg… Du er et følelsesmessig kaos… kåt og på randen av orgasme, sint for at jeg tar den fra deg og redd for at noen rundt oss skal se…

Vi kommer til byssa. Du er så kåt at kroppen skjelver. Prøver å si noe, men stemmen din brister. Du ser etter det mest egnede stedet for å fortsette. Stiller deg ved enden av benken og holder deg fast.. Jeg kommer bak deg, det er så mørkt at jeg tar sjansen og lurer kuken ut av smekken på shortsen. Jeg løfter på kjolen din i halvmørket. Lukten av dampende kåtskap slår mot meg og overdøver lukten av skalkens rottesuppe.. Kuken finner veien, jeg vet du er klar, og presser meg inn i deg i et langt støt og stopper… Du krampholder deg i benken for ikke å falle sammen, og et under at ingen hørte stønnet ditt og skjønner hva som skjer.. Jeg beveger meg raskt og hardt mot deg og vet vi har dårlig tid, merker at du er i ferd med å komme. Er på randen jeg også når du bruker musklene dine og klemmer rundt kuken min, det utløser en kjedereaksjon, jeg brøler høyt og du kjenner at du blir «spylt» taktfast. Det var det som skulle til for å få deg over kanten, du hyler til og kroppen din faller sammen over benken og rister.. lenge….

Når vi kommer til oss selv er vi alene, de andre var heldigvis gått videre før finalen vår, jeg hjelper deg opp og du vakler videre på ustøe ben. Vi nærmer oss utgang og dagslys, jeg ser sæden min renner nedover lårene dine, den når knærne og drypper. Det står av alle ting en seng ved utgangsdøren, du må sette deg for å samle deg. Ungene kommer tilbake for å se etter oss. Jeg haster ut med jr og lar deg være igjen alene med din sønn. Det går 10 min før den velkjente lyden plinger i telefonen. Jeg smiler… leser… «Jeg vil ha mer» skriver du… «Vi bor i Abra Havn»… Jeg smiler enda mer for meg selv og vet at du nå er MIN!!

Profilbilde Slettet bruker 23-07-23, 09:49
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Det er jammen godt noen enda kan kunsten å skrive en sikkelig dampende het novelle😜😘

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.