Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 05-08-23, 09:12
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0


Jeg har blitt sendt til Bergen for å rydde opp på en stasjon. Turen starter mandagsmorgen med fly fra Torp og tankene mine går til en gammel kollega som bor i Bergen. Hun er bare så utrolig søt og sexy. Har en mistanke at hun er en ulv i fåreklær, uskyldig på utsiden og naughty as hell på innsiden. Tenker på de undertøys bildene og bade bildene hun tirrer meg med, fy så lyst jeg har på henne. Får vel sende henne en melding når jeg kommer bort.

På Flesland henter jeg ut leiebilen og drar for å jobbe litt. Sliter med å konsentrere meg, tenker bare på henne i sexy undertøy. Selv om jeg vet det neppe blir noe blir jeg ekstremt kåt av tanken. Jeg rydder og ordner på stasjonen og kvelden kommer fort, så det blir innsjekk på hotellet kl 9 på kvelden. Jeg sender henne en snap der jeg forteller at jeg er i Bergen og om hun har lyst å spise middag med meg i morgen. Får svar relativt kjapp at det hadde vært koselig. Så da avtaler vi middag dagen etter.

Tirsdagen kommer overraskende nok med sol i Bergen og god sommervarme. Jeg bare elsker sommer, sol og lettkledde damer, tankene går da fort til kvelden og håper du kommer i en snerten sommerkjole. Jobbdagen går ufattelig treigt og tankene mine er skitne og på helt andre plasser enn på jobb. Når arbeidsdagen nærmer seg slutten får jeg en snap av deg der du sitter i et badekar, nyter et glass hvitvin og har barberhøvelen i hånden. Jeg spør hva som barberes, men får bare et blunke fjes tilbake. Du er ekspert på å tirre meg og jeg liker det. Jeg går i dusjen, og kjenner på kroppen at jeg er ganske så kåt, har vel gått med en halvstiv pikk i hele dag. Barberer pikken og pungen, jeg tror jo ikke det vil gå så langt for jeg vet jo du liker å pirre meg, men det er jo lov å håpe. Smører meg og føler meg fresh.

Vi hadde avtalt å møttes på Bryggeloftet kl 19 og jeg var der litt før. Jeg kjenner det kribler i hele kroppen og der ser jeg deg komme. Du kommer som en gudinne, smilende som bare du kan, en flott sommerkjole har du på deg og puppene har en nydelig utringning. Jeg møter deg i en kjempe kosemoseoverdose klem og hvisker deg i øret at du ser nydelig vakker ut. Drar ut stolen for deg og berører deg i nakken når du setter deg.

Jeg bestiller oss en flaske Chablis mens vi ser på forrettene, vi ender opp med å bestille sjøkreps og kamskjell og blir enig om å dele for vi begge har lyst på begge deler. Til hovedrett bestiller du reinsdyrfilet og jeg hjorteskank. Jeg syns også å erindre at du bruker å bli ekstra kåt av rødvin, så jeg bestiller også en god Tommasi.

Vi skravler og koser oss med vin mens vi venter på maten. Jeg beundrer deg nok en gang og kler deg naken med blikket mitt. Du ser at jeg er i en litt annen verden og du spør hva jeg tenker på og ler. Jeg sier som sant er at jeg beundrer din vakre kropp, ditt nydelig smil, de nydelige glade øynene og den gode auraen du har rundt deg. Du blir litt forlegen og litt små flau, men sier takk du ser ikke så verst ut selv i dag og blunker.

Vi får forrettene og vi små snakker om gamle dager mens vi spiser. Maten er god og stemningen enda bedre når vinen begynner å virke. Tror kanskje hvitvin har samme virkning som den rød. Jeg ser de sexy lårene dine og drømmer om å kysse deg oppover beina. Jeg ser du drar hånden din oppover låret ditt og drar kjolen litt opp, men stopper, ser i blikket ditt at du bare erter meg. Vi får hovedretter og vi nyter maten, men aller helst vil jeg nyte deg. Du er så vakker der du sitter med litt rødskjær på bryst og kinn. Skjønner at det ikke bare er meg som er kåt i kveld. Plutselig kjenner jeg et bein komme oppover mitt, det går fort opp mot pikken min og du kjenner jeg har stå. Du gnir litt på den før du drar beinet tilbake. Det gjorde meg definitivt ikke mindre kåt.

Vi blir enige om at vi tar desserten i baren. Jeg går og bestiller mens du går på toalettet. Bestiller 2 pornstar martini og når de blir servert kommer du smilende mot meg, kysser meg på kinnet og gir meg noe du hadde i hånden. Det er en hvit sexy blondehipster som er litt små fuktig. Jeg ser opp og ser meg rundt, heldigvis ikke noen som så den. Litt satt ut og smilende fra øre til øre heller vi prosecco i drinken. Vi sitter inntil hverandre og jeg tar deg på låret og du sprer beina litt. Beføler deg på innsiden av låret mens vi snakker, hånden går lengre oppover og jeg er veldig nærme. Ser hvordan brystkassen din hever seg i takt med pusten din. Jeg bøyer meg mot deg og klemmer deg, kysser deg lett på halsen før jeg nipper litt i øreflippen din og forteller at jeg er kåt på deg. Du snur deg mot meg og vi møtes i et lett kyss, fy for noen myke lepper du har. Jeg spør om du har lyst å bli med meg på hotellet og du bare nikker.

Ute på brygga tar du hånden min og vi går langs bryggen mot hotellet hånd i hånd. Vi er ganske fnisete som noen fjortiser. Inn på hotellet går vi inn i heisen og i det døren går igjen hopper du nesten på meg og kysser meg intenst. Din tunge leker med min og du gnir deg mot meg og ståpikken min. Jeg tar deg på rompa og presser deg mot meg. Det plinger i døren og vi går ut mot rommet. Inn på rommet fortsetter kliningen og jeg tar under kjolen din og tar et grepa tak i rompa og løfter deg opp. Du sakser beina dine rundt meg og jeg kjenner varmen fra fitta de mot pikken. Jeg slipper deg ned på senga, ser hvordan kåtheten lyser i øynene dine i det jeg tar av deg skoene og begynner å kysse deg oppover beina. Du ligger urolig i senga mens jeg kysser meg lengre og lengre opp. Ser nå hvor du brukte barberhøvelen og jeg liker synet. Ser også hvor våt og kåt fitta de er nå, så jeg blåser litt på den og set hvordan den trekker seg sammen og du små rister i kroppen. Jeg fører tunga mellom leppene dine og du smaker godt. Legger meg tilrette mellom beina dine, ser opp på deg, du puster tungt og venter i spenning. Jeg åpner deg opp og ser klitten stå som en mini pikk mot meg, fører tungen lett over den og du stønner. Suger klitten inn i munnen og stikker en finger inni deg, du greier ikke å ligge rolig og du ber om mer. Jeg stikker inn en finger til, bruker tunga rundt og rundt på klitten, fingrene finner G-punktet ditt og lårene dine klemmer rundt meg mens du stønner. Jeg fortsetter, kjenner fitta de jobber rundt fingrene mine, lårene som begynner å riste i det du kommer i en mega orgasme. Jeg holder deg fast, fortsetter med fingrene og tunga til nr 2 og 3 kommer. Du roper ut at du ikke orker mer og at jeg må stoppe.

Jeg lar deg få igjen pusten mens jeg kler meg naken, hjelper deg av med resten av klærne dine og legger meg inntil deg. Kjenner på den myke huden din, kysser deg i nakken mens du puster ut. Er imponert over meg selv som ikke har kjent på puppa dine enda de har jeg jo sikla på i flere år. Fortsetter med å holde rundt deg, presser meg nærmere deg slik at du kjenner stå pikken min mot rompa de. Du snur ansiktet mot meg og smiler før du kysser meg ømt og vi lar tungene våre danse sammen. Du har myke gode lepper, en leken tunge og er meget god til å kline. Du snur deg helt rundt slik at vi ligger mot hverandre mens vi fortsatt kysser. Hånden din beføler meg sakte nedover brystet, magen og rundt pikken min, men du rører den ikke. Du koser meg på lårene, streifer pikken og ballene mine for du etter en stund griper rundt pikken min og runker meg lett. Det er så deilig å kose med deg. Jeg bøyer meg ned mot puppene dine og tar en nippel i munnen, kjenner den knuppe seg enda mer. Puppene dine er perfekte på kroppen din, passe store og passe faste. Du ber at jeg legger meg på rygg, du setter deg opp på kne, bøyer deg over meg og kysser meg på halsen, ørene og munnen. Du hvisker meg i øret med en kåt stemme at jeg skal lukke øynene og nyte. Du kysser meg nedover brystet, biter meg lett i niplene, videre nedover magen frem til du er ved pikken. Du trekker ned forhuden, slikker i deg forsatsen før du sakte begynner å suge meg. Jeg kjenner tunga de gå rundt pikkhodet når du suger og hånden din som masserer pungen min. Jeg åpner opp øynene og ser deg nyte smaken av meg og kåtheten som lyser i øynene dine. Jeg ber deg stoppe for jeg vil inni deg, du smiler, kryper oppover meg, kysser meg slik at jeg kjenner smaken av meg selv og du skrever over meg. Varmen fra fitta de slår mot pikken min når du trer deg nedpå meg. Fy så deilig det kjennes ut, du sitter helt i ro, kysser meg og bruker fittemusklene dine til å klemme rundt pikken. Du setter deg opp sånn at jeg får det perfekte syn av to nydelige pupper, jeg griper om dem mens du begynner å bevege deg opp og ned. Fitta de masserer pikken min helt fantastisk, jeg kjenner dette holder ikke lenge og sier det til deg, men du setter bare opp farten, masserer klitten din og innen et minutt kommer vi begge i en mega orgasme.

Du blir liggende oppå meg, pikken min svinner inni deg, ramler ut med et plopp og jeg kjenner spermen dryppe ut av deg ned på meg. Vi blir liggende å puste tungt mens vi kjærtegner hverandre før du hopper av meg og finner noe å tørke med. Så legger du deg som lilleskje og jeg holder godt rundt deg til vi sovner. Hva som skjedde senere på natta og morningen etter kommer kanskje i neste serie.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.