Profilbilde vil65 Trådstarter 12-08-23, 01:41
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette er min første novelle som jeg har skrevet. Den kom til etter å ha chattet med en som ønsket og vite hva jeg ville ha gjort med dama hans. Så da skrev jeg denne historien og sendte han på snap.


Vi hadde chattet en stund og utvekslet opplevelser og seksuelle fantasier. Det var klart at du hadde lyst til at jeg skulle pule dama di, så vi la en plan på hvordan vi skulle få til dette. Du hadde tidligere snakket med dama om at hun kunne få fremmedkuk, så selv om hun var litt skeptisk, så var hun ikke helt avvisende.


Vi to hadde avtalt hvor vi skulle treffes uten at dama di viste om planene.
Du skulle ta med dama på nakenstrand og legge dere litt for dere selv.


Når jeg kommer, ligger dere i en bukt uten for mye innsyn. Dere ligger sammen på et stor pledd. Jeg ser du har fått en stiv kuk, og du ligger og stryker henne mellom lårene og sniker fingrene inn i fitta innimellom.
Jeg står og ser på dere en liten stund uten at dere oppdager meg. Ser hun er bortpå kuken din og runker deg litt. Deilig å se på dere uten at dere vet jeg står og ser på dere.


Etter en god stund går jeg frem mot dere og gir dere komplementer og sier det ser deilig ut. Spør om det er greit at jeg kan legge meg ned ved siden av dere. Merker hun er litt reserver, mens du forter deg og sier at jeg kan slå meg ned. Legger meg bortenfor dama di så hun blir liggende i midten. Jeg kler av meg og ser dama di kikke på kuken min som har blitt halvstiv og er helt glattbarbert. Drister meg til å legge meg rimelig nærme henne, men ser ikke ut som hun har noe i mot det.


Vi ligger og prater en liten sund og ser at blikket hennes hele tiden går mot kuken min. Drister meg til å legge hånden min på låret hennes. Hun blir litt usikker og kikker å deg. Du bare smiler og nikker og bekrefter at det er greit. Jeg begynner å stryke opp og ned på låret, og kommer stadig lengre opp og mer og mer på innsiden av låret. Merker hun puster tyngre og ser beina gå mer fra hverandre. Til slutt er jeg helt opp og begynner å massere klitoris og stikker to fingre inn i henne. Koser litt med brystene hennes med den andre hånden, mens jeg ser du gjør store øyne og blir enda stivere.


Legger meg mellom beina hennes og begynner å slikke henne, samtidig som jeg finger puler henne. Er tålmodig og slikker lenge til hun vrir på seg og ber om å få kuk i fitta si. Men vil ikke etterkomme henne riktig ennå. Fortsetter å slikke henne og merker det er like før det går for henne. Da er det bare å slikke i vei til vi når målstreken. Hun begynner å riste og går opp i bro og stønner høyt når det gå for henne. En skikkelig lang og kraftig orgasme.

Lar henne komme litt til hektene igjen mens jeg fortsatt ligger mellom beina og koser med fitta hennes. Når jeg merker hun har roet seg, kryper jeg oppover og legger meg oppå henne. Jeg er stiv og fitta våt. Kuken glir lett inn i fitta. Jukker rolig og forsiktig, mens vi bare nyter hverandres kropper. Deilig å ligge å pule, mens du ligger å ser på, mens du runker til.


Etter å ha pult en stund, ber jeg henne snu seg og stille seg på alle fire. Stiller meg bak henne og kjører kuken inn i henne bakfra. Sier du må komme nærmere og se. Så du stiller deg bare en halv meter ifra og ser kuken gå inn og ut av fitta. Merker du blir ekstra tent av å se på nært hold at jeg puler dama di.
Når du har stått og sett en stund mens du runker deg selv, sier jeg at du skal legge deg under henne i 69. Du kryper under og hun begynner å suge deg, mens jeg puler henne bakfra og du slikker henne bare cm fra der kuken min går inn og ut av fitta. Alle tre stønner ganske høyt av den deilige opplevelsen.


Plutselig ser jeg et ungt naken par som står inne mellom trærne. Han har fått stiv kuk og hun stive brystvorter, så de har nok stått en stund og sett på oss. Jeg later som jeg ikke har sett de, men ser på de i sidesynet. Blir ekstra kåt av å vite at de ser på oss. Ser hun holder rundt kuken hans og runker han, mens han har hånden sin inn i fitta hennes.
Hvisker til deg og dama at vi har fått tilskuere og lurer på om jeg skal vinke de til oss. Virker som at begge blir ekstra ivrige når de hører vi blir sett på. Jeg vinker de til oss og ber de legge seg ved siden av oss. De kommer frem og det er et flott par på ca. 25 år. Slanke kropper begge to.
De ønsker å være med oss, og jenta stiller seg slik at hun kan slikke på kuken min hver gang den går ut av fitta, mens gutten stiller seg foran dama di og stikker kuken inn i munnen slik at hun kan suge han. Samtidig får hun til å runke deg mens hun suger han. Jeg rekker akkurat frem og stikker et par fingre inn i jenta og koser med fitta hennes, samtidig som jeg puler fitta til dama di.


Opplevelsen er så pirrende at jeg merker at jeg ikke kan holde ut særlig lengre. Merker at ballene strammer seg opp og jeg får skjelvinger i hele kroppen før jeg spruter flere ladninger langt inn i fitta på dama di, samtidig som jeg brøler ut et høyt orgasme hyl. Den siste spruten kom i munnen til ungjenta da kuken hadde forlatt fitta.
Samtidig hører jeg gurglelyder fra deg og ser du spruter høyt i luften, og noe av sæden treffer ansiktet til dama di samt litt ut over kuken til gutten også som fortsatt blir sugd av dama di.


Begge vi var ganske utslått, men både ungparet og dama di var ikke helt i mål ennå. Gutten stilte seg bak dama di og kjørte kuken inn. Fitta var godt smurt av min sæd så den gled lett inn. Jenta satte seg over meg så jeg kunne slikke henne.


De var alle så kåte og sprengferdig at det ikke kunne gå så lang tid før det gikk for alle tre. I tur og orden fikk de hver sin orgasme og ble liggende salig og fornøyd på samme teppe tett inntil hverandre. Jeg ble liggende i midten mellom dama di og jenta, mens dere gutter lå ytterst, du ved jenta og gutten ved dama di. Slik ble vi liggende og stryke og ta på hverandre. Etter hvert lå alle med armene enten i en fitte eller holdt rundt en kuk.  Jeg i midten hadde da to damehender som holde rundt kuken min, men jeg holdt armene i hver sin fitte, som også hadde besøk av en arm fra dere to andre. Dagen var ennå ung, så mye kunne skje utover.......

Hører gjerne fra dere om dere likte historien.

Profilbilde Anders1896 12-08-23, 07:42
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig novelle, og veldig bra skrevet🤩

Profilbilde bimann Molde 20-08-23, 17:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Møre og Romsdal Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Herl7g historie . Skulle gjerne deltatt sammen med min fru og

Profilbilde Slettet bruker 21-08-23, 16:37
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde vil65

Mmmmm deilig novelle , ser gjerne du skriver mer 

Nyskjerrige    er kiknavnet mitt , alle kan adde 😀

Profilbilde vil65 Trådstarter 24-08-23, 17:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hetromennyskjerrig

Hyggelig at du likte historien. Får prøve å skrive flere.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.