Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 30-07-23, 08:53
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Akkurat det har jeg vel forklart nå? 

Ei ekstra for sex og moro. Noe det virker som om du selv har problemer med å se at noen ønsker, både å ha med og være den som er med. 

Og selvfølgelig spiller vi med åpne kort og har en god tilnærming til dette når vi evt skal finne ei og etterhvert treffe ei for å se om det er noe match. 

Profilbilde Stella 30-07-23, 09:27
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde BorgandClaire

Dere har egentlig ikke snakket noe særlig om det altså? For «ei ekstra for sex og moro» er veldig generelt. 

Kjære vene.. Jeg har problemer med å tro at noen vil ha, eller være med på trekant? Nei, jeg svarer på en post hvor du lurer på om dette er vanskelig å finne.. og jeg peker på punkter og årsaker til at det kan være vanskelig å finne. Det er faktisk ment som hjelp. Hvis dere er klare over mulige problemer kan dere forberede dere, og dermed også unngå noen fallgruver.  

Kan hende en swingersklubb kanskje kunne vært beste stedet for dere å lete. Der er folk mer åpne for å åpne opp og dele enn i den generelle befolkningen.

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 30-07-23, 09:38
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Da misforstod jeg. Selvfølgelig har kona og jeg snakket om det. Man finner da ikke ekstra person til sex, uansett kjønn i et forhold uten å ha snakket med partner om det? Virker som du kun ønsker å missforstå og gjøre ting vanskeligere enn det er. Eller kankse har du dårlig erfaring selv, og kun ser sort på dette? Ikke vet jeg. Men legger den død med deg med dette, da du i grunn ikke har så mye å bidra med til diskusjonen enn din egen fasit. 

Vi har erfaring med flere deltagere når det gjelder sex, senest denne helga, men denne gang ønsker vi kanskje å få til ei ekstra dame. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lovelis 30-07-23, 10:44
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde BorgandClaire

Jeg har nevnt det før, og selv om noen har ment damer er mer tilgjengelig for uforpliktende sex enn så, står jeg på en enighet med deg i at det er vrient. Dere må ha mye mer tålmodighet for å få med ekstra dame enn ekstra mann. Det at noen får det til, betyr ikke at det er lett. Det kåres nye lottomillionærer hver uke, men ingen kan si det er lett likevel. Det handler om forholdet mellom tilbud og etterspørsel, når mange fler søker enn «tilbyr» blir sannsynligheten for suksess lav, da kan det omtales som vanskelig.

I tillegg er selve prosessen skjør. Et godt inntrykk må til for å fange interesse. Man skal fortsette å fremstå hyggelig og tillitsfull for at ei dame skal tørre å ta steget inn i sengevalsen til et etablert par. Hun må få god kjemi med og føle seg sett av begge og ikke føle på sjalusi fra dama i paret. Jeg har vært med to par fra sider som det her, og hatt dialog med to til der vi ikke rakk noe før jeg havnet i forhold 😉 Så litt erfaring har jeg, og begge var 100% vellykket med gjensidig nydelig lek mellom alle 3 parter. Fantastiske opplevelser! Men det skal ikke mye til før dynamikken blir skjev. Paret må snakke nøye om grenser, og være obs hele tiden på at alle føler seg ivaretatt. Så det blir en god opplevelse også for tredjeparten og ikke en «femte hjulet på vogna» opplevelse der man føler seg som parets leketøy 🙂

Jeg vil tro de beste stedene å få napp er å bli kjent på swingersklubb, pluss parkonto på spicymatch-siden, som er mer dedikert mot treff i swingerstilværelse, og ikke et generelt forum som dette. Men en annonse her kan få napp den og altså, det er jo mye brukere her 🙂👌

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 30-07-23, 11:15
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Mye gode poenger her, som jeg forsåvidt er klar over. Vurderer annonse på et betalingsnettsted (av tidligere erfaring, er sjansen større der) eller et besøk på en eller annen klubb. Ikke da primært for å finne ekstra dame, men for gleden og nytelsen skyld. Om man skulle snuble over noe, så hadde jo det vært en hyggelig bieffekt. 


Og når det er sagt, vi har allerede tilbud fra ei dame, men der er det ikke riktig for oss, så da blir det ikke noe. Så er ikke slik at man kaster seg på det som måtte dukke opp bare for å ha gjort det😉

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.