Profilbilde Kjærestepar69 Trådstarter 05-08-23, 10:58
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Min samboers datter har fått 3 barn etter at jeg kom inn i familien. Men ble alene året etter siste fødsel. Hun har med alle de tre små ammet åpent, og jeg har ofte hatt et blikk på seansen. Har alltid syntes det har vært vakkert...òg litt pirrende. Vi har tøyset mye, og min samboer har alltid tøyset med. Jeg har ofte sagt at jeg ikke husket hvordan melka smakte. En dag kom hun med et lite plastglass med lokk og satte på benken. Vær så god , nå kan du smake ertet hun. Ikke like tøff nå vel. Min samboer åpnet glasset og ga meg. De trudde nok ikke. Jeg tok glasset, smakte i tre super...søt og god og litt spesiell melk. De lo godt og tøyset med meg.

Noen uker senere , jeg hadde tullet flere ganger med henne og melk...ringte hun og ville ha hjelp til montasje av et skap i gangen. Jeg erta henne og sa at det ville koste...òg hun ga tilbake....holder det med 2 dl melk da??

Skapet var et dobbelt skap, og tok tid. 2-3 timer før det endelig sto der. Klokka var blitt 22 og barna sov oppe i annen etasje. Hun delta meg, lo og sa at hun måtte vel gå og vaske seg før jeg fikk lønna. Jeg var med på notene..Men trudde jo hun erta bare.

Men...da hun kom fra badet i t-skjorte ...uten bh...òg alvorlig sa at jeg kunne få om jeg ville. Hun satte seg i sofaen og dro opp skjorta...jeg la meg rett ned i sofaen...i hennes fang og klemte litt på det høyre brystet...òg straks piplet det melk ut. Jeg lepjet i meg dråpene, varm ,søt og god melk. At jeg skulle få amme henne, det var så uventet, men desto mer herlig.  Den kvelden ammet jeg i tyve minutter. Hun sa det gikk fint, og at hun likte at jeg likte å drikke av henne. Dette gjorde jeg i tre mnd før hun hadde så lite at hun sluttet å amme barnet. Gode minner, som vi har holdt hemmelig .

Profilbilde Kjærestepar69 Trådstarter 05-08-23, 19:46
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Kjærestepar69

Tenkte først å ikke fortelle mer, men..

De fleste skjønte nok at jeg ble veldig tent av ammingen og å få lov. Jeg hadde på meg en joggebukse, og det syntes jo godt at jeg likte det. Pikken strutter jo som et bein. De to første gangene sa hun ikke noe, men så...jeg kom dit en kveld sambo jobbet...òg jenta gikk i lang t-skjorte og truse. Riktignok sommerkveld, men jeg kjente på at jeg reagerte. La meg tilrette i fanget hennes, og dro skjorta helt opp så hun vrengte den over hodet og sa...De sover der oppe så...jeg koste meg med høyre bryst og lekte med vorte på venstre. Den reagerte og begynte å piple...så jeg måtte stadig slikke av magen hennes. Lot melka renne lenger og lenger ned, til trusen. Snudde på meg og sugde væten av tøyet. Hun smilte bare og rista på hodet av meg. Da jeg la meg til rette igjen og sagde bryst, endte liksom handa hennes nede på pikken min. Bare holdt den rolig, men jeg var kåt og bevegde meg. Da begynte hun å bevege handa forsiktig...mens hun kikket en annen vei. Jeg slapp vorten med munnen og sa ....så flink du er med meg. Hun svarte bare....jeg liker bare at du skal kose deg. Snart var buksa dratt ned og kuken sto fritt. Og noe av den sterkeste nytelse jeg har kjent...suge melk fra ungt bryst og kjenne på at hun masserte meg. Jeg stønnet snart og sa at ....nå kommer jeg snart. To tre harde tak så kom jeg i handa hennes. Veldig sterkt var det. Hun tørket med skjorta si, sa at ...her kom det mye du...jeg reiste meg, dro av henne trusa ...la meg på kne foran , skjøv beina godt ut og dukket inn. Dyvåt. Masse god saft. Jeg slikket godt rundt i skjelden, koste meg før jeg bearbeidet clitoris.  Og hun var klar....kanskje 40 sekunder før hun presset seg mot meg...stønnet og kom. På de neste minuttene kom hun tre ganger. Lignet sin mor, kommer også mange ganger når først kommer igang.

Måtte skynde meg hjem etterpå. Fikk en melding på veien ....sto bare emojismil og "takk".


Profilbilde Slettet bruker 21-08-23, 16:03
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herlige historier!

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.