Profilbilde Lovelis 25-07-23, 13:00
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Liker øyekontakt under sex, men det må være naturlig, ikke påtatt og i vond vinkel. Blir mest korte, bekreftende blikkmøter. Bortsett fra i misjonær, da kan det holdes lenger.

Oralsex er posisjonen jeg minst liker lang øyekontakt. Når jeg suger må jeg gjerne vri nakken litt for å se han, gir fort krampe. Deilig når blikket møtes, men kun kortvarig. Og når jeg blir slikket liker jeg å ligge med hodet bakover og lukke øynene, det gjør partner og så der er vi heldigvis like. 

Så ja, for min del er det vanlig å ikke ønske mye øyekontakt under oral, ingen av oss er fan av det annet enn kortvarig. Men det handler ikke om utseende, mer komfort og preferanse.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 25-07-23, 14:56
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Ser det er flere som meg som liker å kun ha fokus på nytelse når man blir slikket og det innebærer ofte en grad av å bøye hodet bakover og ofte lukke øynene og fokusere på å bare stønne og la kroppen bevege seg slik at nytelsen blir mest mulig optimal.

Jeg kniper oftest øynene igjen når jeg får orgasme og driter i hvordan jeg ser ut. Får vel høre at det er vakkert å se på at jeg for orgasme men innbiller meg ikke at det er fordi jeg er så pen å se på men fordi jeg gir slipp og nettopp gir faen i hvordan jeg tar meg ut i det øyeblikket.

Jeg liker blikkontakt bedre underveis i flørt og oppbygging og når det faller seg naturlig. Da er det fint og intimt. Påtvunget øyekontakt ødelegger opplevelsen for min del

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Slettet bruker 25-07-23, 15:50
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Man har da annet å fokusere på i kampens hete enn øyekontakt, spesielt når den andre nærmer seg toppen.

Ja til naturlig blikkontakt, nei til alt som er påtvungen og unaturlig

Musejeger 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde JackDullboy 25-07-23, 23:44
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Når jeg gir oralsex kikker jeg opp for å se at alt er ok, men jeg nyter mest å se på mage, mus og lår mens jeg jobber med hender og tunge. 

Hvis jeg skulle være så heldig å motta så er det ok med glimt av øyekontakt, men stirring ville det vært forstyrrende og jeg ville blitt selvbevisst og fokusere på det hvis hun så på meg hele tiden, så nei - det hadde ikke tent meg. 

I misjonær er det også deilig med dype kyss og litt øyekontakt, men nytelsen er best med hodet i halsgropen med varme kyss på hals, nakke og bryst. 

I doggie må man ha speil for å få øyekontakt, speil kan være gøy, men igjen - man blir litt selvbevisst og mister fokus…😅

Jeg trenger ikke alltid ha siste ordet, bare så det er sagt. 

Profilbilde Nice but naughty 26-07-23, 01:01
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Blikkontakt under sex er herlig, mest bare for å se gnisten i et litt sløret og nytende blikk 😍

En god blanding er som regel det beste, men heller det mot "stirrende blikking" så kan det fort føles litt too much, påtvunget og intenst etter min smak. Det kan lett bikke over mot fake og unaturlig, som igjen er mer turn off enn turn on egentlig 😅

Idaho? No, U da ho! 

Profilbilde Plukk 26-07-23, 01:26
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Har ingenting i mot å bli sett på, regner med at han liker det han ser om vi har kommet helt dit at han ligger med huet i fitta mi. Men jeg har ikke sjans i verden å ha øya åpen når jeg kommer/nærmer meg. De lukkes automatisk og om jeg skulle vært «tvungen» til å åpne de så hadde jeg nok mista orgasmen fordi jeg hadde måtte bruke kapasitet på det istedenfor å bare få nyte.  

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde annonymfe 26-07-23, 09:19
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Jeg det helt på samme måte😀

Profilbilde Missred ID-Verifisert 26-07-23, 17:07
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Jeg er todelt på det; jeg kan helt fint få orgasme med massasjestav med øya oppe og tankene på no anna. Er det deilig orgasme? Definitivt ikke 😂

Jeg kan tenne på at mannen ser på meg, men jeg må ha øya lukka når det nærmer seg. Og jeg gleder meg over at mannen ser jeg virkelig har nytt det. Øyekontakten etter orgasme er flaut og deilig, men veit de jeg ligger mest med koser seg med smilet mitt heller enn øyekontakt etter orgasmen. Jeg kan se litt på mannen når jeg suger, det er deilig å se at han syns det er digg, men altså pornoblikkinga er bare klein og turn off 😂

Husk å les bio før melding🙌🙌

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.